- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Падат ли си жените по лошите момчета,грешка ли е това?
Не знам защо хората са останали с грешното впечетление,че агресията е признак на мъжественост,глупости агресията е признак на неуравновесеност.
Мацките си падали по грубияни,за мен лично това са глупости.
Мъжествеността не значи да си лош и агресивен към другите,мъжествеността за мен е да си уравновесен,стабилен,лояле н,да помагаш на хората,да си герой,а не да им тровиш живота с мръсотии,правейки се на интересен.
Едно момиче би трябвало да хареса момче,което помага на възрастна жена да пресече улицата ,едно момиче би трябвало да харесва момче,което защитава уязвимите от неправдите в живота.
Странно ми е ,като кажат падам си по лоши момчета,нима и е приятно момчето да я обижда,да и се подиграва,да не дава 5 пари за нея,би трябвало да си пада по мъж,който да я защити точно от такива селски и невъзпитани грубияни,който да я уважава,и с когото може да си говори за всичко съвсем спокойно![]()
виж малко ти е грешна представата за лошите момчета .. просто харесват днешните момиченца момчета които не им обръщаме внимание или сме с повече от 1 и това ги кара да ни искаттова не значи че сме лоши просто повечето момичета не се опитват да опознаят момчето !! А просто им харесва това,че това момче е било с повечето им познати и приятелки и искат и те дори да знаят,че той не гледа сериозно на тях !!
JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!
И аз така мисля.Първоначално написано от SunsetGirl
![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Никога не правете грешката да сте мили и добри с момиче!!!
Не бъди тъпак - ела ни виж
В днешно време представите за харесване, увлечение и любов са много изменени. Повечето хора не са наясно с това, така че не очаквай да получиш адекватни отговори от тях.
Live now, this is your time!
Аз пък мисля като goGu.
Бая истории знам за един на 20-23, който само с малки се занимава, върти ги по няколко, а преди да се почнат тия врътки поне 1 от тях е знаела що за стока е и кви ги върши зад гърба на приятелката си. И въпреки всичко се избиват една-друга да са с него, а на него му е през ку*а за тях.
А ся ми кажете кой е лудия, който яде баницата или който му я дава...
Първоначално написано от antifashionshit
Първоначално написано от goGu
Не,защото гледах по NOVA TV,предаването Ники Кънчев под наенм,и Златка Димитрова нахъсваше някакъв младеж,даваше му кураж,казвайки му,че жените винаги са си падали по грубияни,и винаги ще бъде така,което не съм съгласна с нея.
Колкото до това,че за теб мъжествеността е да си с повече от една ,за мен това не е мъжественост,а развратност и перверзия,ама в днешно време уличници има навсякъде ,и от двата пола.
Мъжка черта е това да бъдеш щедър да даваш всичко от себе си в една връзка,да се раздаваш само за 1 човек това се нарича истинска любов,другато са гнусотии и перверзия.
Мъжете мислят с оная си работа в повечето случаи,когато не са срещнали полвинката си,и не знаят кое е красивото,кое е най-милото,а именно любовта.
хаха ама повечето момичета не могат да ти предложат друго бе мойто момиче тях ги интересува как изглеждаш или каква ми е колата ;дд и в коя дискотека ще ходим довечера разбираш ли не се опитват да опознаят момчето така,че получават само 1 патка и айде следващата ;]]
Първоначално написано от goGu
Е,разбирам те,имаш право и ти,много е повърхностно да оценяваш хората само по външния вид,и да гледаш каква изгода може да имаш от този човек без ти да даваш нищо от себе си,да така е свестните са рядкост.
Винаги съм казвала не е важно дали си красив,а каква душа носиш,за да бъдеш обичан,вероятно ви звучи банално,но за мен външният вид не определя дали ще си харесам някого.
е естествено,че определя ти като го видиш няма как да го харесаш защото е умен първото впечатление ти е как изглеждаа пък после останалите неща !!
Според мен жените си падаме по лошите момчета, но не като характер, а по точно, като визия и излъчване. Някак си по мъжествената визия и по - грубото излъчване са по привлекателни знам ли. Нещо от сорта на Асен Блатечки и т.н.![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Моля?Първоначално написано от ADMIRALKA14
Не знам, по темата нямам мнение, не съм хетеро и си падам по нормални мъже, такива, дето се държат добре и могат да водят нормален разговор.
Външният вид не е от такова значение.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Най-накрая да видя нещо хубаво... Ам много си права ,но за съжаление малко са останали такива момчета който да се държат с едно момиче както трябва,всички други са повърхностни... и не си дават сметка,че правят много лошо впечетление...Лично аз не си падам по селски грубянин .... Да излезнем на кафе или на разходка и той да ми каже "ама парцал (нещо от този род) няма да говориш или гледаш или слушаш" Не мерси,че ако ми го каже ще ми види гърба как се отдалечава.... Ако ще да съм лудо влюбена,не ми пука никой няма правото да обижда и да се мисли за Безсмърттен ....
![]()
Лошо момче - пикльо с претенции за голямата работа, защото не се е къпал от една седмица и пуши "гъзарско" червено боро...Толкова лош <3
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Мразя ги тези така наречени 'лоши момчета'.
Не обичам дори да гледам как някой си идиот се гаври с някое момиче, камоли това да съм аз.
Винаги ще ги има такива, но ние няма какво да направим.
Определено е вярно, че за да харесаш някое момче/момиче първо гледаш външния вид, но после ако не харесаш характера /за свестните хора/ ги отблъскват. А тези, които не им пука за никой .. отиват да изчеластрят дадения обект .. и след това им обръщат гръб завинаги. Бройката им е важна на тях.. и да си доставят удоволствие. Ето такива типове не мога да понасям..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
На такива обикновено им казвам или ще е както аз кажа ,a ако не му изнася кой от къде е.По гайдата им не ходя.
"Добрите" момчета остават в периферията, при наличието на "лошо" момче, сливат се с обстановката, а и момичетата смятат, че тези хора няма как да им доставят емоции, каквито би им доставило едно "лошо" момче. Обаче е точно обратно, обикновено "лошите" са доста повърхностни типове които не могат да предложат нищо повече от грубо отношение което е резултат от високото самочувствие, покрито със солидна бройка момичета, от там нашите героини са с наранени чувства, които мистериозно изчезват при появата на следващия доминиращ индивид.
Ето това е вече смислен коментарПървоначално написано от needle
![]()
Live now, this is your time!
Не е така обаче needle![]()
Пич,мацките си падат по истинските мъже,по героите,които спасяват света,а не по откачалки като масовите убийци,и онези,които нямат грам уважение и жал към родната си майка.Първоначално написано от BenzFan
Ако трябва да си говорим за агресия,наскоро в един учебник по право ,гледах статистика на престъпления,както се предполага убийствата с умисъл са извършени повече от мъже,по-малко на брой жени.
Пак повтарям агресията,арогантността не означава мъжественост,значи слаба психика![]()
Аз пък вдигам палци за Калин ВрачанскиПървоначално написано от ADMIRALKA14
![]()
Асен Блатчки няма равен.Първоначално написано от SunsetGirl
![]()
ее и 2та са страшни просто Асен висок 170 хаха хаха а тоя Калин аааа бати гадни тип ;D
Кажи защо мислиш така? Наистина има си изключения, но съм изпадал в ситуация да остана в сянката на някого, също съм печелил и чуждия гняв, със силно поведенческо държание, всичко е въпрос на среда и поведение, "бройкаджиите" знаят как да бъдат интересни, но самата крайност в която са изпаднали ги прави скучни и безинтересни, след краткотрайния флирт.Първоначално написано от goGu