- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Падат ли си жените по лошите момчета,грешка ли е това?
Момиче, слез от облаците - герои няма, всички сме обикновени хора. А агресията е един от петте основни модели на поведение. Виж, садизмът вече е друго. И въпреки това, садизмът се появява пак при задържана дълго агресия, която се насъбира и в един момент изригва.
А по темата - според мен безспорен факт е, че лошото момче е универсалното ключе за женското сърце. Права си, че не може и напълно да не му пука на момчето за момичето и да я унижава. Но трябва да я има тръпката - трябва да я има малко тая игра на котка и мишка, да не си сигурен дали другият те иска. Иначе просто не е интересно. Определено не би ми харесал супер мил господинчо, който нон-стоп ми тича след задника и само като го погледна ми е ясно, че каквото и да му кажа, ще се съгласи... Мисля, че един мъж трябва да е кръстоска от двете - когато трябва, мил, когато трябва по-тайнствен.
Както беше казал някой от форума: "Не случай съвети от жена за това как се сваля жена. Защото повечето не знаят какво искат, а тези, които знаят, ще ти кажат неща, които няма да ти харесат."![]()
♫♪♫
This aftertaste is gonna break my heart
Feels like it's over before it starts ...
♫♪♫
ахахахах, *double facepalm*. Не знам ква е дефиницията на "лошо момче", ама ако под тва се разбира някой от тия лигльовци, дето се направиха на интересни в темата и които, ако не пишеха в мъжки род, щях да съм поставена пред жестока дилема за пола им и сексуалната им ориентация, фейспалмът е крайно недостатъчен, заклевам се. Сигурно на 15 е много вървежно да въртиш по няколко и да се хвалиш, не зная, идея си нямам, но аз тва го наричам келешлък и недораслост. И крайна обърканост при подредбата на приоритети и ценности.
Тоя термин "лошо момче" вероятно е въведен от току-що навлязла в пубертета девойка, крайно разочарована от някой по-голям от нея, който не я е отразил. Мъжът е мъж отчасти 'щото изглежда грубоват, излъчва сила, респект и непукизъм. Т'ва дали ще ти разкъсва дрехите преди секс, или ще те съблича едва-едва, че да не ти скъса някое копче; дали ще правите дивашки секс, или ще го карате по-нежно са някакви съвсем излишни натуралистични подробности, дето въобще не определят дали един мъж е "лошо момче", или не. Както беше казал един от модераторите преди време:"Една жена трябва да знаеш и как да я любиш, и как да я чукаш чак срам да я хване".
В заключение, лоши момчета няма, има просто несходства в характерите(както и Extremescream каза). И като сме почнали с поговорките "Кой квото търси - това намира".
Няма как да съм по-съгласна.Мъжът е мъж отчасти 'щото изглежда грубоват, излъчва сила, респект и непукизъм. Т'ва дали ще ти разкъсва дрехите преди секс, или ще те съблича едва-едва, че да не ти скъса някое копче; дали ще правите дивашки секс, или ще го карате по-нежно са някакви съвсем излишни натуралистични подробности, дето въобще не определят дали един мъж е "лошо момче", или не.
Мъжът е мъж дори когато гледа "Том и Джери" по пижама.
Ами за съжаление доста голяма част си падат, а пък после ревът и често тичат по гъза на някой си.Но така е май,когато не се тича по техният гъз ако решат могат здраво да се захванат за нечии такъв.Все повече ми се струва че добрите момчета сме гледани само като приятелчета именно,защото сме добри и разни жени решават че могат да ни се катерят по главите без особени последствия и да ни връткат.И все пак...още не съм се отказал от идеята да съм добро момче.
PinkPan7her какво искат жените,често и вие сами не знаете,камо ли пък едно/един момче/мъж да знае
И да всъщност лошите момчета могат да имат много добро отношение и да правят много мили жестове...същевременно чукайки се и правейки абсолютно същото с още 1-2-3 жени зад гърбът ти и споделайки пред приятелите си как ви чукат по няколко пък вие изобщо не се усещате и говорейки ви и правейки едно и също за вас като механични машини...а вие всъщност без да знаете сте най-щастливите хора на планета,заради най-готиният пич,който ви е забелязал и ви сваля звезди (не само на вас разбира се),но поне така си мислите изобщо неосъзнавайки че това ще трае само докато сте му интересни или докато иска да си вземе нужната доза секс от вас.dimitar_ak беше написал преди време за нещо пдобно как някакъв негов приятел въртял три негови приятелки плюс още една плюс гаджето му мисля че беше (не мога да намеря сега коментара) и всички били доволни и щастливи изкарвайки го едвали не принца на бял кон и разбира се..с почти всички правил секс,защото вече гаджето му щяло да разбере та та някои им се разминало.И всичко това било само за един бас и от гъзария.Та така
А SunsetGirl ако имаш предвид черната Златка...точно от такива не бива да си правиш категорични изводи. Това е типичната представителка на типа курва, която за парички би го излапала и на най-големият простак и селяк и явно дотолкова е свикнала да яде шамари от разни знайни и незнайни богаташчета че вече и е станало готино това усещане.То човек с боклук как по друг начин да се държи. Като няма акъл в главата какво да правят друго освен да я чукат и да я бият![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Ей одавна не се бях начитал на толкова разнообразни мнения, тук-там глупости, останалите искат да кажат едно и също нещо, другите не го разбират и всеки е насъгласен с другия.
Представи за ''лоши'' момчета колкото щеш - биячи, агресивни типове, пиячи, играчи, анархисти, момчета с мнение и т.н и т.н. Аз такива ''лоши'' момчета ги разделям на различни видове момчета - общоприетият ''селянин'', нахаканият ''гражданин'' и момчетата в ''златната среда''. Първите 2 типа са посредствени, като ''кифлите''. Видях едно хубаво изречение по-назад: ''играчите си намират играчки'' и е така. Такива, които са свикнали да са ''играчи'', хората от 1ви и 2ри тип искат да имат всяко момиче и смятат себе си за неустоими, и че наистина могат да имат всяка. Обаче на заучените намеци, фрази и флиртове се връзват само момичета от тяхната категория, а това, че такива момичета са сигурно 70% от диапазона 13-20г(та и нагоре) си е добра причина да си ''лошо'' момче. С не много усилия получаваш това, което искаш-секс и да пише У фейсбука ''обвързан''.
Тук всичко опира до желание. Кой какво иска. Последния ''тип'' момчета са тези, които имат ясна представа какво ТОЧНО искат и това не е връзка за 2 седмици с цел секс и авторитет. Такива са сериозните типове, момчетата които са твърдо решени да открият момичето, на което могат да разчитат, на което да дават и от което да получават любов.
От тук нататък зависи от човека, как се държи и колко го интересуват момичетата от графа ''кифли''. Ако момчето има сериозно излъчване, харизма и другите качества, които го опреличават като мъж ще накара доста момичета да хукнат след него. И може би такъв човек също е ''лошо'' момче.
Няма ''добри'' и ''лоши'' момчета, има момчета които искат всичко, било то евтин боклук, и момчета които искат сериозни момичета.
Мисля, че това се опитват да кажат много хора по-назад но просто не знаят как точно.
Айде със здраве, и стига сте слагали общ знаменател на хората![]()
Nikoitam, няколко пъти изтъкнах, че за мен лошо момче НЕ значи агресивен селянин. И далеч не съм толкова наивна, че да може да ме заблуди чрез мили думички.
Съгласна съм с това.Тук всичко опира до желание. Кой какво иска. Последния ''тип'' момчета са тези, които имат ясна представа какво ТОЧНО искат и това не е връзка за 2 седмици с цел секс и авторитет. Такива са сериозните типове, момчетата които са твърдо решени да открият момичето, на което могат да разчитат, на което да дават и от което да получават любов.
Ако момчето има сериозно излъчване, харизма и другите качества, които го опреличават като мъж ще накара доста момичета да хукнат след него. И може би такъв човек също е ''лошо'' момче.
Лоши и добри - няма. Има мъже и жалки подобия на такива.
Огромна роля играе и момичето, да не забравяме. Ако няма и капка ум в главата си, дори най - малоумният ще я впечатли. А и момчетата често се променят, заради самите момичетата. Истината е в това, да умееш да намираш истинското, под целият фалш. И все пак, за да лепна на някой етикета '' лошо момче '' , той трябва да е мъжествен, секси, знаещ какво иска и как да го получи, самоуверен непукист, който знае как да се държи, говори и да привлича внимание. И всичко това да му идва от самосебе си. Реално, това е обикновено описание, на един нормален, истински мъж .. работата е там, че повечето вървят към друга посока и точно заради това, конкретно това предпочитание е толкова актуално.
Последно редактирано от Leona. : 12-22-2011 на 07:36
Абе не те познавам и не мога да твърдя нищо. Но лично съм бил свидетел как се кефят точно на "селяни". Имаме си един такъв в нашият град и си го знаеме. Веднъж бяхме отишли до едно училище няколко момчета и едно момиче. Ние си отидохме натам,защото нещо ни дразнеше, а тя остана и след това ни разпитваше защо не сме били останали там. Той бил толкова готин...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!