- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- WIN XP PRO SP2 Помогнете МОЛЯ!
Абе хора, дайте един читав уин хр, много ви се моля... еба ми се майката тука 5 уин-а преинсталирах все шибани и бъгави бе...... нямам време да се подмотавам много ми е спешно!
Мерси!
Excuse me Sir, but you have been pwned by the Filter!
купи си бре те нямат бъгове
ОДИН!!!
Не, няма да хвърля пари за уин....... все трябва да има някакъв developed-натПросто в момента нямам финансийте за това...
Какво толкова смешно видя, ако не е тайна?
Ми дръпни си sp3 има някой отстранени бъгове в замунда пълно читави до сега не съм попадал на бъгав.
В момента съм с SP3 и ми се еба дроба да я подкарам.... като на системи е ... положението е под всякаква критика... трагедия с 2 думи. Затова търся SP2 дори и 3йка да е не ми пречи, но да не е бъгня като тази която ползвам.
Благодаря! Утре я драсвам на диск и я слагам.![]()
'Когато няма нещо умно/правилно, което да кажеш е най-добре да си замълчиш'Първоначално написано от ThEKiNgG
Поговорка
Само тъпанарите свалят и инсталират ОС с ъпдейти, които са сложени от още по-голям малоумник.
Слушам те? Аз нямам рам за уин 7ца иначе щях да си сложаПървоначално написано от torVPN
![]()
В руските сайтове, където са най-читавите нямаш достъп, в замундата нямам рег, но предполагам, че с некадърни ъплоудъри, модове и админи е грешно да сваляш.
http://www.p2pbg.com/index.php?page=...80242ce0078485
Ъплоудъра качва само качествени неща, които аз съм свалял от източника им, но той след това ги намира и предполагам, че трябва да е добре.Със SP3 e, но има причина, защото иначе нямаше да може да работи със SATA
Благодаря, ще го погледнаp2pbg го знам, там са доста сериозни хората, не е като тук.
![]()
http://prikachi.com/images/749/4075749B.jpg
нещо такова лолз