- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли шанс
Защо просто не помислиш,кое би ти доставило удоволствие да го правиш...каквито и съвети да ти дадем,те ще са Излизай,купонясвай с приятели..и т.н. както вече сам ги знаеш)) .. Просто си намери някакво развлечение... :Р
Много малко е нужно,за да видиш,че си жалък .. че амбициите ти са големи,а ти си МАЛЪК ..
Спокойно бе не се притеснявай не можеш да накараш едно момиче да те харесва но може и да има шанс!![]()
I LOVE MY FRIEND BUT I LOVE ONE BOY SO MUCH!!!!!!(h)
Не съм се притеснил, то вече всичко свърши.Просто е смешно да твърдиш, че обичаш някого, а не можеш да намериш време за него.Първоначално написано от Wiwityy
![]()
Бившата ти или те е лъгала че те обича, или просто е ненормална. При всички случаи, отървал си се. На твое място сигурно много щях да я скандализирам, как може такова нещо, разбирам да сте в различни градове или държави, ама да сте от един град и да не се виждате заради някакви си тривиални битови неща... Това не е любов за мен. Споко, ще се оправиш, следващия път бъди по настоятелен когато искаш среща, направи така че основната връзка между вас да е на живо, а не по скайп или по телефона.
Ами предпочитам да е ненормална, щото иначе е много гадно толкова време да ми твърди, че ме обича, а да не е.Градът е София, но не смятам, че 25-35 минути път са чак такъв проблем, плюс това винаги може да съчетае някое от нещата, което има, и да бъда с нея.Аз 3 пъти съм й правил проблем, че ме пренебрегва за тия неща, но тя ми вика, че съм бил като малко дете, което е супер смешно.Не искаш да видиш "обичания" ти човек и го обвиняваш, че е малко дете, щото той иска.Първоначално написано от prout1
![]()
Е аз съм бил достатъчно настоятелен, то когато човек не иска, насила ли да го карам.Пък и аз да отида при нея....ама ще изглежда прекалено жалко, щом не ме иска (предлагам съм аз да ида при нея, но не искаше).Но със сигурност ще има промяна за в бъдеще и телефонът и скайпът ще бъдат между другото средства, по които да контактуваме.
Взе, че ме потърси.В общи линии се извиняваше за оня ден и не съжалявала за нищо освен за оня ден.
Да я търся ли аз утре, или ако има желание, тя да ме търси? Май това е по-добрият вариант, щото да видя и желание от нейна страна.