Цитирай Първоначално написано от mimzchet0
Всеки човек се променя...мисля,че трябва да си поговориш с нея и да разбереш какво не й харесва в теб .. Но не да се ПРОМЕНЯШ напълно,че чак самия ти да не се познаеш..а просто да коригираш грешките си,ако мога така да го нарека.. И не се прави на голямата работа(както всяко момче) да чакате все първи да ви пишем и т.н. Щом ти е казал,че си се променил,значи чака някаква реакция от теб .. и ако си малко по-мил към нея..мисля,че ще успееш :Р
Е за промяната трябва известно време, а ние не сме заедно от вчера.А да поговря с нея толкова скоро...абсурд, заплаши ме, че ще ме блокира от скайп даже, явно съм прекалил с обсвебването.А относно писането-за половин година съм й писал винаги аз първи, тя ми е писала точно 5 пъти първа и помня абсолютно точно, че са толкова.И пак бих й писал, но е прекалено скоро и ще я отблъсна още повече, ако й пиша.Ами думите й буквално бяха, след като й писах разни тъпотии, че ще направя еди си кво "много ми се промени мнението за теб" (явно ме е мислела за по-добър, отколкото когато съм полудял един вид).Мисля да изчакам известно време, докато я потърся.