.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Ботуши над коляното...

Мерак ми е да си взема ботуши (без ток) малко над коляното..някой ако знае горе долу на какви цени вървят да пише...

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Ами аз имам точно такива, естествен велур , вътре са с онези пухените , занеш ги.Много топлят - от магазин Arise.Аз бях пуснала и снимка, но не мога да намеря темата.180 лв бяха.
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Супер фен Аватара на Di
    зависи от марката и модела
    от 5 до милион
    доволно?
    не се изказвай неподготвен,прасе

Град
    Шумен
    А на какви цени вървят червените коли?

Ако си ги вземеш от някое малко магазинче за ботушки може да направят 10 лв.
    Някой магазин по центъра на града - 50лв.
    Някой магазин в Мола - може и 300 лв...
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

00

ее 180лв. са ми малко множко... не държа да са някви маркови например покрай 40 дали ще намеря

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Много те моля ако си ниска на ръст да не си взимаш ботуши от този тип над коляното- http://2.bp.blogspot.com/_CWOZU1admo...s1600/bot2.jpg
    Моето мнение е ,че стоят ужааасно смешно на момичета с къси крака.Много е грозно.В училище е пълно с момичета ниски на ръст,носещи подобни ботуши и повярвай гледката не е никак приятна.Чудя се как може да има хора,които носят нещата само защото са на мода,а не защото наистина им отива.Нямам предвид авторката разбира се,а съдя по моите наблюдения.Заспали ли са хората?Поглеждайки се в огледалото не могат ли да преценят,че тези ботуши стоят красиво на момичета с дълги крака.Както и да е.Между другото и аз си диря подобни ботуши,но съм 1,70 ,а не 1,50,60.Както и да е.Нито се хваля ,нито избивам комплекси.Просто споделям личното си мнение.Никой да не ми спори,защото не задължавам никой да се съгласява с него.

Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    Много те моля ако си ниска на ръст да не си взимаш ботуши от този тип над коляното- http://2.bp.blogspot.com/_CWOZU1admo...s1600/bot2.jpg
    Моето мнение е ,че стоят ужааасно смешно на момичета с къси крака.Много е грозно.В училище е пълно с момичета ниски на ръст,носещи подобни ботуши и повярвай гледката не е никак приятна.Чудя се как може да има хора,които носят нещата само защото са на мода,а не защото наистина им отива.Нямам предвид авторката разбира се,а съдя по моите наблюдения.Заспали ли са хората?Поглеждайки се в огледалото не могат ли да преценят,че тези ботуши стоят красиво на момичета с дълги крака.Както и да е.Между другото и аз си диря подобни ботуши,но съм 1,70 ,а не 1,50,60.Както и да е.Нито се хваля ,нито избивам комплекси.Просто споделям личното си мнение.Никой да не ми спори,защото не задължавам никой да се съгласява с него.
    Аз също мисля като теб Абе не съм от най-ниските.. ама не съм и некъф маркуч .. над 1.60 съм.. покрай 1.67-8 Ако си намериш преди мен сподели ценички това онова

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Добре мацка нямаш никакъв проблем Височината ти е супер.Ще ти отиват. Ще пиша ,ако намеря нещо хубаво.

gkg

ако и аз намеря нещо ще пиша,ноо съм от малък град и малко трудно ще стане

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    На мен лично не ми харесват как седят.

мое мнение...

Град
    Шумен
    за 40 мисля, че няма да намериш особено качествени.
    Все пак кожата е повече, а и тя е пари.

BTW Напълно вярно си е тва с късите крака
    Направо е катастрофа някоя нисичка с нещо такова. Та то и стига да си бутне целия крак подяволите
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    аз ги гледах над 60 лв бе.

виж в сайта на Паоло ботичели,там има .

Супер фен Аватара на j_adore2
    Онзи ден си търсих ботуши и така просто от любопитство да видя как ще ми стоят пробвах едни,но долу ми бяха добре (37 номер),а пък горе ми бяха много широки,нищо че и дънките ми бяха вътре.Таа мисля,че бяха около 60-70.Много зависи от това естествена или изкуствена кожа са
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

.

пак ще съм доволна и на изкуствена кожа,аз си взех други ботуши но за по студено време,сняг,лед .. просто сега си търся някви такива for fun

Град
    Ивагакуре
    На мен тези ботуши не ми харесват особено, някак евтино стоят..но зависи кой ги носи и с какво.
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Аз си взех такива....много съм доволна, на мен ми харесва как седят, а пък мога и да си ги подгъвам и да са каквато височина искам...за 50 лв от София

mirelka9449 откъде по точно ги взе ?

Супер фен Аватара на Korrnyy
    http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._4516968_n.jpg <-- за 60лева от София
    Трагедията е пълна...

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Едни ботущи винаги са по-скъпи отколкото едни нормални обувки, което означава, че трябва да си готова да по-високи цени! Всичко опира до марка, модел и производител! Точна цена няма!

мойте са от тези тип чизми http://4anta.com/wp-content/uploads/...0/image2xl.jpg (подобни са не същите ), но аз не съм от най-ниските 173-4 съм и мисля , че ми стоят добре :P взех си ги 47 лв. и мога да кажа, че много топлят и си ги много харесвам ако някой иска и снимка ще пусна

Супер фен Аватара на katericArofl
    Давай снимките!!

Голям фен Аватара на RalittyYy
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    На мен лично не ми харесват как седят.

мое мнение...
    Напълно подкредям ! Абе вие за риба ли ще ходите с тия ботуши или на магистралата ? Не мога да ви разбера Ще си ги купите, ще ги обуете 2-3 пъти най - много ии ще ги зарежете, защото ще ви е срам с тях да ходитее.. Всеки ден в училището ги гледам такива с високи ботушии - е смешни саа Извинявай нищо лично, но мое мнение!
    The most truly song ever

Гордостта ни прави силни, но не винаги щастливи..
    Родих се принцеса, защото курвите бяха много !
    Майната им на принцесите, аз ще ставам мафиотка !

Голям фен Аватара на LaffyTaffy
    Не мисля, че са смешни и със сигурност не са за магистралата по-скоро смешни са онези гумените ботуши, които бяха модерни преди няколко зими Голям смях бяха...
    А и ботушите обикновенно са високи...
    Не знам как си намирате обувки с тия претенции : много високи били, па много ниски, много черни, много зелени, много не знам си още какви.
    Важното е да ти топлят или за вас важи поговорката "От студ умри, гъзар бъди!"

Голям фен Аватара на RalittyYy
    Да съгласна съм, че трябва да топлят и да не пропускат, но тези нямат грам вълничка отвътре ии са за сухо време или дъждовно но за зимата.. просто не стават
    The most truly song ever

Гордостта ни прави силни, но не винаги щастливи..
    Родих се принцеса, защото курвите бяха много !
    Майната им на принцесите, аз ще ставам мафиотка !

Голям фен Аватара на LaffyTaffy
    Откъде знаеш, че не са с подплата отвътре? Имат подплата, не всички, но има и такива с подплата високи (само за магистралата ), за зимата са перфекни:
    високи са, и в най-големия сняг да газиш, сняг вътре няма да влезе.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си