Сигурна съм че има още стотици подобни теми,но нямам никакво време да търся подробно.Утре вечер съм на рожден ден на мой приятел и искам да изглеждам добре! Ако може да ми помогнете с някой неща които искам да оправя по себе си
1.Имах акне,но то изчезна..След него останаха червени белези които не мога да понасям и искам някакви идеи как да ги закрия като не искам да използвам по тъмен фон дьо тен,защото не харесвам случаите:тъмно лице светъл врат И искам предложения за закриването им със светъл тон,защотото моята кожа е светла..фон дьо тена на Меибалин с минералите номер 21 мисля че изплзвам
2.Косата ми е почти до гърдите,но е на етажи..попринцип съм с къдрава коса но искам да се изправя .. След изправяне косата ми става като каска в корена зализана а надолу се разширява а когато се опитам да я тупирам става много грозно и мислех за вафлички , но ги слагам не както трябва защото отгоре ставам остра а надолу се спуска и някакво клипче или съвет къде да слагам вафличките за да имама обем както след фризьор .. бих отишла в салона до нас но няма свободни часове а само тук ми харесва как ми оправят косата и затова Ви МОЛА да ми помогнетеееееее спешноо