Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
къде са емотките? *фейспалм*
прочетох напосоки няколко мнения и...

ахахахах, *double facepalm*. Не знам ква е дефиницията на "лошо момче", ама ако под тва се разбира някой от тия лигльовци, дето се направиха на интересни в темата и които, ако не пишеха в мъжки род, щях да съм поставена пред жестока дилема за пола им и сексуалната им ориентация, фейспалмът е крайно недостатъчен, заклевам се. Сигурно на 15 е много вървежно да въртиш по няколко и да се хвалиш, не зная, идея си нямам, но аз тва го наричам келешлък и недораслост. И крайна обърканост при подредбата на приоритети и ценности.
Тоя термин "лошо момче" вероятно е въведен от току-що навлязла в пубертета девойка, крайно разочарована от някой по-голям от нея, който не я е отразил. Мъжът е мъж отчасти 'щото изглежда грубоват, излъчва сила, респект и непукизъм. Т'ва дали ще ти разкъсва дрехите преди секс, или ще те съблича едва-едва, че да не ти скъса някое копче; дали ще правите дивашки секс, или ще го карате по-нежно са някакви съвсем излишни натуралистични подробности, дето въобще не определят дали един мъж е "лошо момче", или не. Както беше казал един от модераторите преди време:"Една жена трябва да знаеш и как да я любиш, и как да я чукаш чак срам да я хване".
В заключение, лоши момчета няма, има просто несходства в характерите(както и Extremescream каза). И като сме почнали с поговорките "Кой квото търси - това намира".