- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- След време,
Напоследък хората измислят какви ли не начини да си тръгнат от този свят. Имам предвид процедурите, които се правят след смъртта.
Как бихте искали да ви "третират", когато умрете. Бихте ли предпочели да ви кремират, а къде да разпръснат после прахта ви? Или да я оставят така в урната някъде, може би да я заровят... За балсамирането какво ще кажете? А дали замразяват мъртавци? На моряците им извършват морски погребения, това е май когато им разпръскват прахта над морето, е и на всички, които го чувстват в сърцето си. Ами речно погребение, за него не бях чувала досега, но било да те пуснат със сал по реката.:О
Разбира се, ако предпочетете традиционното погребение: Как искате да сте облечени, важен ли е външния ви вид, в този момент, според вас? Какви цветя, музика, кое гробище? Погребват ли в църковен двор? Бихте ли си направили семейна гробница?
Темата не е шега, интересувам се, защото напоследък разни неща ме подсещат за погребения и подобни работи.
Oh every time I close my eyes, I see my name in shining lights..
бих предпочел погребение от тия дето всеки казва по някоя дума за мен, без разни сектантски глупости като кръстове и свещеници
n00bs
Въобще не ми пука к'во ще стане с тялото ми. Какво ме засяга? Да се оправят.
Това само по филмите съм го виждала,смисъл изглежда яко ама надали някой го прави в България.Първоначално написано от yakuza_
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LOAxbkBL9c4[/youtube]
Преди всичко искам да ми извадят органите, за да могат да се използват, ако стават за нещо ... А ако имам някакви лицеви деформации в следствие на смъртта искам да ме кремират, иначе искам много хубав ковчеги никакви религиозни обичаи и подобни ... и паметник от черен мрамор .... не със снимка, а с рисуван портрет ...
![]()
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
и аэ не искам църковни раэправии предпочитам да ме кремират и да ме раэпръснат някъде
Ами значи ще съм 1-вия.Първоначално написано от ReallyStrange
n00bs
Първоначално написано от fUcKsMiLe
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Или в крайна сметка ако не стигна до Ню Йорк, да разпръснат прахта ми над него.
NOH8
мммммммммм
искам да ме кримират и да изгорят всички мои неща заедно с мен... пък с прахта квот си искат да правят ако ще и домати да си садят![]()
nigga stole my bike
Рано или късно ще умрем. Не си ли мислила, какво искаш?Първоначално написано от fUcKsMiLe
Аз съм за традиционното.
Причините да го направя са много и според мен основателни. Като започнеш от вековните традиции, които сигурно имат сериозни причини да оцелеят през вековете и стигнеш до съвсем лични, а в някои случаи дори егоистични.
дреме ми, на моето ще има шведска маса и ще има повече хора !![]()
n00bs
и най-важното,жито. -.-Първоначално написано от yakuza_
Погребение на някое важно за мен място.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3