.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 83
    Цитирай Първоначално написано от needle
    Цитирай Първоначално написано от goGu
    Не е така обаче needle
    Кажи защо мислиш така? Наистина има си изключения, но съм изпадал в ситуация да остана в сянката на някого, също съм печелил и чуждия гняв, със силно поведенческо държание, всичко е въпрос на среда и поведение, "бройкаджиите" знаят как да бъдат интересни, но самата крайност в която са изпаднали ги прави скучни и безинтересни, след краткотрайния флирт.
    Еми защото да може да се правим а у и самочувствието и бройките са си част от играта естествено,че момичетата ще харесват нас а не оня дето и се обяснява там и я гледа се 1 е единствената.Целта е да й докажеш ,че не е ;] а пък всяко момче може да обича просто зависи момичето как ще подходи към него и колко ще задръжи интереса му !! : ) Няма лоши или добри просто всеки играе различни игри
    JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Мен лично не ме привличат "лоши" момчета.. Харесват ми кротки и романтични.

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Ох, какви сравнения правите? Герои, които спасяват света и масови убийци, сериозно ли? Когато си избирам приятел определено не очаквам от него нито да е герой, нито пък убиец. Защо въобще се намесиха тези определения. Когато едно момиче каже, че харесва "лошо" момче, това не значи, че си пада по престъпник.
    Да и аз харесвам "лоши" момчета. Обаче става въпрос за онова "лошо", което е секси, което те провокира. Би ми харесал едно момче, когато то предизвиква някакъв интерес в мен, когато е мъж на място, когато има собствено мнение и смее да го отстоява. Все такива неща, а не както казвате да ме обижда, на никой не би му било приятно да го обиждат или унижават. В тази тема се стигна до такива крайности, че стана абсурдно, нито "лошите" момчета са толкова отвратителни, колкото ги изкарвате, нито пък "добрите" момчета са съвършени и едва ли не герои.

Фен Аватара на Boyman
    Град
    Силистра
    Просто темата е глупава. Как бихте преценили и определили дали харесвате "добри" или "лоши" момчета, когато определено не знаете значението на изразите?!
    Live now, this is your time!

Повече от фен Аватара на needle

Еми защото да може да се правим а у и самочувствието и бройките са си част от играта естествено,че момичетата ще харесват нас а не оня дето и се обяснява там и я гледа се 1 е единствената.Целта е да й докажеш ,че не е ;] а пък всяко момче може да обича просто зависи момичето как ще подходи към него и колко ще задръжи интереса му !! : ) Няма лоши или добри просто всеки играе различни игри
    Потвърждаваш общоприетата истина, която обикновено е характерна за "лошото" момче, но въпроса е защо момичето ще хареса някого, който я възприема за нещо нормално в живота си, очевидно е че този човек няма да даде всичко от себе си за една пълноценна връзка, а от там и че момичето е поредната бройка, това е един безумен цикъл от който резултата е 20% от момчетата, ходят с 70% от момичетата.

Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    На такива обикновено им казвам или ще е както аз кажа ,a ако не му изнася кой от къде е.По гайдата им не ходя.

Хм,значи си от доминиращата страна,на никого не му харесва да го командват,разбирам,но в истинската любов няма доминиране и власт ,има раздаване,компромиси,довер ие

Защото момичетата са глупави хахаха

Фен Аватара на Evie
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Ох, какви сравнения правите? Герои, които спасяват света и масови убийци, сериозно ли? Когато си избирам приятел определено не очаквам от него нито да е герой, нито пък убиец. Защо въобще се намесиха тези определения. Когато едно момиче каже, че харесва "лошо" момче, това не значи, че си пада по престъпник.
    Да и аз харесвам "лоши" момчета. Обаче става въпрос за онова "лошо", което е секси, което те провокира. Би ми харесал едно момче, когато то предизвиква някакъв интерес в мен, когато е мъж на място, когато има собствено мнение и смее да го отстоява. Все такива неща, а не както казвате да ме обижда, на никой не би му било приятно да го обиждат или унижават. В тази тема се стигна до такива крайности, че стана абсурдно, нито "лошите" момчета са толкова отвратителни, колкото ги изкарвате, нито пък "добрите" момчета са съвършени и едва ли не герои.
    Напълно съгласна.
    Освен това "лошото" момче, което вие описвате е по-скоро селянин без грам възпитание.
    Истината е, че донякъде и момичетата сами сме си виновни, заради собственото си държание и от там в главите на повечето момчета е набито, че ако не са лоши, просто няма да ги харесваме. От там всеки играе определена роля, за да получи това, което иска.
    Друг въпрос е, че в днешно време много момичета предлагат единствено тялото си(може би защото друго и нямат) и каквото и да си говорим всяко момче би се възползвало, но в повечето случаи "лошите" го получават, защото знаят как да го поискат.

И все пак няма как всички да се слагат под общ знаменател. Има и глупави момчета, и глупави момичета. Съответно има и умни, които знаят как да обичат. Но просто така е устроен света.
    Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..

Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
    Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
    Той си тръгва.
    Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..

gummy bears
    В.

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна

Re: Падат ли си жените по лошите момчета,грешка ли е това?

Баси грешните представи, едната говори за някви агресий, глупости, другия трябва да бъдел с повече от 1...леШТа !

Е,затова не харесвам подобни сайтове,все някои дечко ще се опита да се заяде с теб,големи отворковци станахте всички,все някои ще ти направи забележка ,за каквото и да е/щяло и нещяло/
    Затова най-добре си е фейсбук,добавяш си познати и приятели ,с които можеш да си говориш спокойно,без външни лица....

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не съм си падала по лоши момчета никога.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Град
    Варна
    Казвам просто, че говориш глупости, както и това за фейсбук ! без лоши чувства

Супер фен Аватара на djipsito
    Не мисля, че някой се е заяждал с теб, всеки си изразява мнението. Просто ти казаха те как разбират израза "лошо момче". Наказателното право може би ти идва в повече. Нищо лично.

Продължавам да съм съгласна с goGu..

Някои момчета знаят как да провокират, знаят как да накрат едно момиче да хукне след тях. Една кифличка свикнала да получава внимание и да й правят комплименти, ако си хареса момче, което й показва, че не тя не е кой знае какво, че не е толкова хубава, за колкото се мисли, тва само ще я провокира да продължава да му тича след д-то, за да му докаже, че тя е "различна".

Има глупави момичета, има момичета, които залагат само на външния си вид и т.н и т.н. Като споменахте и фейсбук, има една група, която много ми харесва - "Няма мъже, които да искат само секс, има жени, които друго не могат да дадът".
    Играчите с играчки си играят...
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от djipsito
    Не мисля, че някой се е заяждал с теб, всеки си изразява мнението. Просто ти казаха те как разбират израза "лошо момче". Наказателното право може би ти идва в повече. Нищо лично.

Продължавам да съм съгласна с goGu..

Някои момчета знаят как да провокират, знаят как да накрат едно момиче да хукне след тях. Една кифличка свикнала да получава внимание и да й правят комплименти, ако си хареса момче, което й показва, че не тя не е кой знае какво, че не е толкова хубава, за колкото се мисли, тва само ще я провокира да продължава да му тича след д-то, за да му докаже, че тя е "различна".

Има глупави момичета, има момичета, които залагат само на външния си вид и т.н и т.н. Като споменахте и фейсбук, има една група, която много ми харесва - "Няма мъже, които да искат само секс, има жени, които друго не могат да дадът".
    Играчите с играчки си играят...
    Съгласен !

Повече от фен

Цитирай Първоначално написано от SunsetGirl
    Не знам защо хората са останали с грешното впечетление,че агресията е признак на мъжественост,глупости агресията е признак на неуравновесеност.
    Мацките си падали по грубияни,за мен лично това са глупости.
    Мъжествеността не значи да си лош и агресивен към другите,мъжествеността за мен е да си уравновесен,стабилен,лояле н,да помагаш на хората,да си герой,а не да им тровиш живота с мръсотии,правейки се на интересен.
    Едно момиче би трябвало да хареса момче,което помага на възрастна жена да пресече улицата ,едно момиче би трябвало да харесва момче,което защитава уязвимите от неправдите в живота.
    Странно ми е ,като кажат падам си по лоши момчета,нима и е приятно момчето да я обижда,да и се подиграва,да не дава 5 пари за нея,би трябвало да си пада по мъж,който да я защити точно от такива селски и невъзпитани грубияни,който да я уважава,и с когото може да си говори за всичко съвсем спокойно
    Повярвай ми в днешно време вече това да си мъжествен по този начин не е възможно.Обедил съм се че момичетата си падат по лошите момчета-тези които се правят на интересни и т.н.Повярвайте ми всяка една от вас е склонна да хареса "лошо момче" просто не го осъзнава

Мега фен Аватара на iiordanova
    Всеки си има своя представа за лошите момчета. Така че това всичко е много относително. Щото моята представа за лошо момче е различна от твота.

Цитирай Първоначално написано от funkey
    Повярвай ми в днешно време вече това да си мъжествен по този начин не е възможно.Обедил съм се че момичетата си падат по лошите момчета-тези които се правят на интересни и т.н.Повярвайте ми всяка една от вас е склонна да хареса "лошо момче" просто не го осъзнава
    Откога тва да се правиш на интересен и т.н те прави лош ? Тва, че има момчета, които показват характер и не стават путки заради путка, не значи, че са лоши. Ако момичето допуска някой да има лошо отношение към нея, тя сама си е виновна. Момчето просто се възползва от липсата й на мозък, характер, себеуважение и т.н.
    Тва, че някой е решил да се възползва също не го прави лош, според мен, а по-скоро НЕточен.
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

виж малко ти е грешна представата за лошите момчета .. просто харесват днешните момиченца момчета които не им обръщаме внимание или сме с повече от 1 и това ги кара да ни искат това не значи че сме лоши просто повечето момичета не се опитват да опознаят момчето !! А просто им харесва това,че това момче е било с повечето им познати и приятелки и искат и те дори да знаят,че той не гледа сериозно на тях !!
    закопа ги брат!!
    Не съм перфектен но си струвам!

не, че си падат по лошите, ама явно си падат още по-малко по the nice guys
    REGGAE BOOM <3

Повече от фен

Откога тва да се правиш на интересен и т.н те прави лош ? Тва, че има момчета, които показват характер и не стават п**** заради п***а, не значи, че са лоши. Ако момичето допуска някой да има лошо отношение към нея, тя сама си е виновна. Момчето просто се възползва от липсата й на мозък, характер, себеуважение и т.н.
    Тва, че някой е решил да се възползва също не го прави лош, според мен, а по-скоро НЕточен.
    Еми да се правиш на интересен те прави лош да защото го правиш с цел нали така да те свали/да те изчука аз не виждам защо да го прави иначе нали така И какъв характер изразява като няма "лошо момче" което да не иска секс

Откога тва да се правиш на интересен и т.н те прави лош ? Тва, че има момчета, които показват характер и не стават п**** заради п***а, не значи, че са лоши. Ако момичето допуска някой да има лошо отношение към нея, тя сама си е виновна. Момчето просто се възползва от липсата й на мозък, характер, себеуважение и т.н.
    аз тебе ще те черпа хаха много ясно точно така е момичетата са глупави ,че ми се връзват хаха техен си проблема всяко момче може да е истински мил добър и романтичен стига момичето да докажа,че заслужава такова отношение !!

Еми да се правиш на интересен те прави лош да защото го правиш с цел нали така да те свали/да те изчука аз не виждам защо да го прави иначе нали така И какъв характер изразява като няма "лошо момче" което да не иска секс
    Нали се сещаш, че той ще ме изчука ако аз реша да му пусна. Той ако ще и на бог да ми се прави, ако не ме привлича, няма да си легна с него.
    И какво искаш да кажеш, че "добрите" момчета не искат секс ли !? Няма такова животно. Всеки с приоритетите си. Всеки залага на нещо различно. Някои искат само да използват момичето, други - не. Казвам, че ако момичето накрая се чувства използвано от някое "лошо" момче, вината си е нейна, защото ТЯ е тази, която се дава...

Момчетата си искат своето, някои са по-коректни от другите, някои имат подход, други нямат. Тва дали ще си "добър" или "лош" зависи от човека отсреща. И при момичетата е така.

Голям фен Аватара на bebchoOoOoOo
    Цитирай Първоначално написано от vesito13
    +1 ;]
    Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!

Град
    Варна
    Само п***овците се правят на интересни, за да се харесат на момиче, ходят с повече от една и наричат себе си "лоши момчета"...Другите просто имат собствено мнение, показват силен характер и знаят какво приемат и не приемат [в тая графа сме малко (иии да, НаДуВкА сЪм, Ш в СкЪсЪм) ]

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Аз под "лошо момче" не разбирам бесния селяк, който псува, обижда наред, държи се грубо и налита на бой. Самото понятие е относително и всеки си го тълкува по различен начин.

А колкото до останалото - нали знаете лафа, че докато има балъци ще има и тарикати? Докато има глупави момичета, без грам самоуважение и достойнство, които се връзват на плоски и изтъркани заучени фразички, ще има и момчета, които да се възползват от тях. Защо на някоя мацка, която си знае цената и си има принципи не й се случи някой е такъв кретен да я унижава и използва? Щото има акъл и знае какво иска и търси.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си