Съжалявам , ако задавам глупав въпрос , но не съм компетентна по темата и искам да попитам има ли някакъв начин да направя зъбите си равниИмам предвид еднакво дълги , защото са ми прави и добре подредени. Предните ми два зъба са по - дълги и единия е леко счупен в долния ъгъл - попринцип не се вижда особено , но на мен си ми пречи и искам по някакъв начин да станат еднакво дълги с другите или поне малко да се намалят
![]()
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
Мда, с изпиляване мисля. Но ти прецаква емайла.
Everything changes, but beauty remains ...
Мерси много за бързите отговори!!! В какъв смисъл прецаква емайла - пожълтяват , чупят се , болят ? А болезнено ли е самото изпиляване и знаете ли приблизително колко струва ?
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
[b] Започват да се чупят .. за болка не знам,но сигурно ще боли..най-добре питай зъболекар
Коронки
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Ако е малка разликата може с изпилване.НЕ боли, но е неприятно самото усещане от пиленето.5лв на зъб ми взеха преди няколко месеца.Имаше малко дискомфорт от топло и студено,но отмина.
+ наистина не боли, но е АДСКИ неприятно, поне за мене.. макар че не съм чувала някой да обича да ходи на зъболекар..Първоначално написано от YouAteMyHeart
Първоначално написано от musS
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Амии.. аз не се сещам нищо друго освен да отидеш на зъболекар да ти ги изпили.
!!! Продавам ръчно изработени бижута !!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=401161
https://picasaweb.google.com/108084175227885091320 (албум)
Не знам какво представлява същинското пилене на зъби при зъболекар, но аз както си го представям ще му се такова майката на емайла ..![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!