- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Аватарът ми..
Искам да го видя.
"Сняг е покрил земята, но търпя. Няма как иначе. Пъхам си ръцете под шала, ама боли...Не, не съм виждала никой да плаче.Няма смисъл"
"Сняг е покрил земята, но търпя. Няма как иначе. Пъхам си ръцете под шала, ама боли...Не, не съм виждала никой да плаче.Няма смисъл"
Моя е по-як![]()
![]()
Сори, ама темата е много ненужна .....
Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...
Искаш ние да го видим и да ти кажем че си супер готината пичка![]()
Ти също си много ненужна. :сПървоначално написано от LadyDaisy
К'во?Първоначално написано от EinGutesKind
![]()
Малииииии, заболя ме, недей![]()
![]()
Искаш ли да ти кажа, че си много яка и много арт в избора си на аватар? - Няма пък!![]()
![]()
![]()
Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...
Първоначално написано от LadyDaisy
![]()
AmanitaMuscaria , LadyDaisy гости сте на нашата планета "кофата" ?
ТоваПървоначално написано от AmanitaMuscaria
Моят е по-хубав![]()
![]()
![]()
Don't hate the hacker,
hate the code!