- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Кое бихте избрали ако имахте този избор
Заставате пред съда и съдията казва, че имате право да изберете между 100 удара с камшик или да тичате от София до Бургас и да изминете разстоянието за 24 часа ..... кое бихте предпочели, и защо![]()
100 камшика са сигурна смърт, 50 камшика биха убили почти всеки, а 20-30 камшика оставят белег за доживот.
420 км за 24 часа трябват 17.5 км/час, а повечето хора не могат да бягат с такава скорост даже на 600 метра; световния рекорд за 42 километра е 21 км/час, не съм сигурен дали има жив човек, който да може да избяха 420 км за 24 часа.
И в двата случая умирам, така че бих предпочел бягането, по пътя ще изнасиля колкото мога повече жени, поне ще е по-приятна смъртта ми. (правя презумпцията, че ако не ги избягаш за 24 часа те убиват)
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Все едно да те питам дали предпочиташ да направиш 10 000 правилни лицеви опори за 5 минути, или да те застрелят 15 пъти с Desert Eagle.
И откъде ще са сигурни, че няма да избягам?![]()
NOH8
Добре, тогава да кажем разстоянието от София до Пловдив и 50 удара с камшик![]()
омг, човек, ти имаш ли представа какво е удар с камшик...Първоначално написано от EinGutesKind
Избирам тичането. Хем ще отслабна, хем ще се попека на моренцето.![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
и хем няма да ти издържи сърчицето по някое време и ще габардясаш някъде по пътяПървоначално написано от ADMIRALKA14
лол фейл пак и в двата случая човека умира, но този път 1 на 1000 би могъл да избяга разстоянието и да оцелее! йей
и може би някой с трицифрени килограми, който е спортувал с години, би могъл да оцелее камшиците със сериозни доживотни травми
но най-вероятно всички от форума ще умрат и при в двата варианта
Обжалвам делото и сезирам до прокуратурата че наложеното ми наказание е в разрез с хартата за правата на човека.
София-Пловдив може и да може да се мине за 24 часа ... бих го избрала пред камшиците ...
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
И при двете умираш![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Зависи колко силни ще бъдат ударите с камшик.