- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Айде сега женската част да си признава
Жени,харесвате ли повече лизането,когато партньора ви има обича на езика?По-голямо удоволствие ли ви доставя?Каква е разликата от без и със?
Ако партньора ми си сложи обица на езика ще му я откъсна и ще му я навра на неприятно място. Педалско е и се съмнявам някоя жена да се възбужда от педалщини.
аааааа т'ва значело "като има обеца" .. now i got it![]()
![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Един бивш имаше - нищо особено, без ми харесва повече.
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
Няма да си легна с момче с обеца.
Трагедията е пълна...
Аз също.Първоначално написано от Korrnyy
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Май нямаме какво да си признаем... Не знам какво е чувството, но момче с обица на езика, просто ми е супер смешна гледка...
Това е доста педалско.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
This.Първоначално написано от SisiStrange
Просто се интересувах,чувах от разни места че им е по-добре....измислици
Слава Богу, че няма такова чудо на езика![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Ако се закачи ще умреш в една локва сълзи и сополи.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Ставаме три. МЕГА зле, човек, МЕГА, МЕГА зле! За жена е супер палаво, ама за мъж... единствените места, на които ми харесва, са ухо (ЕДНОТО!!) и вежда. Ама на езика... все едно да видя мъж с обеца на пъпа :ДДПървоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Ей, вие пък тука как обиждате момчетата с обици на езиците...Според мен не е "педалско" -както го нарече SisiStrange и повечето настроени с такова мнение.
![]()
awerw♥
Общо взето познавам само момичета с пиърсинг на езика, а двете момчета, които познавам с обеца са гейове и двамата.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
не знам, не съм била с такъв с обеца на езика. ама ми звучи лееко зловещо... недай си боже да се закачи някъде![]()
all day... all night... what the fuck?!
Малеееее като гледам коментарите, май за хубаво не съм имал 40 лева да си сложа хапче...![]()
![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Аз пък познавам толкова момчета с обици на езика...и не са педали... Много консерви тука.. както и да е.
Момче с обица не ме е лизало, ама момиче го прави. Не усетих разлика.
Първо, че не познавам момче с обица на езика ..![]()
Второ, не мисля, че би имало някаква разлика ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
По-скоро би следвало да бъде проблем и да пречи. И другото което, като гледам не само аз мисля така, че е супер гадно момче с обица на езика или въобще като цяло пиърсинг. Мене ме дразни много пиърсинга независимо дали на момче или момиче (айде добре обица на ухото, съвсем нормално) или някаква мъничка на веждата или нещо такова ама като гледам кви пустиняци дето имат на езика, на носа, на гърба , на врата , на г*за и тн..
Това е ТЪП подпис. Не го чети D: