.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Зъби

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS

Зъби

Съжалявам , ако задавам глупав въпрос , но не съм компетентна по темата и искам да попитам има ли някакъв начин да направя зъбите си равни Имам предвид еднакво дълги , защото са ми прави и добре подредени. Предните ми два зъба са по - дълги и единия е леко счупен в долния ъгъл - попринцип не се вижда особено , но на мен си ми пречи и искам по някакъв начин да станат еднакво дълги с другите или поне малко да се намалят
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

Пилене..което не е много добре,щом не се вижда няма смисъл

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Мда, с изпиляване мисля. Но ти прецаква емайла.
    Everything changes, but beauty remains ...

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS
    Мерси много за бързите отговори!!! В какъв смисъл прецаква емайла - пожълтяват , чупят се , болят ? А болезнено ли е самото изпиляване и знаете ли приблизително колко струва ?
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

[b] Започват да се чупят .. за болка не знам,но сигурно ще боли..най-добре питай зъболекар

Супер фен Аватара на lubovvv
    Коронки
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Ако е малка разликата може с изпилване.НЕ боли, но е неприятно самото усещане от пиленето.5лв на зъб ми взеха преди няколко месеца.Имаше малко дискомфорт от топло и студено,но отмина.

Супер фен Аватара на musS
    Цитирай Първоначално написано от YouAteMyHeart
    Ако е малка разликата може с изпилване.НЕ боли, но е неприятно самото усещане от пиленето.5лв на зъб ми взеха преди няколко месеца.Имаше малко дискомфорт от топло и студено,но отмина.
    + наистина не боли, но е АДСКИ неприятно, поне за мене.. макар че не съм чувала някой да обича да ходи на зъболекар..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от musS
    Цитирай Първоначално написано от YouAteMyHeart
    + наистина не боли, но е АДСКИ неприятно, поне за мене.. макар че не съм чувала някой да обича да ходи на зъболекар..
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Цитирай Първоначално написано от lubovvv
    Коронки
    абсолютно си права

Амии.. аз не се сещам нищо друго освен да отидеш на зъболекар да ти ги изпили.
    !!! Продавам ръчно изработени бижута !!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=401161

https://picasaweb.google.com/108084175227885091320 (албум)

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Не знам какво представлява същинското пилене на зъби при зъболекар, но аз както си го представям ще му се такова майката на емайла ..
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си