.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Град
    11111111111111

Има ли шанс

С едно момиче имахме връзка около половин година, обаче напоследък нещата не вървяха и се разделихме.Каза, че много си е променила мнението за мен накрая и така.
    Та възможно ли е някой ден отново да сме заедно, или да не си правя илюзии, че има някакви надежди отново да се съберем? Ако не друго, поне приятели да останем.Засега няма да й пиша, но след колко време да я потърся за поне приятелски отношения.

Голям фен Аватара на HotLife
    Град
    New York
    Някоя врачка да се яви в темата.
    NOH8

Фен Аватара на Boyman
    Град
    Силистра
    Или си продължаваш напред, или по-добре погледни себе си отстрани и прецени какво се е променило в теб за това време. Така ще си дадеш отговор какво да правиш. А иначе пак можете да сте си приятели, просто се дръж с нея като с близък човек, на когото можеш да рачиташ. Надявам се и тя така да се държи към теб...
    Live now, this is your time!

Град
    11111111111111
    Цитирай Първоначално написано от Boyman
    Или си продължаваш напред, или по-добре погледни себе си отстрани и прецени какво се е променило в теб за това време. Така ще си дадеш отговор какво да правиш. А иначе пак можете да сте си приятели, просто се дръж с нея като с близък човек, на когото можеш да рачиташ. Надявам се и тя така да се държи към теб...
    Знам какво се промени и къде сгреших, но вече късно. Бих желал пак да мога да си говоря с нея свободно, но надали.Прекалено сериозно се държах към нея напоследък и явно съм я уплашил.Явно се е почувствала притисната и обременена.А и като последно говорихме, направо ме е срам какви ги приказвах (не съм я обиждал или нагрубявал).
    То хубаво да се държа, но предполагам, че трябва да мине бая време, докато почнем пак да контактуваме.

Всеки човек се променя...мисля,че трябва да си поговориш с нея и да разбереш какво не й харесва в теб .. Но не да се ПРОМЕНЯШ напълно,че чак самия ти да не се познаеш..а просто да коригираш грешките си,ако мога така да го нарека.. И не се прави на голямата работа(както всяко момче) да чакате все първи да ви пишем и т.н. Щом ти е казал,че си се променил,значи чака някаква реакция от теб .. и ако си малко по-мил към нея..мисля,че ще успееш :Р
    Много малко е нужно,за да видиш,че си жалък .. че амбициите ти са големи,а ти си МАЛЪК ..

Град
    11111111111111
    Цитирай Първоначално написано от mimzchet0
    Всеки човек се променя...мисля,че трябва да си поговориш с нея и да разбереш какво не й харесва в теб .. Но не да се ПРОМЕНЯШ напълно,че чак самия ти да не се познаеш..а просто да коригираш грешките си,ако мога така да го нарека.. И не се прави на голямата работа(както всяко момче) да чакате все първи да ви пишем и т.н. Щом ти е казал,че си се променил,значи чака някаква реакция от теб .. и ако си малко по-мил към нея..мисля,че ще успееш :Р
    Е за промяната трябва известно време, а ние не сме заедно от вчера.А да поговря с нея толкова скоро...абсурд, заплаши ме, че ще ме блокира от скайп даже, явно съм прекалил с обсвебването.А относно писането-за половин година съм й писал винаги аз първи, тя ми е писала точно 5 пъти първа и помня абсолютно точно, че са толкова.И пак бих й писал, но е прекалено скоро и ще я отблъсна още повече, ако й пиша.Ами думите й буквално бяха, след като й писах разни тъпотии, че ще направя еди си кво "много ми се промени мнението за теб" (явно ме е мислела за по-добър, отколкото когато съм полудял един вид).Мисля да изчакам известно време, докато я потърся.

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Някога във времето и пространството може

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от HotLife
    Някоя врачка да се яви в темата.

туууук съм и не, картите не казват нищо
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

тва ми звучи като измислено оправдание малко.
    най-добре забравяй старата любов и продължавай напред, нещата стават все по-добре с времето, trust me. а ако наистина сте един за друг, някой ден обстоятелствата може и да ви съберат, но не те съветвам да се хващаш за тази идея. нещата, и хубавите, и лошите, се случват, когато най-малко очакваш.

Град
    11111111111111
    Цитирай Първоначално написано от IceIceGirl
    тва ми звучи като измислено оправдание малко.
    най-добре забравяй старата любов и продължавай напред, нещата стават все по-добре с времето, trust me. а ако наистина сте един за друг, някой ден обстоятелствата може и да ви съберат, но не те съветвам да се хващаш за тази идея. нещата, и хубавите, и лошите, се случват, когато най-малко очакваш.
    Кое ти звучи като оправдание?
    Да, ще гледам да съм щастлив, пък какво ще става, е друг въпрос.

че си е променила мнението и т.н.
    не знам каква е причината за раздялата ви, ама обикновено има много зад такива неточни думи

Град
    11111111111111
    че си е променила мнението и т.н.
    не знам каква е причината за раздялата ви, ама обикновено има много зад такива неточни думи
    Е не, то е заради държанието ми в последния ден, предполагам.
    Причината е, че й пишех прекалено много, търсех я, а тя все си намираше причина да не излезем.Знам, че и други неща има в живота си, но винаги, когато я питах да излезем за другия ден, казваше "не знам".А все пак тя трябва да си определя деня. На мен не ми беше приятно това пренебрегване.

Фен Аватара на Boyman
    Град
    Силистра
    Цитирай Първоначално написано от nickname335
    Е не, то е заради държанието ми в последния ден, предполагам. Причината е, че й пишех прекалено много, търсех я, а тя все си намираше причина да не излезем.Знам, че и други неща има в живота си, но винаги, когато я питах да излезем за другия ден, казваше "не знам".А все пак тя трябва да си определя деня. На мен не ми беше приятно това пренебрегване.
    Остави, братле! Има и други момичета. На сила хубост не става!

звучи ми болезнено много като краят на една моя връзка, ама аз бях момичето. та пичът много ме търсеше, но чувствата ми бяха охладели и затова си измислях оправдания.. не, че беше проблема в него, много си беше всеотдаен. просто не беше за мен. а и щом тая мацка не е оценила вниманието, което си и отдал - значи и тя не е за теб.

Град
    11111111111111
    Цитирай Първоначално написано от nickname335
    Е не, то е заради държанието ми в последния ден, предполагам. Причината е, че й пишех прекалено много, търсех я, а тя все си намираше причина да не излезем.Знам, че и други неща има в живота си, но винаги, когато я питах да излезем за другия ден, казваше "не знам".А все пак тя трябва да си определя деня. На мен не ми беше приятно това пренебрегване.
    Остави, братле! Има и други момичета. На сила хубост не става!
    Знам, просто я обичам прекалено много и ми беше ужасно неприятно да не мога да я видя.В последно време веднъж на 10 дни се съгласяваше, а колкото да не, това е ужасно малко.

Град
    11111111111111
    звучи ми болезнено много като краят на една моя връзка, ама аз бях момичето. та пичът много ме търсеше, но чувствата ми бяха охладели и затова си измислях оправдания.. не, че беше проблема в него, много си беше всеотдаен. просто не беше за мен. а и щом тая мацка не е оценила вниманието, което си и отдал - значи и тя не е за теб.
    Ами то не са точно оправдания, вярно е заета, но все пак за любимия си човек все ще отделиш някоя минутка.А иначе все твърдеше, че ме обича и не се съмнявам, че е било така, но просто на практика не го показваше.

Фен Аватара на Boyman
    Град
    Силистра
    Разбирам как се чувстваш. Любов само от едната страна пак може да съществува, но ще е нещастна. Това ли искаш за себе си? С тези срещи през десет дни, въобще не се улесняваш. Така се измъчваш още повече. Отдели си месец-два само за себе си, излизай повече, срещай се с нови хора, общувай по интересни теми и така няма да усетиш как след време като се сетиш за нея, просто ще усетиш една празнина, все едно само сте се засичали в училище или сред общи познати. И аз имах такъв случай, не беше лесно, защото не получих това, на което се надявах. И това ме побъркваше, но се врзумих и не се отдадох на безрезултатни опити, а си стъпих на краката, и сега дори не съжалявам нито за миг за решението си.

Град
    11111111111111
    Разбирам как се чувстваш. Любов само от едната страна пак може да съществува, но ще е нещастна. Това ли искаш за себе си? С тези срещи през десет дни, въобще не се улесняваш. Така се измъчваш още повече. Отдели си месец-два само за себе си, излизай повече, срещай се с нови хора, общувай по интересни теми и така няма да усетиш как след време като се сетиш за нея, просто ще усетиш една празнина, все едно само сте се засичали в училище или сред общи познати. И аз имах такъв случай, не беше лесно, защото не получих това, на което се надявах. И това ме побъркваше, но се врзумих и не се отдадох на безрезултатни опити, а си стъпих на краката, и сега дори не съжалявам нито за миг за решението си.
    Тя не е само от едната страна, от двете е, но изглежда като едностранна.Ами не искам това, точно заради това съм спорил с нея много пъти, но така и не успявах да я разубедя да се виждаме по-често.Това е и една от причините да спряхме контакта помежду си.

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Намери си нова приятелка,с която да убиваш времето и не мисли старото гадже много,много.Гледам,че помага.

Град
    11111111111111
    Цитирай Първоначално написано от bog4eto
    Намери си нова приятелка,с която да убиваш времето и не мисли старото гадже много,много.Гледам,че помага.
    То не е до убиване на времето.Просто съм се привързал към нея.Знам, че е по-добре да не мисля за нея, но адски тъпо станаха нещата.

Гледай си живота ... гледай само напред..никога назад..много ще изгубиш ако постоянно се луташ в миналото... щом сте се разделили значи ви е писано..не веднъж съм чувала да казват...ако ви е писано заедно ще сте.. с моя приятел бяхме до преди 5 6 месеца на 300 км разстояние..постоянно се карахме,но въпреки всичко умирахме един за друг... на много пъти по телефона сме си казвали КРАЙ..но неее .. продължихме и сега живеем заедно..така,че за всеки влак си има пътниции
    Много малко е нужно,за да видиш,че си жалък .. че амбициите ти са големи,а ти си МАЛЪК ..

Град
    11111111111111
    Така и ще направя.Не е като да не съм полагал усилия, но явно тя не ги е оценила.Да си живее както иска.
    А сега дайте идеи как да я забравя по-бързо и да мисля за нещо друго, освен ново гадже.

Повече от фен Аватара на autumn666
    Знаеш ли какво бих направила аз на твое място? Не се унижавай и не я моли за втори шанс. Точно обратното - тегли и пълен игнор! Като види, че не се интересуваш от нея, тя ако още има чувства към тебе ше почне тя да те търси и да ти се извинява. Знам от личен опит, повярвай ми! Така направих с един от бившите ми, който ме заряза заради няква простотия, теглих му една майна и той почна да ревнува от мои приятели и да ми пише и звъни постоянно. Е, ако ли пък вече няма нищо от нейна страна и не стане - пак нищо не губиш. Има много момичета. Не ти казвам конкретно вече да почваш да си търсиш ново гадже, естествено. Просто спираш да мислиш за бившата, почваш да излизаш с приятели... забавлявай се, запознай се с нови хора, любовта сама си идва в най-неочаквания момент! Успех.

Град
    11111111111111
    Цитирай Първоначално написано от autumn666
    Знаеш ли какво бих направила аз на твое място? Не се унижавай и не я моли за втори шанс. Точно обратното - тегли и пълен игнор! Като види, че не се интересуваш от нея, тя ако още има чувства към тебе ше почне тя да те търси и да ти се извинява. Знам от личен опит, повярвай ми! Така направих с един от бившите ми, който ме заряза заради няква простотия, теглих му една майна и той почна да ревнува от мои приятели и да ми пише и звъни постоянно. Е, ако ли пък вече няма нищо от нейна страна и не стане - пак нищо не губиш. Има много момичета. Не ти казвам конкретно вече да почваш да си търсиш ново гадже, естествено. Просто спираш да мислиш за бившата, почваш да излизаш с приятели... забавлявай се, запознай се с нови хора, любовта сама си идва в най-неочаквания момент! Успех.
    Аз не знам за какъв втори шанс да я моля, като реално тя е виновна пред мен, че все ме режеше напоследък.Не е като да не съм я викал да излизаме, но все имаше някакво друго планувано нещо.Толкоз не можеше и 2 часа да ми отдели.От тая гледна точка не виждам смисъл повече да занимавам човек, който не е искал да ме види (макар че по думите й "ужасно много те обичам").Ако си изясни за себе си нещата и мисли, че е сбъркала, нека ме търси.Аз засега спирам въобще да се занимавам с нея.Почвам да си правя неща, които ми доставят кеф, пък какво ще става не е толкоз важно. Както съм се запознал неочаквано с нея, така и с някоя друга ще се запозная вероятно.

Повече от фен Аватара на autumn666
    Ами много ясно Помни от мене - всичко се връща! Някога ще разбере какво е изпуснала, ама ще е прекалено късно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си