- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Много ми е гадно!
Здравейте.... Реших да ви споделя един мой проблем и ако може дайте някакви съвети, че направо ще полудея..
Става въпрос за моите родители.. Да супер са, всичко е ОК, само дето понякога прекаляват със загрижеността си.Непрекъснато искат с тях да ходя навсякъде, или аз ако ходя те да дойдат.. Искам да излезна някъде с приятелки по надалеч и те веднага започват да ми обясняват :
"-Навсякъде е пълно с ненормални хора, бандити, наркомани, еди какви си.. " или пък : " По вестниците постоянно пишат за отвличания, убийства и т.н"
Имам чувството, че ми нямат никакво доверие... За бога 9 клас съм вече..
Всичко това ме побърква.Никъде не ме пускат сама.
Хиляди пъти съм говорила с тях и те пак същото ми казват. Никакъв резултат няма.. Не знам какво да правя вече, не мога да понасям всичко това.Разбирам загрижени са, но така излишно да ме наплашват с тези истории.. НЕ МОГА ПОВЕЧЕ ТАКА !!!
9-ти клас си много малка, за да те пускат примерно на дискотеки и т.н. Има си и вечерен час. Освен това наистина е пълно с луди, наркомани, изнасилвачи и т.н.Първоначално написано от nope342
Къде точно не те пускат да ходиш сама? Ако искаш да си с приятелите си по-често, ги кани у вас след училище и т.н. Така и родителите ти ще свикнат и ще се запознааят с тях.
Не става въпрос за дискотеки, а посред БЯЛ ден.. Където и да е.. Да е малко по-далеч и НЕ ..
Е и какво от това? Родителите ти са загрижени за теб, да не ти се случи нещо лошоВ днешно време само престъпления стават. Като те отвлече някой ще видиш тогава как ще искаш при мама
![]()
Престъпления може да има на всякъде.
Дори като излезеш от училищният двор.
ъх.. ама вие какво, да не сте на по 40? много добре знаете колко е отвратително да не ви пускат никъде.. да, има престъпления, но хайде да си стоим само вкъщи, а?![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Не случайно има закон за малолетните, каквато си и ти, а пък освен това са си прави - в днешно време всичко се случва, особено ако си от голям град. Ако не си им доказала, че си отговорна, не очаквай да получиш одобрението им.
Live now, this is your time!