.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    Banned Мега фен

тия учители

не са добре... ти им казваш че имаш много за учене и не можеш да направиш нещо,а ще го направиш следващия ден те НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА .. хубаво техния час си е отделно ама чак пък толкова щото те не сядаш да учат по 687462584584 часа

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Те са учили когато е трябвало. Много повече от теб
    ами все пак не знаеш колко уча,а и това не им пречи поне малко да се съобразят.. от един път нищо няма да им стане.. не знам как някой има 6 предмета от които 2 разказвателни (с по два урока) 1 бг/литература (имам да пише ЛИС) 1 математика (20 задачи) и 1 чужд (като учиш два чужди езика и по тоя чужд имаш да учиш най-малко 20 думи + спрягане на поне 1 глагол - за утре имам 7 глагола + други простотии) ..

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Ами да, не ни интересува, като не ви се учи за нашия предмет, ще имате двойка

хахаха колко много учители в темата
    миминко,ти сега като си учила много,много ли ти е готин живота?
    отиваш на работа,връщаш се,висиш пред компютъра малко,оправяш се ,излизаш ,малко пред компютъра и лягаш и пак на работа
    накрая не взимаш никакви пари
    а да,освен това имаш деца дето ти се таркалят
    браво,горе долу си като още 5-6 милиарда.
    и к'во,ного ли ти е готин живота като си се смазвала от учене?

Remember remember the fifth of November
    Gunpowder, treason and plot.
    I see no reason why gunpowder, treason
    Should ever be forgot...

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    you're weird
    i like you

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от EinGutesKind
    въпроса е че на мен ми се учи и точно защото уча по всичко и като дадат много неща и всичко ми се меша в главата и все едно съм учила наполовина,а това изобщо не е добре и е доста набутващо и всеки излиза с номера '' не ме интересува другия учител какво ви е дал,това е моя предмет и както учите за другия предмет така ще учите и за моя ''

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от lightcameraction
    отиваш на работа,връщаш се,висиш пред компютъра малко,оправяш се ,излизаш ,малко пред компютъра и лягаш и пак на работа
    Чак да се е смазвала едва ли, учим при едни и същи професори и работата е 'лабава

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Като ( ако ) влезеш във ВУЗ ще видиш какво значи на преподавател да не му пука какво ти е на тебе...

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    въпроса е че на мен ми се учи и точно защото уча по всичко и като дадат много неща и всичко ми се меша в главата и все едно съм учила наполовина,а това изобщо не е добре и е доста набутващо и всеки излиза с номера '' не ме интересува другия учител какво ви е дал,това е моя предмет и както учите за другия предмет така ще учите и за моя ''
    Естествено, то така може да казваш на всички даскали и да не учиш по нищо .... да не говорим че уроците са по 1-2 странички ето сега вместо да висиш тук и да се оплакваш, седни да учиш

Banned Мега фен
    Естествено, то така може да казваш на всички даскали и да не учиш по нищо .... да не говорим че уроците са по 1-2 странички ето сега вместо да висиш тук и да се оплакваш, седни да учиш
    само дето имам по 2 урока,а чужд език да учиш не е много лесно.. а колкото до ученето.. тая работа я направих .. и за това ме е яд.. в момента всичкото ми е ей така.. смесено и имам чувството,че нищо не съм научила.. да като легна и като се наспа ще ми отпочине мозъка и ще ги помня всичките тия неща,ама пак не е нужно да ни натоварват толкова

Супер фен Аватара на vankovvv
    Град
    Кофата
    lol
    смятай колко си тъпа
    Always wanna play but never wanna loose

Град
    Пловдив
    Милата радвай се че не ти преподавам аз, тогава щеше да видиш какво значи натоварване

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Натовари ме с проблемите си...ся да пусна ли тема да се оплача ?

Banned Мега фен
    Милата радвай се че не ти преподавам аз, тогава щеше да видиш какво значи натоварване
    по какво преподаваш ? .. иначе който и да ми е преподавател аз помня много.. от едно прочитане + майка,която е била с 6.00 + висше + това,че знае 3 езика.. едва ли можеш да ме уплашиш

Град
    Пловдив
    по какво преподаваш ? .. иначе който и да ми е преподавател аз помня много.. от едно прочитане + майка,която е била с 6.00 + висше + това,че знае 3 езика.. едва ли можеш да ме уплашиш
    Ще преподавам по философския цикъл и БЕЛ

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Mi6inka
    Натовари ме с проблемите си...ся да пусна ли тема да се оплача ?
    както искаш

Banned Мега фен
    Ще преподавам по философския цикъл и БЕЛ
    т.е. още не си ? .. честито .. и ти ще станеш откачен шегувам се

Супер фен Аватара на nyancat
    Цитирай Първоначално написано от lightcameraction

Град
    Пловдив
    Сега съм още в 3-ти курс, догодина завършвам и евентуално ще започвам с преподаването ако не запиша магистратура

Banned Мега фен
    Сега съм още в 3-ти курс, догодина завършвам и евентуално ще започвам с преподаването ако не запиша магистратура
    ахамс.. е аз имам още доста докато започна да уча .. все още дори се чудя какво да уча почти съм решила де

Град
    In the middle of nowhere
    От коментарите ти човек разбира колко си ограничено.
    И аз се ядосвам, че ни засипват с разни домашни и всеки си мисли, че сме роботи и трябва да знаем всичко, но всъщност аз съм си виновна ако имам ниски оценки по някой предмет. По цял ден висене на компютъра и само 1 час.. максимум 2 за учене не е достатъчно. Мързелът надделява.
    Миминко ти каза, че преди са учили повече от теб и това е вярно. В днешно време сме разглезени и се мислим за велики. Преговаряме на учителите и т.н. Преди са ги стягали и в класната стая е било по-тихо от гробищата, а сега в час не можеш да чуеш учителката дори и да седиш на първия чин. Закъсняват, пушат в двора и се натискат по прозорците на училището. Явно не ги разбираш нещата.
    И междудругото... радвай се сега когато си в училище, защото после ако решиш да продължиш да учиш нещата са съвсем различни и мога да ти кажа, че учителите в университетите не приемат никакви извинения и не им пука изобщо.
    BladeDancer
    Music gives soul to our hearts, and wings to our thoughts.

Banned Мега фен
    Не е истина колко лесно се палите.
    Порво към авторката: прие коментара ми по грешен начин, не се заяждах, просто отбелязах, че когато е трябвало са учили. И те са ходили на училище, и те са имали дни, в които са нямали време да излизат, после и висше... Всички сме били ученици. Да, трябва да се проявява разбиране понякога, но представи си колко е приятно да ти кажат че не си знаят урока по биология, защото е трябвало да учат по химия. Примерно.
    lightcameraction, моят живот определено не е това, което описа. Както и да е, всеки сам избира какъв ще е, но се успокойте малко.
    не.. аз не го приех така.. просто си помислих,че твърдиш,че учителите ми на моите години са учели,а аз сега и хората на моите години не учим.. ох не можах да обясня,но все пак

Супер фен Аватара на nyancat
    lightcameraction, моят живот определено не е това, което описа. Както и да е, всеки сам избира какъв ще е, но се успокойте малко.
    good bush.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Grell
    От коментарите ти човек разбира колко си ограничено.
    И аз се ядосвам, че ни засипват с разни домашни и всеки си мисли, че сме роботи и трябва да знаем всичко, но всъщност аз съм си виновна ако имам ниски оценки по някой предмет. По цял ден висене на компютъра и само 1 час.. максимум 2 за учене не е достатъчно. Мързелът надделява.
    Миминко ти каза, че преди са учили повече от теб и това е вярно. В днешно време сме разглезени и се мислим за велики. Преговаряме на учителите и т.н. Преди са ги стягали и в класната стая е било по-тихо от гробищата, а сега в час не можеш да чуеш учителката дори и да седиш на първия чин. Закъсняват, пушат в двора и се натискат по прозорците на училището. Явно не ги разбираш нещата.
    И междудругото... радвай се сега когато си в училище, защото после ако решиш да продължиш да учиш нещата са съвсем различни и мога да ти кажа, че учителите в университетите не приемат никакви извинения и не им пука изобщо.
    това го знам,но не съм на мнение че в момента уча колкото моите връстници.. да,може би уча по-малко от учителите ми,когато са били на моите години,но тогава е било по-различно,но и не уча колкото хората на моите години.. по простата причина,че нашите са ме стегнали доста още от 1ви клас и до сега никога не съм си позволявала да не уча по даден предмет,дори когато съм била болна се е налагало да уча (не когато съм много зле де,но започна ли да се пооправям се започва с ученето) и да.. мисля да уча след 12ти клас и ще уча право и много добре знам,че нещата не са както в училище.. имала съм 2 примера и ми бяха достатъчни а колкото до пушенето и закъсняването.. - не съм от тия и няма и да съм..

Град
    In the middle of nowhere
    Ми радвам се за теб. Значи не би трябвало да имаш проблем.
    BladeDancer
    Music gives soul to our hearts, and wings to our thoughts.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Grell
    Ми радвам се за теб. Значи не би трябвало да имаш проблем.
    ми аз всъщност с ученето нямам просто се дразня,че уча уча и накрая всичко ми се меша.. някак си не мога да си разпределя ученето по различните предмети .. нищо,като се наспа добре и съм отпочинала ще ми се нареди всичко,но все още мисля,че не трябва да се стига до този момент,но все тая .. айде чао от мен на всички

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си