- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Родители и гадже
Как да направя така че поне една нощ да бъда с гаджето си без да разберат нашите, защото те изобщо не удобряват това...? Дайте някакви идеи.
Ако ви е сериозна връзката, обясни на вашите. Може би ти нямат доверие, не споделяш със тях. Ако си дествена, все пак нормално е да си помислят нещо. Кажи им, че го обичаш, че си имаш сериозен приятел, нека те разберат. Така ще ти дадат свобода.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
На колко години си?!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
17Първоначално написано от kalpazanka
Първоначално написано от veron4ety
Мисля че си достатачно голяма за да решиш какво да правиш. Обясни им какво чустваш към него, че отношенията ви за сериозни .. незнам.![]()
Бургас
![]()
Вече си достатъчно голяма..Обясни им,че вече си на 17,знаеш какво да правиш..Обясни им,че приятелят ти е сериозен..
Ако пък не стане:
кажи,че ще останеш у една приятелка..Пък ако имаш най-добра приятелка,обясни й за случилото си и я помоли за помощ
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
++Първоначално написано от TheSunshine01
![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Първоначално написано от pamii
да но за тях винаги ще си остана тяхното "бебе" ...
Може би не си им доказала, че си достатъчно зряла ..![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Рядко децата на 17 са узряли!
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
Кажи им че си била със някоя приятелка по улиците :lol:
Ако не бързаш да си легнеш с приятелката ти, първоначално кажи на ваще, че имаш приятелка, разкажи малко за не на тях. Почакай около една седмица, ако не ти казват нищо (смисл, ако не те питат), ти им кажи, че искаш да останеш при нея за една вечер, за да се запознаеш с техните родители или да й помогнеш за някакво домашно или нещо такова! Ще стане и аз съм го правил![]()
Първоначално написано от maniaka322
еми да ето смотай там нещо и готовоА ако на другата сутрин те питат какво сте правили кажи любимата реплика на баща ми "плющяхме се "
![]()
шегувам се
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Кажи че си у твоя приятелка и тя те е поканила да спиш при нея
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???