- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- NARUTO LATEST CHAPTER PEWPEWPEPWPEWPEWPEPW
Тоби не е Мадара, мдам.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Да не се окаже бащата на саске ?Или този дето Какаши му е взел окото?
Доста е вероятно Тоби всъщност да е Izuna Uchiha(по-малкият брат на Мадара).Преди Изуна е бил силен колкото Мадара(и двамата са придобили Mangekyo горе-долу по едно и също време),но е умрял в битка след като преди това е дал доброволно Mangekyo Sharringanа си на Мадара.
Също така може да е Kagami Uchiha.
237. За непознатите - първо е Наруто с 220-30 епизода и след това става Naruo Shippuuden с 237 до сега епизоди.Което прави общо 467 епизода.![]()
Нищо не се знае..Може да е първият или вторият Хокаге.Също така може Тоби да си е учиха,а човека срещу когото се бият кагетата да е просто старото тяло на Мадара под въздействието на джутсуто на Кабуто.Първоначално написано от NightGuardian
@дикси 237 naruto shippuuden
Хубу де много ме изкушавате да погледна мангата ,а не искам. Анимето е супер и доста по-интересно. Сега особено става -това , което чакаме толкова време.![]()
такаа сега съм на 156 епизод шипюден засичай ми да 4 дена съм ги изгледалаПървоначално написано от NightGuardian
![]()
в тях няма нищо свързано с историята. Аз преди ги гледах , защото бяха интересни и все пак се научаваше нещо , но тези последните.![]()