.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Повече от фен Аватара на Loken
    Град
    Скоро и във вашият град !!
    Да знам в класа ми има 7-8 мн якй мадами мога да скачам от клон на клон ама те момичетата нали знаеш как шушукат и ще ме изкарат неккав луд до 12 клас и ....

Град
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    ми... излизайте двамата?
    Ми тва е идеята ама ме е страх

хаха да те изкарват какъвто искат какво ти пука на тебе ? хаха нали на тебе ти е гот бе !!
    JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!

Супер фен Аватара на ScarletBite
    ами избери си една и зарибявай само нея. тази, с която имаш най-големи шансове. другите даже ги пренебрегвай откъм свалки, щото всяко нещо, което им кажеш, и най-малкото да е, ще си го кажат една на друга.
    all day... all night... what the fuck?!

Град
    Цитирай Първоначално написано от goGu
    хаха да те изкарват какъвто искат какво ти пука на тебе ? хаха нали на тебе ти е гот бе !!
    Еее аз не искам да ме знаят като 'перверзния сваляч хD''

хаха защо перверзен щом са се вързали лошо за тях не трябва да ти пука много какво говорят за тебе нали ти е яко на теб !!! Слушай ме мене аз съм бил така и още съм и всичко ти е идеално само не се влюбвай малък,че тогава става много гадно !

Град
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    ами избери си една и зарибявай само нея. тази, с която имаш най-големи шансове. другите даже ги пренебрегвай откъм свалки, щото всяко нещо, което им кажеш, и най-малкото да е, ще си го кажат една на друга.
    Ама да ама ме е срам иначе аз само за 1та питам дето се прибирам с нея

хаха еми говори повече с нея бе е така в даскало си говорете повече сядай при нея или там както се седи не знам ;д няма как като не говориш с нея и не искаш да й кажеш да излезете на разходка или кафе ;д

Град
    хаха защо перверзен щом са се вързали лошо за тях не трябва да ти пука много какво говорят за тебе нали ти е яко на теб !!! Слушай ме мене аз съм бил така и още съм и всичко ти е идеално само не се влюбвай малък,че тогава става много гадно !
    Абе кой се е вързал бе аз никoй не съм свалял още само планирам xD

Град
    хаха еми говори повече с нея бе е така в даскало си говорете повече сядай при нея или там както се седи не знам ;д няма как като не говориш с нея и не искаш да й кажеш да излезете на разходка или кафе ;д
    Ами сбиновете ни са 1 чи и аз стоя по диагонал зад нея че я цапам без да знае а иначе си говорим в 1 компания се прибираме ако не сме 2мата....

Град
    Shumen
    Бате, докато 'плануваш' и се чудиш какво да измислиш, за да я поканиш на едно кафе или кино, ще отидеш в графа 'просто приятел' и гориш.. не му мисли много.. Няма да дойде края на света ако ти откаже. Пък и не вярвам да те отреже зверската.. /ако те/ ае вземи си топките в ръце..

виж, малко ми е малка, ама постни снимка, ако е хубава ще се прежаля
    че докато ти се натъкмиш, ще има време да се вземем, да се влюбим, да се разлюбим, та тамън навреме като си готов.
    REGGAE BOOM <3

Град
    Днес докато се връщахме няколкото човека до нея стоях и тя май заподозря де, но на половината път се махна от мен и отиде от другата страна здраве да е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си