- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съвет да дадете ако може :)
Попринцип ми е много интересно да чета такива теми "как да и се харесам и etc ама сега на мен да кажете.
1-2 пъти в седмицата се прибирам от училище с 1 момиче от моя клас и нали приятели сме де обаче аз искам да сме повече от приятели.Обаче ме е страх ако откаже да не си разваляме приятелството щото е много свестен човек и не ми се иска да ме гледа с други очи още 5 години(8 клас съм и още 5 години ще сме в 1 клас иии така)
Обаче не ми казвайте доближи се и я целни.Първото тва няма как да стане щото ние само вървим нали не спирамепък и няма да се присташа да го направя.
Ем покани я на кафе или кино , поговорете си , прави и комплименти и да се надяваме че нещата ще се получат![]()
![]()
Понякога поставяш стени около себе си, не за да отблъснеш хората, а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие! ♥
За пореден път ще начертая схемата,която явно никой не разбира та AGAIN. Start-Нека сме приятели после ше му мисля->Final-FAIL
Гледай реално и за напред - ти си 5 клас,връзката Ви да продължи още 3 години ме съмнява (може да не съм прав) и има една доста голяма вероятност дори и да се получи нещо то да свърши и пак да те гледа с други очи,че и по-зле.
ами да ти кажа и тва ме е страх да направяПървоначално написано от CBETO3APA
![]()
8 клас е..Първоначално написано от shadowcrew
П.Т: Покани я някъде..
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
8 клас съм бе о.О казвам ОЩЕ 5 години ще сме заедно тоест до 12 класПървоначално написано от shadowcrew
Ама добре де да я поканя ами бъзе ме е бе :Д а аз как мога да разбера че ми намеква..налиПървоначално написано от crowberry
Еми по погледа най-лесно освен ,че се прибирате дали в училище е така идва при тебе говорите си а у обръща ли ти внимание а ако само се прибирате това не значи нищо просто няма с кой да си ходи![]()
JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!
Извинявам се за грешката си. Тогава сте малко по-зрели,в такъв случай ти препоръчвам да действаш и да й кажеш това което искаш. Гарантирам ти,че не се прибира с теб,защото й е по-пряко. И не бъди страхлив,а говори направо - момичетата харесват такъв подход.
Разбира се не бъди нагъл и не изцепвай нещо като "Искам да ти направя яйчниците на белтъци!" - голяма грешка ще е.
Целни я от далечеПървоначално написано от Loken
![]()
Ако не искаш да опиташ ,няма какво да се прави. А това ,че ще сте още 5 години в един клас си е факт,с който ,ако ще се съобразяваш - не прави нищо още 4 години. Дори сега да потръгне - не мисли ,че ще изкарате до бала.![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
То всъщност аз обикалям за да варя с нея за да не ходя сам.А как да и позная поглдледа аз докато вървим напред гледам не към неяПървоначално написано от goGu
Ееееее недей така де... не винаиги е с лош финал..познавам хора,които са заедно от 8ми клас...та вече май са пред завършване във ВУЗ , и пак са заедно..Първоначално написано от Azoria
)) Така,че и да мислиш и да не мислиш... сам решаваш..или пробваш-пък квото стане...или не,и ако е имала нещо към теб,най-много да си блъскаш главата...е то това е моето мнение...никой не може да каже нищо,без да пробва
![]()
![]()
Много малко е нужно,за да видиш,че си жалък .. че амбициите ти са големи,а ти си МАЛЪК ..
хаха еми за училище ти говора брат еми не те харесва не те гледа а у не си ли говорите нещо![]()
Знам че ако не пробвам няма как да стане, но ако ми откаже ще потъна в земята.А иначе не ме игнорира на рождения ми ден дойде там като си праихне снимки всички на 1та направо си опря главата в моята (почти) и в даскало до лафката ходя с нея ако няма с кой друг.ii така
Е говорим си естествено не мълчимПървоначално написано от goGu
Трябва да се престрашиш поне да я поканиш някъде иначе няма да стигнете далеч така.. Кажи и нещо мило , прави и комплименти ... Но я покани да излезете само двамата и и намекни че искаш да сте повече от приятели и може пък и тя да те харесва и да се получат нещата.. Опитай![]()
Е не съм казала винаги,но повечето пъти,да.Първоначално написано от mimzchet0
Може да има изключения ,но в 8ми клас и в 12ти мисленето е коренно различно. Ако сега се вземат вероятността след 5 години да са на различни планети е огромна.
![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Е как да и намекна дайте няккъв пример които ако усетя че нещата утиват надолу да обърна темата?
еми казваш примерно някой хубав филм ако има са в кината и казваш абе гледа ли го е тоя филм аз не съм ама ми казаха ,че е много як ама няма с кой да отида да го гледам искаш ли да ходим ? и ако ти каже Не гориш ;d
Ама не ми харесва тва др идеи?Първоначално написано от goGu
![]()
[/b]ее маняк си слушай батко си аз знаеш ли колко съм ги лъгал така ама аз съм по директен ти се срамуваш да й кажеш каквото и да било![]()
![]()
Нее виж аз попринцип съм много отворен, ама като стане въпрос за момичетааПървоначално написано от goGu
x
е точно там не трябва да се сдухваш бе маняк ;д там трябва най-много да се правиш а и са си 8ми клас имаш да си ги лъжеш яко и да ги въртиш и да ти откаже хващаш следващата сега си малък можеш да си правиш бройки а и на тея години е най-сладко с бройките ;д
ми... излизайте двамата?![]()
all day... all night... what the fuck?!