- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Въпрос към 2та пола
@Greennight
Никъде не съм казвал,че изброените случаи са в периода на 9-10..и т.н. КЛАС.. с 2 думи-НА СКОРО!
Смятам, че добре се вписваш в средата си предвид и другата ти тема.
Въпюища тъпота лъха от темата и потребителя, който я е пуснал. Душевните и житейските му търсения ме впечатляват и предизвикват неконтролируемо желание да му се изсмея, да го замеря с обувка и да му сера цялостно на живота и мечтите.
Че какво лошо има да влезеш в мъжката тоалетнаПри нас половината от момчетата ходят в женската, защото в тяхната смърди
![]()
![]()
Въй, това е огромен проблем...ако си петокласник.[/b]
Respect my authoritah
пичага...на колко 12години си?![]()
Никога не са ме завличали в мъжката, а ако видя момче в женската, бих го изритала.
Нито на момчетата им е мястото в женската тоалетна, нито на момичетата - в мъжката.
Кви са тия въпроси? Боже..
*сън*
шото в природата им е да се правят на капризни и ощипани госпожички , няма момиче/жена която да не подхожда с негативизъм към мъжкия пол![]()
то дамските тоалетни са по гнусни от мъжките - Факт
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
а момиче в мъжката тоалетна дали ще го изритат ?Първоначално написано от fUcKsMiLe
![]()
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
По-скоро ще го натиснат в някой ъгъл или просто се бъзикат с нея.
Всъщност сигурно и други неща може да правят, кой знае... не съм гадателка. ^^![]()
*сън*
true storyПървоначално написано от fUcKsMiLe
![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Ми мен никога не са ме затваряли в мъжката тоалетна. По простата причина, че винаги съм страняла от низши същества, които се държат напълно детински. И не, не бих тръгнала да пищя като ощипана госпожица... по-скоро бих го нашамарила след това за неуважението. От какъв зор ще ме тика в мъжката тоалетна? Да не е в първи клас? Боооже...
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\