- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА!
Здравейте!![]()
Имам проблем с едно момче (ах, тези момчета). Харесвам едно момче, което е с година по-голям от мен. Ще пропусна частта в която го хваля и ще премина към проблема..... Преди време той ме харесваше, негов близък приятел ми беше казал и даже не помня как реагирах когато ми го каза, но нито се осмели да ми го каже тогава, нито нищо! Винаги сме си се поздравявали, като приятели, може и 100 пъти да се видим в даскало няма да се подминем... И се случи така, че сега аз се влюбих в него. Питах го да излезнем, той тогава май беше на кафе или не помня. Писах му един смс, но никакъв отговор. Не знам според фактите не иска да излеза с мен, но просто по погледа му разбирам, че все пак има нещо... и в последно време се гледаме като 12 годишни, тоест за 1ви път влюбени или.... абе сещате се!
![]()
Моля ви, дайте съвет как да постъпя или да се откажа, но много го харесвам и незнам вече какво да правя!!!!!!Надявам се да ми обърнете внимание, а не да ме сметнете за поредната с глупава любовна драма, защото на всеки се случва да няма отговор на някои въпроси и да има нужда от помощ.
![]()
The sun comes down, the stars come out.. It's beautiful, isn't it!?
Очи пълни, ръце празни...)))))
Ако искаше да излезе с теб, щеше да ти отговори на СМС-а, по собствените си реакции съдя...а съм момиче и се правя далеч повече на недостъпна ;d Но скъпа, спокойно, може да е станала задкулисна интрига, поразпитай, може да има обяснение за поведението му. А най-много те съветвам да го питаш директно, ще си секси и уверена мацка.![]()
1. връзка заглавие-тема никаква.
2. напълно възможно е дори да е имал интерес, в което ти не си сигурна, защото Драганчо може да е излъгал Петканчо, който да е доизмислил за Марийка специално, вече да го няма.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Недей да вярваш на всяка казана дума!!!
Той ако искаше да има нещо повече към теб щеше ТОЙ да ти предложи да излезете, а не ти! Така че по-добре или изчакай да направи той първата крачка, но .. възможно е и да не го направи, защото може да те има само за приятелка!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Кога си му го писала тоя смс?
Пиши му пак. Ако не ти отговори - не се занимавай.
Никакви есемеси! Всичко трябва да става очи в очи. Спираш го и го питаш отно, и защо не ти е отговорил. Направи го, заради себе си. За да знаеш, а не да се чудиш и дивиш. То ще си покаже.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Уплашил се е нещо, затова не ти е отговорил веднага. Опитай втори път. Ако пак не стане - не си губи времето.
Live now, this is your time!
Благодаря ви за съветите!![]()
The sun comes down, the stars come out.. It's beautiful, isn't it!?
Очи пълни, ръце празни...)))))