- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Падат ли си жените по лошите момчета,грешка ли е това?
Момиче, слез от облаците - герои няма, всички сме обикновени хора. А агресията е един от петте основни модели на поведение. Виж, садизмът вече е друго. И въпреки това, садизмът се появява пак при задържана дълго агресия, която се насъбира и в един момент изригва.
А по темата - според мен безспорен факт е, че лошото момче е универсалното ключе за женското сърце. Права си, че не може и напълно да не му пука на момчето за момичето и да я унижава. Но трябва да я има тръпката - трябва да я има малко тая игра на котка и мишка, да не си сигурен дали другият те иска. Иначе просто не е интересно. Определено не би ми харесал супер мил господинчо, който нон-стоп ми тича след задника и само като го погледна ми е ясно, че каквото и да му кажа, ще се съгласи... Мисля, че един мъж трябва да е кръстоска от двете - когато трябва, мил, когато трябва по-тайнствен.
Както беше казал някой от форума: "Не случай съвети от жена за това как се сваля жена. Защото повечето не знаят какво искат, а тези, които знаят, ще ти кажат неща, които няма да ти харесат."![]()
♫♪♫
This aftertaste is gonna break my heart
Feels like it's over before it starts ...
♫♪♫