- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Падат ли си жените по лошите момчета,грешка ли е това?
error92 те тва беше много глупавооо дето го каза хахаха това,че ходя с повече от 1 не ме прави че нямам собствено мнение или силен характер хахахахаха точно това е ,че знаеш какво искаш и си го получаваш)) искаш тая оная трета пета имаш я !! лоши момчета хаха нЕма такова нещо !! Има само Георги е много як и тва е аххаха !!
JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!
Значи ич не си ме разбралПървоначално написано от goGu
![]()
що е, пиж.Първоначално написано от error92
и аз може да ходя с повече от едно момиче наведнъж. ако момичетата са съгласни, а аз не го разгласявам това наляво-надясно, къв е проблема?
REGGAE BOOM <3
Като са съгласни, евала, ходи си, на никого не съм забранил, просто си изразих мнението...а колко точно момичета, които се себеуважават и си знаят цената (и най-вече СИ ЗАСЛУЖАВАТ да ходиш с тях) мислиш, че ще са съгласниПървоначално написано от antifashionshit
![]()
Знаете ли кое е перфектното момиче .. Да те разбира и да е до теб когато имаш нужда .. Да те кара да се чувстваш искан и да те мм възбужда.. Да те разсмива и прави щастлив .. И ТЕЗИ 3 МОМИЧЕТА НИКОГА ДА НЕ СЕ ПОЗНАВАТ !!![]()
![]()
![]()
Би било чудесно, аПървоначално написано от goGu
![]()
То си е чудесно хаха целта е да знаеш да ги омаеш и да си ги лъжеш !!![]()
:P
Под "лошо момче" далеч не разбирам агресивен селянин, а мъж със собствено мнение и принципи, който знае какво искат жените и как да им го даде, без да се превръща в изтривалка, който не е принцът на белия кон, който е цапнат в устата и не му пука какво мислят случайни хора за него и прочее. За мен лошо момче е синоним на "свястно момче", предвид всичките ходещи изтривалки и мрънкачи, които виждам всеки ден.
По тази логика, да, падам си по лоши момчета. Особено на външен вид.
Но това, което наистина ме спечелва на тяхна страна, е отношението към мен и милите жестове, които прави, просто защото съм неговото момиче.
Лошо момче (о, боже) не е равно на 'грубо лайно, дето те сцепва от бой'. Примерно по-бившият ми беше много мил и нежен с мен, винаги джентълмен, освен малката подробност, че се чукаше с други. И пак си останах с него известно време, защото реших, че се е променил. Бившият ми беше много добричък, държеше се добре, не спеше с други, но малко и ли много беше от типа 'не си показвам чувствата, не обичам сериозните неща' и тем подобни. Това за лошите момчета е до време, все в един момент виждаш, че тия хора не са за теб и просто се разделяте без драми, сълзи и сополи. Може да го харесваш, може да го обичаш, но ако не си пасвате, просто ясно, че няма бъдеще. Дали ще прекъснете всичко по-рано, или ще се мъчите още известно време си е за вас.
Така че, лошите секси пичове са до време...
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Надръвих се. В най-буквалния смисъл.Първоначално написано от PinkPan7her
Temet Nosce
벨야카
Еми да е, "добрите момчета" няма основната им цел е да правят сексПървоначално написано от djipsito
![]()
Еми да е, "добрите момчета" няма основната им цел е да правят сексПървоначално написано от djipsito
Просто едни чакат повече други по-малко зависи колко кухо е момичето
![]()
Падам си по истинските мъже,които не се оставят да бъдат водени от друг и да не се повлияват от мнението на така наречените им ''приятели''.
Така преди да ме упреквате се поставете на мое място,и се опитайте да ме разберете,а не да нападате заради вас се налага да се повтарям.Първоначално написано от error92
Темата е пусната,защото бях провокирана от Златка Димитрова,която нахъсваже един младеж да бъде по-груб,и доминиращ с една жена,защото по нейните думи жените са си падали по грубияни,по лошите момчета и винаги е било така,и ще бъде така до век и веков по нейните думи,ако не вярвате след няколко дни потърсете в сайта на NOVA TV предаването Ники Кънчев под наем ,дата на излъчването 25.11.2011г.
Ще ви дам един пример,спомням си в училище как две момчета тормозеха постоянно тоя и ония с обиди,подигравки,и го обсъждаха зад гърба,а някои момичета ги харесваха зарди държанието им,но според мен си имаха повече врагове,отколкото фенове.
На мнение съм,че жените имат слабост към добрите момчета,както и обратното,грубяните и лошите хора не се обичат за дълго,друго е да имаш до себе си добър и отговорен приятел
П.С Ако темата е глупава,защо предизвика такъв интерес във вас за няма и 1 ден близо 1000 пъти гледна,и не знам си колко пъти коментирана.
Моят съвет е научете се малко на толерантност,а не да вървите винаги с рогата напред,друг е въпроса,ако имате някакви проблеми и си го изкарвате тук![]()
Случвало ми се е,но тва е относително.В момента си харесвам момче,което е пълната противоположност.
Еми да е, "добрите момчета" ги е страх да пипнат момичето, а понякога на момичето точно тва й се иска, да я награбят, да й покажат кой е мъжа, а не да я гледат като писано яйце, тя да тропа с крак и момчето да изпълнява, все едно е роб. Тва не значи, че трябва да се скочи в другата крайност и да е пълен кретен, бияч, командир и къвто се сетиш.Първоначално написано от funkey
Първоначално написано от antifashionshit
чисто сърце + бърз ум = лошо момче
After the fire comes the rain..after the pleasure is pain....
Щото имаме собствени мисли в главата си и държим на себе си , сме ЛОШИ МОМЧЕТАААААААААААА![]()
![]()
![]()
After the fire comes the rain..after the pleasure is pain....
Съгласна.Първоначално написано от djipsito
![]()
Do what makes you happy.))
И Асен и Калин са готини!Евала пичове!
Колкото до темата....ами аз си падам само по лоши момчета,в едно списание пишеше,че сме по склонни към мъжа,който е готов да ни разкъса дрехите със зъби,отколкото онзи,който ще ни поднесе закуска с няколко рози в леглото.Според мен става въпрос за сексуалното привличане,което идва първо,поне при мен е таа,и после го гледаш къв е и кво е.
Съгласна съм за всичко с djipsito. Искам само да попитам защо толкова се говори, че момичетата били тъпи, пускали на момчетата и т.н. Е няма ли го варианта, че и на момичето и се прави секс? И защо излиза че момичето пуска - момчето какво, винаги е пуснато ли? Не ги разбирам малко тия деления относно секса и мъжете и жените - все едно жените нямат сексуални нужди за задоволяване...
Повечето си падат..аз не.Мразя мнннн някой да ми се прави на интересен колко е харееван силен и подобни глупости не ме интересуват.Освен това хареввам мн рядко..и трудно може някой да бъде с мен![]()
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
къде са емотките? *фейспалм*
прочетох напосоки няколко мнения и...