- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Жена се обезобрази...
със 100 инжекции силикон в устните.![]()
На 15:
На 22:
Смятай![]()
![]()
22-годишната рускиня Кристина Рей бе обявена за жената с най-големи устни в света, след като се подложи на 100 инжекции със силикон.
Още в тийнейджърска възраст младата жена, която в момента работи като маникюристка, се влюбила в образа на телевизионната героиня Джесика Рабит и решила, че трябва да има плътни и дебели устни като нейните. На всичкото отгоре съучениците на Кристина постоянно й се подигравали и я наричали „грозна”, а тя смятала, че причината за това се крие в устните й.
Ето защо, още на 17-годишна възраст, рускинята се подложила за първи път на инжекция със силикон. Тя толкова харесала резултата, че няколко месеца по-късно се върнала отново в козметичния салон, за да повтори процедура.
Не след дълго Кристина се пристрастила към уголемяването на устните си и направила около 100 процедури. Въпреки че в момента лицето й е обезобразено от толкова много силикон, тя смята, че устните й все още не са достатъчно големи и възнамерява да продължава с инжекциите.
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Ако горната устна беше на половина на долната всъщност щеше да се получи много красиво - тип Анджелина Джоли...Това горната устна да й е по-голяма от долната е смешно.
Пък и с този буквално свински пиърсинг изглежда баш, като изрод.
Иначе - Джесика Рабит <3
Поглъщам евтиния сандвич с питателност на куп лайна.И знам пропаднал съм отдавна, пропаднал съм, но к'во от т'ва!Нима светът не е пропаднал,нима не е ръждив дъжда?А който иска да се радва - аз нямам зъби, но ръмжa...
Не мисля, че някой би се доближил до това същество.![]()
Според мен до няколко години някой богат чичко ценящ изкуственото ще си я вземе.Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
Поглъщам евтиния сандвич с питателност на куп лайна.И знам пропаднал съм отдавна, пропаднал съм, но к'во от т'ва!Нима светът не е пропаднал,нима не е ръждив дъжда?А който иска да се радва - аз нямам зъби, но ръмжa...
Е тя нали мисли да продължава процедурите. Те устните й ще закриват лицето й еба ти.![]()
Исусе Христе, защо трябва да си прави такива неща? Джесика Рабит не изглежда така!![]()
Още ли си на мнението, че някой чичко би я взел с всички тия флешове, пиърси, плешива глава и по-големи устни от гъза й?
Не, първоначално реших, че е някоя курвичка, като нашите чалга певици - и те изглеждат така (като на снимката пусната от теб) в крайна сметка.Първоначално написано от elito0o0o0
Но тя е.... Тежко е положението при нея.
Разбрахме, че имаш флешове. Просто тези пиърси дето си ги е сложила над устната и на носа + грозния флеш и устните и тва плешивото....Първоначално написано от CupcakeKitty
![]()
Първоначално написано от elito0o0o0
Моя флеш няма нищо общо..
Просто не мисля че флешовете и пиърсите и са грозни.. момичето така се е обезобразило че нищо не би и ходило хаха
МНОГО МНОГО МНОГО е сладка тук ;х ама с тези устни ;х
![]()
Прилича ми на Диляна Попова на тази снимка...Първоначално написано от CupcakeKitty
Просто като я видя искам да я цуна...Иначе флешовете не са зле...
BTW CupcakeKitty колко ти е флеша![]()
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Мдаа, и на мен ми харесва тук... устните да не бяха чак толкова големи, щеше да е супер мацката.Първоначално написано от CupcakeKitty
Мъничък е още.. 4ммПървоначално написано от sashko705
кити я дай снимка моля те - ако трябва и на лс че ми е любопитно как иэглеждат четворките
МалкиПървоначално написано от nirvana13
![]()
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Ама дай я тука![]()
"Imagine all the people
Първоначално написано от sashko705
Ще станат по- големи
ако не реша да го махна де
Иначе на мацката не и стигал силикона.. още искала да слага.. ау ненене![]()