.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Супер фен Аватара на gabsit000
    не знам да има готови рецепти за тези неща,за всяко нещо си има първи път,действай на принципа проба-грешка,все някога ще уцелиш правилния човек..

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Цитирай Първоначално написано от gabsit000
    не знам да има готови рецепти за тези неща,за всяко нещо си има първи път,действай на принципа проба-грешка,все някога ще уцелиш правилния човек..
    OK

Супер фен Аватара на elysunny
    бъди лъчезарен, усмихнат, кавалер.
    Не е трудно да задаржиш вратата на едно момиче и да и се усмихнеш, нали?
    бъди общителен. това е важно
    Както казаха и преди мен, момичетата винаги търсят някои, с когото могат да говорят. Но недей веднага да я питаш за 'кътните и зъби', щото може да я упллашиш ;д
    Нещата трябва да стават постепенно. Не се втървай веднага като някоя ти хареса да я водиш на срещичка и да я забиваш ;д Постепенно! Влезни и под кожата.
    А да и не бъди отчаян или поне не и го показвай.

Повече от фен Аватара на musicinmyveins
    ахухуа.... ми не няма да стане като си лигльо...На някой им минава ама тия тегавите п*тки не си падат по лигльовци и "сладки"нещица.С тях си има подход и начин на общуване.Та иам в предвит ,че си зависи от много неща.Една по един начин друга по друг.Ако имаш акъл би трябвало да забелязваш коя каква е и според това да си измислиш подхода,а не според тва какво ти казват в някав форум.Ако те интересува конкретна ситуация питай да ти се даде съвет.А,да.Остави момичето дет е обвързано и си намери друга.Не се набивай мвжду шамарите.И тъй като си новичък и ще ти кажат да се правиш на приятел-Еми не ! Недей! Подхода с приятелството е обречен!

Цитирай Първоначално написано от goGu
    Е занимавай ги бе как с какво говориш им някакви неща хубави и се правиш ,че ти пука ,правиш се на много чувствителен !! Аз си ги занимавам по 1 определен начин и винаги ми връзват същите думи,същите схеми правя хаха така,че това е най-лесно брат !
    Хах, явно си срещал само ограничени момичета, които адски си падат по лигавщини и се връзват на тъпи номера, жалко.
    Die nameless, mothafucka`

Fuck it.
    "One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley

Banned Супер фен
    Град
    ..Видин..
    Всяко момиче е уникално. Има такива които харесват забавни момчета например, но има и такива които ще те помислят за най-голямия тъпак на света. Вади си изводите и не се прави на нещо което не си, пич

Повече от фен Аватара на thelover3
    Ами първо трябва да разбереш, дали тя те харесва. Трябва по- често да си говорите, да и покажеш, че я харесваш и така. Но ако тя не те харесва и си има гадже, просто се откажи! Няма смисъл! Опитай се да я забравиш. Може да почнеш да сваляш някое друго момиче. Но аз ти препоръчвам да не се хващаш с момиче, което не харесваш! по- добре да си сам. Успех!

Голям фен Аватара на N1ksun
    А защо трябва да си хващаш гадже ?
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Повече от фен Аватара на thelover3
    А защо трябва да си хващаш гадже ?

Миии и аз това пиитам. Не се хващай с някого просто, за да имаш гадже.

Повече от фен Аватара на Meoww
    Да...адски тъпо е да си с някой само за да слееш с тълпата.
    Но ако искаш да си имаш сериозна приятелка , първо трябва да си намериш сериозно момиче... И нещата ще станат от самосебе си, недей да ги насилваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си