.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 83
    error92 те тва беше много глупавооо дето го каза хахаха това,че ходя с повече от 1 не ме прави че нямам собствено мнение или силен характер хахахахаха точно това е ,че знаеш какво искаш и си го получаваш )) искаш тая оная трета пета имаш я !! лоши момчета хаха нЕма такова нещо !! Има само Георги е много як и тва е аххаха !!
    JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от goGu
    error92 те тва беше много глупавооо дето го каза хахаха това,че ходя с повече от 1 не ме прави че нямам собствено мнение или силен характер хахахахаха точно това е ,че знаеш какво искаш и си го получаваш )) искаш тая оная трета пета имаш я !! лоши момчета хаха нЕма такова нещо !! Има само Георги е много як и тва е аххаха !!
    Значи ич не си ме разбрал

Цитирай Първоначално написано от error92
    Само п***овците се правят на интересни, за да се харесат на момиче, ходят с повече от една и наричат себе си "лоши момчета"...Другите просто имат собствено мнение, показват силен характер и знаят какво приемат и не приемат [в тая графа сме малко (иии да, НаДуВкА сЪм, Ш в СкЪсЪм) ]
    що е, пиж.
    и аз може да ходя с повече от едно момиче наведнъж. ако момичетата са съгласни, а аз не го разгласявам това наляво-надясно, къв е проблема?
    REGGAE BOOM <3

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    Само п***овците се правят на интересни, за да се харесат на момиче, ходят с повече от една и наричат себе си "лоши момчета"...Другите просто имат собствено мнение, показват силен характер и знаят какво приемат и не приемат [в тая графа сме малко (иии да, НаДуВкА сЪм, Ш в СкЪсЪм) ]
    що е, пиж.
    и аз може да ходя с повече от едно момиче наведнъж. ако момичетата са съгласни, а аз не го разгласявам това наляво-надясно, къв е проблема?
    Като са съгласни, евала, ходи си, на никого не съм забранил, просто си изразих мнението...а колко точно момичета, които се себеуважават и си знаят цената (и най-вече СИ ЗАСЛУЖАВАТ да ходиш с тях) мислиш, че ще са съгласни

Знаете ли кое е перфектното момиче .. Да те разбира и да е до теб когато имаш нужда .. Да те кара да се чувстваш искан и да те мм възбужда.. Да те разсмива и прави щастлив .. И ТЕЗИ 3 МОМИЧЕТА НИКОГА ДА НЕ СЕ ПОЗНАВАТ !!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от goGu
    Знаете ли кое е перфектното момиче .. Да те разбира и да е до теб когато имаш нужда .. Да те кара да се чувстваш искан и да те мм възбужда.. Да те разсмива и прави щастлива .. И ТЕЗИ 3 МОМИЧЕТА НИКОГА ДА НЕ СЕ ПОЗНАВАТ !!
    Би било чудесно, а

То си е чудесно хаха целта е да знаеш да ги омаеш и да си ги лъжеш !! :P

anonymous708973
    Guest
    Под "лошо момче" далеч не разбирам агресивен селянин, а мъж със собствено мнение и принципи, който знае какво искат жените и как да им го даде, без да се превръща в изтривалка, който не е принцът на белия кон, който е цапнат в устата и не му пука какво мислят случайни хора за него и прочее. За мен лошо момче е синоним на "свястно момче", предвид всичките ходещи изтривалки и мрънкачи, които виждам всеки ден.

По тази логика, да, падам си по лоши момчета. Особено на външен вид.
    Но това, което наистина ме спечелва на тяхна страна, е отношението към мен и милите жестове, които прави, просто защото съм неговото момиче.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Лошо момче (о, боже) не е равно на 'грубо лайно, дето те сцепва от бой'. Примерно по-бившият ми беше много мил и нежен с мен, винаги джентълмен, освен малката подробност, че се чукаше с други. И пак си останах с него известно време, защото реших, че се е променил. Бившият ми беше много добричък, държеше се добре, не спеше с други, но малко и ли много беше от типа 'не си показвам чувствата, не обичам сериозните неща' и тем подобни. Това за лошите момчета е до време, все в един момент виждаш, че тия хора не са за теб и просто се разделяте без драми, сълзи и сополи. Може да го харесваш, може да го обичаш, но ако не си пасвате, просто ясно, че няма бъдеще. Дали ще прекъснете всичко по-рано, или ще се мъчите още известно време си е за вас.
    Така че, лошите секси пичове са до време...
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Под "лошо момче" далеч не разбирам агресивен селянин, а мъж със собствено мнение и принципи, който знае какво искат жените и как да им го даде, без да се превръща в изтривалка, който не е принцът на белия кон, който е цапнат в устата и не му пука какво мислят случайни хора за него и прочее. За мен лошо момче е синоним на "свястно момче", предвид всичките ходещи изтривалки и мрънкачи, които виждам всеки ден.

По тази логика, да, падам си по лоши момчета. Особено на външен вид.
    Но това, което наистина ме спечелва на тяхна страна, е отношението към мен и милите жестове, които прави, просто защото съм неговото момиче.
    Надръвих се. В най-буквалния смисъл.
    Temet Nosce

벨야카

Повече от фен

Re: Падат ли си жените по лошите момчета,грешка ли е това?

Цитирай Първоначално написано от djipsito
    Цитирай Първоначално написано от funkey
    Еми да се правиш на интересен те прави лош да защото го правиш с цел нали така да те свали/да те изчука аз не виждам защо да го прави иначе нали така И какъв характер изразява като няма "лошо момче" което да не иска секс
    Нали се сещаш, че той ще ме изчука ако аз реша да му пусна. Той ако ще и на бог да ми се прави, ако не ме привлича, няма да си легна с него.
    И какво искаш да кажеш, че "добрите" момчета не искат секс ли !? Няма такова животно. Всеки с приоритетите си. Всеки залага на нещо различно. Някои искат само да използват момичето, други - не. Казвам, че ако момичето накрая се чувства използвано от някое "лошо" момче, вината си е нейна, защото ТЯ е тази, която се дава...

Момчетата си искат своето, някои са по-коректни от другите, някои имат подход, други нямат. Тва дали ще си "добър" или "лош" зависи от човека отсреща. И при момичетата е така.
    Еми да е, "добрите момчета" няма основната им цел е да правят секс

Повече от фен

Еми да се правиш на интересен те прави лош да защото го правиш с цел нали така да те свали/да те изчука аз не виждам защо да го прави иначе нали така И какъв характер изразява като няма "лошо момче" което да не иска секс
    Нали се сещаш, че той ще ме изчука ако аз реша да му пусна. Той ако ще и на бог да ми се прави, ако не ме привлича, няма да си легна с него.
    И какво искаш да кажеш, че "добрите" момчета не искат секс ли !? Няма такова животно. Всеки с приоритетите си. Всеки залага на нещо различно. Някои искат само да използват момичето, други - не. Казвам, че ако момичето накрая се чувства използвано от някое "лошо" момче, вината си е нейна, защото ТЯ е тази, която се дава...

Момчетата си искат своето, някои са по-коректни от другите, някои имат подход, други нямат. Тва дали ще си "добър" или "лош" зависи от човека отсреща. И при момичетата е така.
    Еми да е, "добрите момчета" няма основната им цел е да правят секс Просто едни чакат повече други по-малко зависи колко кухо е момичето

Падам си по истинските мъже,които не се оставят да бъдат водени от друг и да не се повлияват от мнението на така наречените им ''приятели''.

Казвам просто, че говориш глупости, както и това за фейсбук ! без лоши чувства
    Така преди да ме упреквате се поставете на мое място,и се опитайте да ме разберете,а не да нападате заради вас се налага да се повтарям.
    Темата е пусната,защото бях провокирана от Златка Димитрова,която нахъсваже един младеж да бъде по-груб,и доминиращ с една жена,защото по нейните думи жените са си падали по грубияни,по лошите момчета и винаги е било така,и ще бъде така до век и веков по нейните думи,ако не вярвате след няколко дни потърсете в сайта на NOVA TV предаването Ники Кънчев под наем ,дата на излъчването 25.11.2011г.
    Ще ви дам един пример,спомням си в училище как две момчета тормозеха постоянно тоя и ония с обиди,подигравки,и го обсъждаха зад гърба,а някои момичета ги харесваха зарди държанието им,но според мен си имаха повече врагове,отколкото фенове.
    На мнение съм,че жените имат слабост към добрите момчета,както и обратното,грубяните и лошите хора не се обичат за дълго,друго е да имаш до себе си добър и отговорен приятел

П.С Ако темата е глупава,защо предизвика такъв интерес във вас за няма и 1 ден близо 1000 пъти гледна,и не знам си колко пъти коментирана.
    Моят съвет е научете се малко на толерантност,а не да вървите винаги с рогата напред,друг е въпроса,ако имате някакви проблеми и си го изкарвате тук

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Случвало ми се е,но тва е относително.В момента си харесвам момче,което е пълната противоположност.

Цитирай Първоначално написано от againstyou
    Случвало ми се е,но тва е относително.В момента си харесвам момче,което е пълната противоположност.
    сейм

Супер фен Аватара на djipsito

Еми да е, "добрите момчета" няма основната им цел е да правят секс Просто едни чакат повече други по-малко зависи колко кухо е момичето
    Еми да е, "добрите момчета" ги е страх да пипнат момичето, а понякога на момичето точно тва й се иска, да я награбят, да й покажат кой е мъжа, а не да я гледат като писано яйце, тя да тропа с крак и момчето да изпълнява, все едно е роб. Тва не значи, че трябва да се скочи в другата крайност и да е пълен кретен, бияч, командир и къвто се сетиш.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Град
    Асеновград
    чисто сърце + бърз ум = лошо момче
    After the fire comes the rain..after the pleasure is pain....

Град
    Асеновград
    Щото имаме собствени мисли в главата си и държим на себе си , сме ЛОШИ МОМЧЕТАААААААААААА
    After the fire comes the rain..after the pleasure is pain....

Еми да е, "добрите момчета" ги е страх да пипнат момичето, а понякога на момичето точно тва й се иска, да я награбят, да й покажат кой е мъжа, а не да я гледат като писано яйце, тя да тропа с крак и момчето да изпълнява, все едно е роб. Тва не значи, че трябва да се скочи в другата крайност и да е пълен кретен, бияч, командир и къвто се сетиш.
    Съгласна.
    Do what makes you happy. ))

И Асен и Калин са готини!Евала пичове!

Колкото до темата....ами аз си падам само по лоши момчета,в едно списание пишеше,че сме по склонни към мъжа,който е готов да ни разкъса дрехите със зъби,отколкото онзи,който ще ни поднесе закуска с няколко рози в леглото.Според мен става въпрос за сексуалното привличане,което идва първо,поне при мен е таа,и после го гледаш къв е и кво е.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Съгласна съм за всичко с djipsito. Искам само да попитам защо толкова се говори, че момичетата били тъпи, пускали на момчетата и т.н. Е няма ли го варианта, че и на момичето и се прави секс? И защо излиза че момичето пуска - момчето какво, винаги е пуснато ли? Не ги разбирам малко тия деления относно секса и мъжете и жените - все едно жените нямат сексуални нужди за задоволяване...

Повече от фен Аватара на xxKiFlAxx
    Град
    гр.Плевен
    Повечето си падат..аз не.Мразя мнннн някой да ми се прави на интересен колко е харееван силен и подобни глупости не ме интересуват.Освен това хареввам мн рядко..и трудно може някой да бъде с мен
    R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'

Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD
    -> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SenaUchiha Виж мнението
    И Асен и Калин са готини!Евала пичове!

Колкото до темата....ами аз си падам само по лоши момчета,в едно списание пишеше,че сме по склонни към мъжа,който е готов да ни разкъса дрехите със зъби,отколкото онзи,който ще ни поднесе закуска с няколко рози в леглото.Според мен става въпрос за сексуалното привличане,което идва първо,поне при мен е таа,и после го гледаш къв е и кво е.
    Е, нямам против да ми къса дрехите вечерта, а на сутринта да ме събуди със закуска и рози :Д

Мега фен Аватара на Blab
    къде са емотките? *фейспалм*
    прочетох напосоки няколко мнения и...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си