Цитирай Първоначално написано от autumn666
Знаеш ли какво бих направила аз на твое място? Не се унижавай и не я моли за втори шанс. Точно обратното - тегли и пълен игнор! Като види, че не се интересуваш от нея, тя ако още има чувства към тебе ше почне тя да те търси и да ти се извинява. Знам от личен опит, повярвай ми! Така направих с един от бившите ми, който ме заряза заради няква простотия, теглих му една майна и той почна да ревнува от мои приятели и да ми пише и звъни постоянно. Е, ако ли пък вече няма нищо от нейна страна и не стане - пак нищо не губиш. Има много момичета. Не ти казвам конкретно вече да почваш да си търсиш ново гадже, естествено. Просто спираш да мислиш за бившата, почваш да излизаш с приятели... забавлявай се, запознай се с нови хора, любовта сама си идва в най-неочаквания момент! Успех.
Аз не знам за какъв втори шанс да я моля, като реално тя е виновна пред мен, че все ме режеше напоследък.Не е като да не съм я викал да излизаме, но все имаше някакво друго планувано нещо.Толкоз не можеше и 2 часа да ми отдели.От тая гледна точка не виждам смисъл повече да занимавам човек, който не е искал да ме види (макар че по думите й "ужасно много те обичам").Ако си изясни за себе си нещата и мисли, че е сбъркала, нека ме търси.Аз засега спирам въобще да се занимавам с нея.Почвам да си правя неща, които ми доставят кеф, пък какво ще става не е толкоз важно. Както съм се запознал неочаквано с нея, така и с някоя друга ще се запозная вероятно.