- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Въпрос за IPhone?
Здравейте, за Коледа искам да ми купят IPhone 5 но съм сигурна че нашите няма да дадат 1000 лева за него. Та въпроса ми е по-какво се различават оригиналните и репликите? Нещо в ябълката отзад, имат ли WiFi, Tv tunner и останалите ексри на оригиналния I phone 5 ?
Нова съм предполагам че темата е за този раздел, но ако не е се извинявам!!
![]()
Защо ти е реплика, която за 2 месеца ще се развали, без да си я ударил/'а даже ?
Only God Can Judge Me !
Ами защото родителите ми няма да ми купят оригинален.Първоначално написано от alexchyyyyy
Iphone 5 е излязъл вечеИзпуснала съм.
Иначе репликите са пълни боклуци според мен![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Ами аз много искам такъв, ще си го пазя, има ли някакъв шанс да остане здрав. Знам че е по-добре оригинален, но и да искам не може.
![]()
До 500 Лева..Сериозно ?? Може да си намериш и за 250 или искаш да си "модерен/модернна"
ПП: ^С реплика ?![]()
Only God Can Judge Me !
Според мен този телефон е чудесен и е нов модел : http://shtepsel.bg/nokia-500/ Също така не е толкова скъп колкото iPhone 4S - Около 1,500 лв.
Only God Can Judge Me !
Откъде го измислихте този Iphone 5 не знам аз![]()
Най-новия е Iphone 4s
Недей си купува реплика ГРОЗНО и евтино е. Повечето нямат надписа отзад, другите пък са Aphone I*phone и подобни което повярвай различава се супер лесно!
Купи си един хубав оригинален телефон със същите функции но на по-разумна цена - самсунг htc или нокиа.
И аз препоръчвам телефон с Андроид или Симбиан. Същото качество, двойно по-ниска цена.
Iphone 5 не съществува!
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
СъществуваПървоначално написано от Hayashi
![]()
Към авторката : защо си решила, че точно Iphone искаш?
По-добре не си взимай реплика. Купи си htc, според мен са добри. В крайна сметка купуваш телефон според финансите. И аз искам лаптоп за 5000-6000 лв, но се задоволявам и с такъв от 1000.![]()
iPhone 5 няма до колкото съм чувала, има само реплики!
Има 4s и е последният.
А защо искаш Айфон? Можеш да си вземеш Андроид телефон за двойно по-малко пари
yep.... reality bites -.-
1.Iphone 5 ще е над 1000 лв със сигурност.
2. Или оригинален Iphone или никакъв. Разликите са от земята до небето.
Ябълката при повечето реплики я няма, ужасно дървени и бавни са, повечето са с 2 сим карти, което допълнително преебава телефона. Който има Iphone ще разбере за какво говоря, но в случая за теб едва ли ще има разлики. За 500 лв може да си вземеш доста хубав и качествен телефон...за какво ти е боклук, който само на външен вид прилича на Iphone.
Недей да даваш толкова пари за Айфон. Не си струва. Моя вече ми писна..да не говорим, че му счупих дисплея преди време и ми излезе скъпичко.
Сега мисля да си купя нещо 'нормално' като Нокия например.
Казвам ти го от личен опит. Всяко нещо писва. И айфона ще ти писне и ще се чудиш с кой акъл си похарчила толкова пари за един.... айфон.![]()
1.Iphone 5 не е излязъл още.Първоначално написано от PeaceOfMe
2.Репликите са отвратителни.Тъча им е супер преебан и нямат нищо общо с оригинала...
откога има iphone5....![]()
IPhone e голяма прецаквация.Купих си IPhone 4 и след една седмица го изпуснах и дисплея му се счупи.По-добре си вземи Android.
И тебе да те изпусна и ти ще си счупиш нещо бе, акъл. направен е, за да се ползва, не толкова за да се изпуска.Първоначално написано от Bebolinkaf
IPhone 5 струва повече от 1000 лева.Първоначално написано от PeaceOfMe
![]()
АХХАХАХАХАХАХХАХА Iphone 5 не е излязъл още , аман от разбирачи.. Най-новият е Iphone4S който е средна цена 1300 лева.. деца не се излагайте да говорите без да знаете .. имало Iphone5 хаха