.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46

Тема: belVita

Цитирай Първоначално написано от HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от Little_Lady93
    Нямам претенции да съм забавна, но ти май имаш претенциите на голям разбирач. Само дето въобще не си наясно.
    haters always gonna hate

Много ги обичам такива като вас , вдигат ми много самочувствието и благодаря за което
    Ти се поуспокой малко. И не знам коя точно от всичките наредби ти "вдига самочувствието", съществуването на което, между другото, дълбоко ме съмнява. Интернет смелчага.

По темата: Нищо особено, същият боклук като всички останали марки. "Бавни въглехидрати", на баба ти хвърчилото. Колкото Нестле Фитнес-а е "фитнес".

Супер фен Аватара на Jaune
    Ingredients
    Cereals 66.4% [Wheat Flour 47.1%, Wholegrain Cereals 19.3% of which (Oat Flakes 44.1%, Whole Wheat Flour 32.0%, Barley Wholegrain Flour 23.9%)], Sugar, Vegetable Fat, Rye Flour 4.6%, Raising Agents (Ammonium Hydrogen Carbonate, Sodium Hydrogen Carbonate, Sodium Diphosphate), Whole Milk Powder 0.9%, Skimmed Milk Powder 0.9%, Whey Powder, Salt, Emulsifiers (E 472e, Soya Lecithin), Flavouring, Vitamins and Minerals Mixture [Vitamin B1 (Thiamin), Vitamin B3 (Niacin), Vitamin B6, Vitamin B9 (Folic Acid), Iron, Magnesium]
    съмнително ми е всичко. и като че ли на българската опаковка пишеше по-различни неща. и все пак има прекалено много съставки.
    иначе ме кефят де, но не са стабилна закуска.

На мен пък хем не ми са вкусни, хем не ме и засищват. Не знам колко пакетчета трябва да изям, за да не съм гладна.

You're gonna catch a cold from the ice inside your soul

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Jaune
    Ingredients
    Cereals 66.4% [Wheat Flour 47.1%, Wholegrain Cereals 19.3% of which (Oat Flakes 44.1%, Whole Wheat Flour 32.0%, Barley Wholegrain Flour 23.9%)], Sugar, Vegetable Fat, Rye Flour 4.6%, Raising Agents (Ammonium Hydrogen Carbonate, Sodium Hydrogen Carbonate, Sodium Diphosphate), Whole Milk Powder 0.9%, Skimmed Milk Powder 0.9%, Whey Powder, Salt, Emulsifiers (E 472e, Soya Lecithin), Flavouring, Vitamins and Minerals Mixture [Vitamin B1 (Thiamin), Vitamin B3 (Niacin), Vitamin B6, Vitamin B9 (Folic Acid), Iron, Magnesium]
    съмнително ми е всичко. и като че ли на българската опаковка пишеше по-различни неща. и все пак има прекалено много съставки.
    иначе ме кефят де, но не са стабилна закуска.
    Превеждам:
    Съдържание: Зърнени култури 66.4 % [ Пшенично брашно 47.1 %, Пълнозърнести култури 19.3 % от които ( Овесени ядки 44.1 %, Пълнозърнесто пшенично брашно 32 %, Пълнозърнесто ечемичено брашно 23.9 %) ] Захар, Растителни мазнини, Ръжено брашно 4.6 %, Набухватели (Амониев Хидроген Карбонат, Натриев хидроген карбонат, Натриев дифосфат), Пълномаслено мляко на прах 0.9 %, Нискомаслено мляко на прах 0.9 %, Суроватка на прах, Сол, Емулгатори (Е 472е, Соев лецитин), Витамин Б3 (Ниацин), Витамин Б6, Витамин Б9 (Фолиева киселина), Желязо, Магнезий.

Като цяло не виждам нищо нередно, но пълнозърнестите култури са много малко (едва 19.3 %).

Пълни глупости са това
    Обичам те, когато идваш, когато сядаш тихичко до мен... Обичам те, когато си отиваш и те търся всеки ден след ден...Обичам те, когато се усмихваш и потъваш в моите сълзи... Обичам те, когато се смееш и когато ме мразиш дори!!!

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Little_Lady93
    Нямам претенции да съм забавна, но ти май имаш претенциите на голям разбирач.
    Съгласна съм.. ! В повечето случаи все някакви тъпотии пише, които въобще не са по темата.

За Белвита - мене ме кефят, въпреки че не са нещо по - различно от останалите бисквити.
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Супер фен Аватара на rosencetooo
    М не бих казала , че са кой знае какво бисквитите... Даже предпочитам нещо друго да си взема пред тях.. ;д
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

обожавам БЕЛВИТА.. Лелеееее.. и наистина не чувсташ глад.. 3 дена бях яла само тия бисквитки и то за закуска и обяд.. само това.. ммм лешник и мед..

Вкусни са, но са доста скъпи.

Много са вкусни,обаче мен лично ме засищат само за 1-2 часа.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Цитирай Първоначално написано от nepowtorima
    Защо пък на мен са ми едни безвкусни и гадни..
    Не са ми вкусни!!

Мега фен Аватара на Infinity
    Обожавам ги тези с мед и лешници !
    To infinity and beyond.

Фен Аватара на atm
    Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от Infinity
    +1 въпреки че само 4 не могат да ме заситят но напоследък не съм ги хапвала

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    1.твърде скъпи за реалното си съдържание
    2.блъскани със захар и въглехидрати
    3.не засищат (камоли за 4ч)
    4.не са ми вкусни
    5.момичета, не се лъжете по надписите и рекламите-всичко е рекламен трик. Например 'диетичните', 'без захар', 'с ниска калорийна стойност' бисквити, бонбони, шоколади-във всичко има захар (която знаем защо е вредна) или аспартам (който се свързва с отделяния, при преработката му в човешкото тяло, метанол (метилов алкохол). Някои автори изказват опасения и заради повишаването на нивата от фенилаланин в организма (предразполага към образуването на мозъчни тумори), вследствие ежедневната употреба на аспартам в напитките и храните.) .

Не ви карам да вярвате,но съм чела за случаи на хора, набивали диетичните храни и в последствие процента на заболели от тумори и др. болести е по-голям (значително) от тези, не приемали подобни храни.

АСПАРТАМЪТ СЕ ОЗНАЧАВА И КАТО Е951-от E900 до E1520 в храните се водят ''смесители'', а не подсладители, така че си правете сметките
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Белвита НЕ съдържат аспартам, съдейки по поста на Jaune. Също така не е написано какво количество захар съдържат.
    Аспартам има в "Orbit", "Winterfresh" и в повечето дъвки, също така в Coca-Cola Light и огромна част от подсладените продукти на пазара.

Подсладителите които би следвало да се отбягват са: аспартам, захарин, цикламат, калиев ацесулфам, сукразит и едно чудо наречено "глюкозо фруктозен сироп" който е далеч по-често използван от аспартама.

Но все пак да не изместваме темата...

от E900 до E1520 в храните се водят ''смесители'', а не подсладители, така че си правете сметките
    Какво имаш предвид с това ?! Не всички Е-та от 900 до 1520 са опасни.

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Много са вкусни :P
    awerw

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от Infinity

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    rebirthing, имам предвид, че аспартамът би трябвало да е подсладител, щом се води че се използва с такава цел, ама той се води смесител,...сещаш ли се?
    не казвам че са опасни всичките, ама то и 1 е достатъчно..
    а захарта-еми много ясно че няма да я напишат, нали се води диетична бисквита, а не обикновена..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на musS
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Цитирай Първоначално написано от nepowtorima
    Защо пък на мен са ми едни безвкусни и гадни..
    Не са ми вкусни!!
    +

Аз ги ям щото са ми вкусни.

Аспартам има в колата. o3o Всички E-та са ужасно вредни, ама ако се загледате ще видите, че ги има в 4 от 5 продукта.
    Тези бисквити не са ми кой знае вкусни и няма никакъв шанс това да ми е цялата закуска.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си