.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Въпрос към момчетата

Как бихте реагирали, ако някой обиди или започне да се оплаква от приятелката ви пред вас, без тя самата да присъства?
    Ако трябва да перифразирам за момичетата: Как би реагирал приятелят ви?

Ами аз мисля че първият път ще го изтърпя .. Може би и втроият ... Но накрая, докато не ми изкипят нервите (понеже много бързо става това) ... Може да скоча го прибия .. Ако не на третият път, ще е на 1-2 път, шото нервите ми никога не издържат ... Особено ако някой почне да ми се лигави за това и онова ... Или пък сохте повече да ми се оплаква от приятелката ми ... Така ще направя аз ...

Зависи колко ми пука за момичето ! Ако ми е се тая и ми е само за секса с нея нищо не бих казал и аз бих я наредил ако е някаква курва или нещо такова !!
    JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!

Цитирай Първоначално написано от goGu
    Зависи колко ми пука за момичето ! Ако ми е се тая и ми е само за секса с нея нищо не бих казал и аз бих я наредил ако е някаква к***а или нещо такова !!
    Напълно съм съгласен с теб .. Но ако връзката ти е добре прикрепнала и не искаш да се разделяш с момичето, и не изкаш само да я из**каш ... По-добре в такива сериозни връзки, когато някой се оплаче, винаги да му дадеш да се разбере, че с приятелката ти, не трябва да се занимава ...

Питах за сериозните връзки.

Мега фен
    Абе братле извинявай ама много глупав въпрос си задал ей-така

Кво значение какъв ти се пада човекът (под 'какъв' имам предвид гадже/приятел/роднина/етц) - ако го уважаваш и някой седи и дрънка врели-некипели нещо не ми се връзва да му се радваш.
    Виж ,ако е вярно казаното е малко по-различно ,но пак си има вербални граници ,които не е редно да се преминават.

Супер фен Аватара на djipsito
    Не мога да повярвам, че ще се съглася с Auriss
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Откъде знаеш, че е ей така? Може да имам някаква причина да го задам и просто да не искам да я споделя във форума?!

И не съм ти никакво "братле".

Град
    София
    1пресен пример от скоро.
    Един кретен се заяде с мен и моичкият скочи да го бие.
    Вика ти с мойта жена няма да се занимаваш
    А във фитнеса как ревнува....не е истина.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Имах един бивш, бяхме заедно 2г. 6м.
    Момичета са ме хранили пред него, той - никаква реакция, защото иска да се хареса.
    След това връзка 1г. и 6м. - приятеля ми не се разправяше с никого, тих и кротък, аз го защитавах, защото сам не можеше да се защитава.
    Сегашният - 8м заедно - Веднъж, когато един гадняр ме заплаши да ме бие, моя му звънна и го сплаши, и този не гъкна повече.
    Иначе, нямам и идея, принципно сегашният ми преди е плюел приятелките си пред приятелите му , за да си го изкара на някъде, но с мен не го прави, и свидетел съм ставала. Това, което е правел преди е било доста неприятно и съм му казала, че държа да не се случва. И съм благодарна, за това, че прави този компромис за мен.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    Момичета са ме хранили пред него, той - никаква реакция, защото иска да се хареса.
    същото, само дето ме хранили приятелите му, които той слушаше.

иначе в сегашната ми връзка - моят би се подразнил мисля. и надали би седял да им се хили насреща. че кой нормален бил седял да слуша и да се радва как хранят някого, когото уважава поне малко.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    същото, само дето ме хранили приятелите му, които той слушаше.

Сега ме подсети, приятелите му ме хранеха , че съм малка курва, бях на 14 тогава, а ние даже не правехме секс :<.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове