- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Гланц за устни
Здравейте , искам да си купя някакъв гланц за устни какъв ще ми препоръчате като добър и със семпъл цвят ?
Bourjois 3D effect - цвят, който си харесаш.
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
И аз този щях да препоръчамПървоначално написано от strawberry88
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Имам спирала на тази марка и съм адски доволна,но не съм обръщала внимание на другите им продукти.На каква цена са гланцовете?Първоначално написано от j_adore2
И аз препоръчвам
![]()
Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?
напротив , точно той пък издържа много време и не се разтича...Първоначално написано от Rebirthing
и аз препоръчвам страхотен е!
Хм,да ...не изглеждат зле.В нета пише,че са 4.30 лв...Първоначално написано от Rebirthing
^ Аз говоря точно за този. Последния си го взех около 12-13 да беше, в промоция.
Иначе за издръжливост .. няма гланц, който да издържа много. И Диор за 60 лева да е, пак е същата работа. Аз с този на Буржоа слагам и червило отдолу и издържа към час - два (като естествено през това време не ям, не пия и не пуша)
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
А да ви питам,защо независимо какъв гланц си сложа,все по някое време ми се появяват някви бели неща и аз не знам какви по устните и в края им?Пък гланца почти се е махнал.
И аз така.А тези на Есенс днес си взех https://lh3.googleusercontent.com/-t...c/IMG_0329.JPG третия от ляво на дясно и нещо не ме кефи.. Ох как ме е яд, защо не взех втория.. Имайте предвид че в магазина изглеждат по-различно.Първоначално написано от SuNsEt
https://lh3.googleusercontent.com/-t...c/IMG_0329.JPG
Някой има ли прасковеният (3-тият) или червеният (последният) да каже как изглеждат (снимки или картинки)![]()
На Essence по принцип всички продукти са им хубави.
ArtdecoПървоначално написано от j_adore2
извършвам действията в скобите ;д и пак стой,случвало се е да заспивам с него и на сутринта пак да имам (е не толкова,колкото съм сложила де ;д )
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
----Първоначално написано от DisturbiaV
съжалявам за лошото качество на живо е малко по-тъмно
Classics![]()