- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Падат ли си жените по лошите момчета,грешка ли е това?
Еми защото да може да се правим а у и самочувствието и бройките са си част от играта естествено,че момичетата ще харесват нас а не оня дето и се обяснява там и я гледа се 1 е единствената.Целта е да й докажеш ,че не е ;] а пък всяко момче може да обича просто зависи момичето как ще подходи към него и колко ще задръжи интереса му !! : ) Няма лоши или добри просто всеки играе различни игриПървоначално написано от needle
![]()
JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!
Ох, какви сравнения правите? Герои, които спасяват света и масови убийци, сериозно ли? Когато си избирам приятел определено не очаквам от него нито да е герой, нито пък убиец. Защо въобще се намесиха тези определения. Когато едно момиче каже, че харесва "лошо" момче, това не значи, че си пада по престъпник.
Да и аз харесвам "лоши" момчета. Обаче става въпрос за онова "лошо", което е секси, което те провокира. Би ми харесал едно момче, когато то предизвиква някакъв интерес в мен, когато е мъж на място, когато има собствено мнение и смее да го отстоява. Все такива неща, а не както казвате да ме обижда, на никой не би му било приятно да го обиждат или унижават. В тази тема се стигна до такива крайности, че стана абсурдно, нито "лошите" момчета са толкова отвратителни, колкото ги изкарвате, нито пък "добрите" момчета са съвършени и едва ли не герои.
Просто темата е глупава. Как бихте преценили и определили дали харесвате "добри" или "лоши" момчета, когато определено не знаете значението на изразите?!![]()
![]()
Live now, this is your time!
Потвърждаваш общоприетата истина, която обикновено е характерна за "лошото" момче, но въпроса е защо момичето ще хареса някого, който я възприема за нещо нормално в живота си, очевидно е че този човек няма да даде всичко от себе си за една пълноценна връзка, а от там и че момичето е поредната бройка, това е един безумен цикъл от който резултата е 20% от момчетата, ходят с 70% от момичетата.Първоначално написано от goGu
Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
Хм,значи си от доминиращата страна,на никого не му харесва да го командват,разбирам,но в истинската любов няма доминиране и власт ,има раздаване,компромиси,довер ие![]()
Защото момичетата са глупави хахаха
Напълно съгласна.Първоначално написано от vesito13
Освен това "лошото" момче, което вие описвате е по-скоро селянин без грам възпитание.
Истината е, че донякъде и момичетата сами сме си виновни, заради собственото си държание и от там в главите на повечето момчета е набито, че ако не са лоши, просто няма да ги харесваме. От там всеки играе определена роля, за да получи това, което иска.
Друг въпрос е, че в днешно време много момичета предлагат единствено тялото си(може би защото друго и нямат) и каквото и да си говорим всяко момче би се възползвало, но в повечето случаи "лошите" го получават, защото знаят как да го поискат.
И все пак няма как всички да се слагат под общ знаменател. Има и глупави момчета, и глупави момичета. Съответно има и умни, които знаят как да обичат. Но просто така е устроен света.
Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..
Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
Той си тръгва.
Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..
gummy bears![]()
В.
Баси грешните представи, едната говори за някви агресий, глупости, другия трябва да бъдел с повече от 1...леШТа !![]()
Е,затова не харесвам подобни сайтове,все някои дечко ще се опита да се заяде с теб,големи отворковци станахте всички,все някои ще ти направи забележка ,за каквото и да е/щяло и нещяло/
Затова най-добре си е фейсбук,добавяш си познати и приятели ,с които можеш да си говориш спокойно,без външни лица....
Не съм си падала по лоши момчета никога.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Казвам просто, че говориш глупости, както и това за фейсбук !без лоши чувства
![]()
Не мисля, че някой се е заяждал с теб, всеки си изразява мнението. Просто ти казаха те как разбират израза "лошо момче". Наказателното право може би ти идва в повече. Нищо лично.
Продължавам да съм съгласна с goGu..
Някои момчета знаят как да провокират, знаят как да накрат едно момиче да хукне след тях. Една кифличка свикнала да получава внимание и да й правят комплименти, ако си хареса момче, което й показва, че не тя не е кой знае какво, че не е толкова хубава, за колкото се мисли, тва само ще я провокира да продължава да му тича след д-то, за да му докаже, че тя е "различна".
Има глупави момичета, има момичета, които залагат само на външния си вид и т.н и т.н. Като споменахте и фейсбук, има една група, която много ми харесва - "Няма мъже, които да искат само секс, има жени, които друго не могат да дадът".
Играчите с играчки си играят...
Първоначално написано от antifashionshit
Съгласен !Първоначално написано от djipsito
![]()
![]()
Повярвай ми в днешно време вече това да си мъжествен по този начин не е възможно.Обедил съм се че момичетата си падат по лошите момчета-тези които се правят на интересни и т.н.Повярвайте ми всяка една от вас е склонна да хареса "лошо момче" просто не го осъзнаваПървоначално написано от SunsetGirl
![]()
Всеки си има своя представа за лошите момчета. Така че това всичко е много относително. Щото моята представа за лошо момче е различна от твота.
Откога тва да се правиш на интересен и т.н те прави лош ? Тва, че има момчета, които показват характер и не стават путки заради путка, не значи, че са лоши. Ако момичето допуска някой да има лошо отношение към нея, тя сама си е виновна. Момчето просто се възползва от липсата й на мозък, характер, себеуважение и т.н.Първоначално написано от funkey
Тва, че някой е решил да се възползва също не го прави лош, според мен, а по-скоро НЕточен.
закопа ги брат!!Първоначално написано от goGu
Не съм перфектен но си струвам!
не, че си падат по лошите, ама явно си падат още по-малко по the nice guys
REGGAE BOOM <3
Еми да се правиш на интересен те прави лош да защото го правиш с цел нали така да те свали/да те изчука аз не виждам защо да го прави иначе нали такаПървоначално написано от djipsito
И какъв характер изразява като няма "лошо момче" което да не иска секс
аз тебе ще те черпа хаха много ясно точно така е момичетата са глупави ,че ми се връзват хаха техен си проблема всяко момче може да е истински мил добър и романтичен стига момичето да докажа,че заслужава такова отношение !!Първоначално написано от djipsito
Нали се сещаш, че той ще ме изчука ако аз реша да му пусна. Той ако ще и на бог да ми се прави, ако не ме привлича, няма да си легна с него.Първоначално написано от funkey
И какво искаш да кажеш, че "добрите" момчета не искат секс ли !? Няма такова животно. Всеки с приоритетите си. Всеки залага на нещо различно. Някои искат само да използват момичето, други - не. Казвам, че ако момичето накрая се чувства използвано от някое "лошо" момче, вината си е нейна, защото ТЯ е тази, която се дава...
Момчетата си искат своето, някои са по-коректни от другите, някои имат подход, други нямат. Тва дали ще си "добър" или "лош" зависи от човека отсреща. И при момичетата е така.
+1 ;]Първоначално написано от vesito13
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
Само п***овците се правят на интересни, за да се харесат на момиче, ходят с повече от една и наричат себе си "лоши момчета"...Другите просто имат собствено мнение, показват силен характер и знаят какво приемат и не приемат [в тая графа сме малко(иии да, НаДуВкА сЪм, Ш в СкЪсЪм)
![]()
]
Аз под "лошо момче" не разбирам бесния селяк, който псува, обижда наред, държи се грубо и налита на бой. Самото понятие е относително и всеки си го тълкува по различен начин.
А колкото до останалото - нали знаете лафа, че докато има балъци ще има и тарикати? Докато има глупави момичета, без грам самоуважение и достойнство, които се връзват на плоски и изтъркани заучени фразички, ще има и момчета, които да се възползват от тях. Защо на някоя мацка, която си знае цената и си има принципи не й се случи някой е такъв кретен да я унижава и използва? Щото има акъл и знае какво иска и търси.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!