Някой яде ли Белвита.. наистина ли за 4 часа не угладняваш?! Аз имам проблем с яденете защото сутрин като стана в 6 и отивам на у-ще и там не ям, но като си дойда (в 2часа) и ям толкова много, че имам чувството, че ще се пръсна, а пък сега е зима и не мога да излзезя да карам колело. Кажете дали има смисъл да си купувам Белвита !!!![]()
Тези бисквити не са с нищо по-различни от останалите...
Защо не си правиш сандвич от пълнозърнесто хлебче и пилешко филе и отделно да си носиш някакъв плод и не си го хапнеш в училище като закуска?
Аз закусвам с тях понякога, но само защото са ми вкусни. Не съм забелязала нещо по-различно от нормалните бисквити![]()
Засищат, но за 2-3 часа максимум..
Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..
Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
Той си тръгва.
Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..
gummy bears![]()
В.
Мен и 10 пакета Белвита не ме засищат !...Вярно , че имам огромен апетит , ама нз...![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Аз ги обожавам ! ... въпреки че ги има само на закуска, за да не ми е празен стомаха, защото обикновено пропускам обяда или не ям цял ден.... щото все съм на крак някъде..
Защо пък на мен са ми едни безвкусни и гадни..
Не са ми вкусни!!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Ама тя е тъпкана със захарПървоначално написано от Rebirthing
![]()
Тъпи рекламни трикове.
Сложат 5 грама овес и айде въглехидратите биле бавни..
всичко е рекламаааа и маркетинг! Не се подвеждайте!
По-добре сандвич с пълнозърнест хляб, малко залатка/зеленчук и филе вътре, отколкото каквито и да било "вълшебни" бисквити
"Само децата знаят какво търсят" Малкият Принц
хД ,не използвай думи,които не знаеш :PПървоначално написано от hubavotomime
Холишит, от известно време ти гледам сеира по темите. Ужасно много ме дразниш с тъпото си уж мега компетентно мнение, което пет пари не струва. Нещата, които говориш ги знае всяки момче, което е с комплекса, че бицепса му не е 1 метър. Заври си глупавите мнения в някой мъжки сайт или се притесняваш, че там няма да минеш за квалитетен?! Съветите ти са едва на 50% приложими за една жена. Да не говорим, че на снимката ти тялото ти ми се вижда далеч не прекрасно.
Колкото до бисквитите - кусвала съм ги - нищо специално, стават, но нз колко засищат
Забавна ?Първоначално написано от Little_Lady93
Като те дразня си недей влиза![]()
Нямам претенции да съм забавна, но ти май имаш претенциите на голям разбирач. Само дето въобще не си наясно.
Ако четири бисквити могат да те заситят за четири часа... Наистина по-добре си взимай някакъв плод за закуска.
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
haters always gonna hateПървоначално написано от Little_Lady93
Много ги обичам такива като вас , вдигат ми много самочувствието и благодаря за което![]()
Пълен боклук!
Предпочитам да си правя бисквити от овесени ядки или пълнозърнест сандвич.
"Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"
а бе готини са, но чак да не огладняваш, да не са некви магически.. аз от няколко години за закуска все вафли, шоколади и са реших ябълка да ям- хем ме засища адски много, хем е полезна![]()
вкусни са, но не ме засищат![]()
![]()
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Тияя бисквити са отвратителни,гади ми се,като видя някой да ги джвака.
По добре изяж един плод или нещо не буклучено..![]()
ла-ла-ла