- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Я, дайте някоя зла идея...
Такам, представете си, че сте го набрали много на човек от вашият пол и искате да си отмъстите () по някакъв много подъл и показен начин.... Но без да имате директен контакт с тази личност. Примерно някаква вандалщина.
Какво ще препоръчате? Вие какво бихте направили?
![]()
Поглъщам евтиния сандвич с питателност на куп лайна.И знам пропаднал съм отдавна, пропаднал съм, но к'во от т'ва!Нима светът не е пропаднал,нима не е ръждив дъжда?А който иска да се радва - аз нямам зъби, но ръмжa...
Не бих се занимавала с такива второкласни глупости.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Така е, хора с вашият елит са достойни само да пишат в този първокласен форум и да живеят в някой първокласен град, като Плевен.Първоначално написано от ShtrudeL
![]()
Поглъщам евтиния сандвич с питателност на куп лайна.И знам пропаднал съм отдавна, пропаднал съм, но к'во от т'ва!Нима светът не е пропаднал,нима не е ръждив дъжда?А който иска да се радва - аз нямам зъби, но ръмжa...
Бих се радвала ако можеш да ми обясниш с какво това, че живееш в София те отличава от всички други извън нея.
Уви сигурна съм, че нямаш логично обяснение.
Леко, леко, ше ти се пръснат капилярите от жажда за мъст лолол <3
4XCOKИ
Аз имам един такъв, разнасям го, коментирам го, разпространявам клюки от фейса и винаги става голям смях на негов гръб![]()
Първоначално написано от ShtrudeL
На майка ти у капилярите, паразитче непотребно.![]()
Фащате го с някой приятел, събличате го, нагъзвате го, взимате едно шише шампанско, разклащате го и му гръмвате тапата в месечината..... муахахахахахахха
въъ, зациклих.. попринцип злите планове са ми в кръвта![]()
инт тема![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Първоначално написано от Audiophile
Не, не трябва да има директен контакт с 'жертвата', ако исках да има щеше да ми е ясно как да подходя.![]()
Разбира се, че най-естествения ти отговор е тъп и селяндурски като манталитета ти.Първоначално написано от BohemianRhapsody
4XCOKИ
Ееееееееееее, то така не е интересно, ако не го/я измъчваш ф очо ф очо
Аууу, чудесно! Ако ти хрумне нещо се чувствай официално поканена да го споделиш с нас.Първоначално написано от xPafx
![]()
къв пол си.. автора..?
жертвата къв пол е
WindScar <3333
Пусни слух за него. Клюкарите ще си свършат работата.
клиииииииииииииишееееееееПървоначално написано от D3NG3rZ0N3
WindScar <3333
Момиче вс. момиче...Първоначално написано от xPafx
![]()
бих му станал приятел и ще го зарежа когато най-му трябвам
ОДИН!!!
Клише, ама работи. Не се и занимаваш да правиш простотии.Първоначално написано от xPafx
Тръгнели един път слух, че сестра ти е курва - ходи обяснявай, че нямаш сестра. Сеш се?Първоначално написано от D3NG3rZ0N3
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Повръщане в гардероб/шкаф/чекмедже/раница/дамска чанта/обувки или каквато и да е нейна собственост.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Не, това със слуховете е педалско и в случая не ми върши работа. Дайте някоя хубава вандалска идея, дейба.![]()
Добра идея, не се бях сетил.Първоначално написано от Nithael
![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test