- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към момчетата
Как бихте реагирали, ако някой обиди или започне да се оплаква от приятелката ви пред вас, без тя самата да присъства?
Ако трябва да перифразирам за момичетата: Как би реагирал приятелят ви?
Ами аз мисля че първият път ще го изтърпя .. Може би и втроият ... Но накрая, докато не ми изкипят нервите (понеже много бързо става това) ... Може да скоча го прибия .. Ако не на третият път, ще е на 1-2 път, шото нервите ми никога не издържат ... Особено ако някой почне да ми се лигави за това и онова ... Или пък сохте повече да ми се оплаква от приятелката ми ... Така ще направя аз ...
Зависи колко ми пука за момичето ! Ако ми е се тая и ми е само за секса с нея нищо не бих казал и аз бих я наредил ако е някаква курва или нещо такова !!
JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!
Напълно съм съгласен с теб .. Но ако връзката ти е добре прикрепнала и не искаш да се разделяш с момичето, и не изкаш само да я из**каш ... По-добре в такива сериозни връзки, когато някой се оплаче, винаги да му дадеш да се разбере, че с приятелката ти, не трябва да се занимава ...Първоначално написано от goGu
![]()
Абе братле извинявай ама много глупав въпрос си задал ей-така![]()
Кво значение какъв ти се пада човекът (под 'какъв' имам предвид гадже/приятел/роднина/етц) - ако го уважаваш и някой седи и дрънка врели-некипели нещо не ми се връзва да му се радваш.
Виж ,ако е вярно казаното е малко по-различно ,но пак си има вербални граници ,които не е редно да се преминават.
Не мога да повярвам, че ще се съглася с Auriss
Първоначално написано от antifashionshit
Откъде знаеш, че е ей така? Може да имам някаква причина да го задам и просто да не искам да я споделя във форума?!![]()
И не съм ти никакво "братле".
1пресен пример от скоро.
Един кретен се заяде с мен и моичкият скочи да го бие.
Вика ти с мойта жена няма да се занимаваш![]()
А във фитнеса как ревнува....не е истина.
Имах един бивш, бяхме заедно 2г. 6м.
Момичета са ме хранили пред него, той - никаква реакция, защото иска да се хареса.
След това връзка 1г. и 6м. - приятеля ми не се разправяше с никого, тих и кротък, аз го защитавах, защото сам не можеше да се защитава.
Сегашният - 8м заедно - Веднъж, когато един гадняр ме заплаши да ме бие, моя му звънна и го сплаши, и този не гъкна повече.
Иначе, нямам и идея, принципно сегашният ми преди е плюел приятелките си пред приятелите му , за да си го изкара на някъде, но с мен не го прави, и свидетел съм ставала. Това, което е правел преди е било доста неприятно и съм му казала, че държа да не се случва. И съм благодарна, за това, че прави този компромис за мен.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
същото, само дето ме хранили приятелите му, които той слушаше.Първоначално написано от NomNomNom
иначе в сегашната ми връзка - моят би се подразнил мисля. и надали би седял да им се хили насреща. че кой нормален бил седял да слуша и да се радва как хранят някого, когото уважава поне малко.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Сега ме подсети, приятелите му ме хранеха , че съм малка курва, бях на 14 тогава, а ние даже не правехме секс :<.Първоначално написано от LeprikonA
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...