- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- тия учители
не са добре... ти им казваш че имаш много за учене и не можеш да направиш нещо,а ще го направиш следващия ден те НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА.. хубаво техния час си е отделно ама чак пък толкова
щото те не сядаш да учат по 687462584584 часа
![]()
ами все пак не знаеш колко уча,а и това не им пречи поне малко да се съобразят.. от един път нищо няма да им стане.. не знам как някой има 6 предмета от които 2 разказвателни (с по два урока) 1 бг/литература (имам да пише ЛИС) 1 математика (20 задачи) и 1 чужд (като учиш два чужди езика и по тоя чужд имаш да учиш най-малко 20 думи + спрягане на поне 1 глагол - за утре имам 7 глагола + други простотии)Първоначално написано от miminko
..
Ами да, не ни интересува, като не ви се учи за нашия предмет, ще имате двойка![]()
хахаха колко много учители в темата
миминко,ти сега като си учила много,много ли ти е готин живота?
отиваш на работа,връщаш се,висиш пред компютъра малко,оправяш се ,излизаш ,малко пред компютъра и лягаш и пак на работа
накрая не взимаш никакви пари
а да,освен това имаш деца дето ти се таркалят
браво,горе долу си като още 5-6 милиарда.
и к'во,ного ли ти е готин живота като си се смазвала от учене?
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
въпроса е че на мен ми се учи и точно защото уча по всичко и като дадат много неща и всичко ми се меша в главата и все едно съм учила наполовина,а това изобщо не е добре и е доста набутващоПървоначално написано от EinGutesKind
и всеки излиза с номера '' не ме интересува другия учител какво ви е дал,това е моя предмет и както учите за другия предмет така ще учите и за моя
''
Чак да се е смазвала едва ли, учим при едни и същи професори и работата е 'лабаваПървоначално написано от lightcameraction
![]()
Като ( ако ) влезеш във ВУЗ ще видиш какво значи на преподавател да не му пука какво ти е на тебе...
Естествено, то така може да казваш на всички даскали и да не учиш по нищо .... да не говорим че уроците са по 1-2 страничкиПървоначално написано от FuCKkK13
ето сега вместо да висиш тук и да се оплакваш, седни да учиш
само дето имам по 2 урока,а чужд език да учиш не е много лесно.. а колкото до ученето.. тая работа я направихПървоначално написано от EinGutesKind
.. и за това ме е яд.. в момента всичкото ми е ей така.. смесено и имам чувството,че нищо не съм научила.. да като легна и като се наспа ще ми отпочине мозъка и ще ги помня всичките тия неща,ама пак не е нужно да ни натоварват толкова
![]()
lol
смятай колко си тъпа![]()
Always wanna play but never wanna loose
Милата![]()
радвай се че не ти преподавам аз, тогава щеше да видиш какво значи натоварване
![]()
Натовари ме с проблемите си...ся да пусна ли тема да се оплача ?
по какво преподаваш ? .. иначе който и да ми е преподавател аз помня много.. от едно прочитане + майка,която е била с 6.00 + висше + това,че знае 3 езика.. едва ли можеш да ме уплашишПървоначално написано от EinGutesKind
![]()
Ще преподавам по философския цикъл и БЕЛПървоначално написано от FuCKkK13
![]()
Първоначално написано от Mi6inka
както искаш
![]()
т.е. още не си ? .. честито .. и ти ще станеш откаченПървоначално написано от EinGutesKind
шегувам се
![]()
Сега съм още в 3-ти курс, догодина завършвам и евентуално ще започвам с преподаването ако не запиша магистратураПървоначално написано от FuCKkK13
![]()
ахамс.. е аз имам още доста докато започна да уча .. все още дори се чудя какво да учаПървоначално написано от EinGutesKind
почти съм решила де
![]()
От коментарите ти човек разбира колко си ограничено.![]()
И аз се ядосвам, че ни засипват с разни домашни и всеки си мисли, че сме роботи и трябва да знаем всичко, но всъщност аз съм си виновна ако имам ниски оценки по някой предмет. По цял ден висене на компютъра и само 1 час.. максимум 2 за учене не е достатъчно. Мързелът надделява.
Миминко ти каза, че преди са учили повече от теб и това е вярно. В днешно време сме разглезени и се мислим за велики. Преговаряме на учителите и т.н. Преди са ги стягали и в класната стая е било по-тихо от гробищата, а сега в час не можеш да чуеш учителката дори и да седиш на първия чин. Закъсняват, пушат в двора и се натискат по прозорците на училището. Явно не ги разбираш нещата.
И междудругото... радвай се сега когато си в училище, защото после ако решиш да продължиш да учиш нещата са съвсем различни и мога да ти кажа, че учителите в университетите не приемат никакви извинения и не им пука изобщо.
BladeDancer
Music gives soul to our hearts, and wings to our thoughts.
не.. аз не го приех така.. просто си помислих,че твърдиш,че учителите ми на моите години са учели,а аз сега и хората на моите години не учим.. ох не можах да обясня,но все пакПървоначално написано от miminko
![]()
това го знам,но не съм на мнение че в момента уча колкото моите връстници.. да,може би уча по-малко от учителите ми,когато са били на моите години,но тогава е било по-различно,но и не уча колкото хората на моите години.. по простата причина,че нашите са ме стегнали доста още от 1ви клас и до сега никога не съм си позволявала да не уча по даден предмет,дори когато съм била болна се е налагало да уча (не когато съм много зле де,но започна ли да се пооправям се започва с ученето) и да.. мисля да уча след 12ти клас и ще уча право и много добре знам,че нещата не са както в училище.. имала съм 2 примера и ми бяха достатъчниПървоначално написано от Grell
а колкото до пушенето и закъсняването.. - не съм от тия и няма и да съм..
Ми радвам се за теб. Значи не би трябвало да имаш проблем.![]()
BladeDancer
Music gives soul to our hearts, and wings to our thoughts.
ми аз всъщност с ученето нямам просто се дразня,че уча уча и накрая всичко ми се меша.. някак си не мога да си разпределя ученето по различните предметиПървоначално написано от Grell
.. нищо,като се наспа добре и съм отпочинала ще ми се нареди всичко,но все още мисля,че не трябва да се стига до този момент,но все тая .. айде чао от мен на всички
![]()