- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Флешове :D
Първоначално написано от marble
Ама аз не съм грозен пък!!!
![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
ЙъпПървоначално написано от WaterLilly
![]()
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Не си криви душата. : *Първоначално написано от Greennight
Жалко е, че се оказа мъртавПървоначално написано от WaterLilly
![]()
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Че е мъртъв се преживява, ама че е убиец и забременител на майка й... тц.Първоначално написано от sashko705
![]()
оооооо леле един път видях някакъв пич с егати огромните флешове и на двете уши и беше ужасноооо
а той беше толко яккато изключим флешовете, де
имам 2 дупки на лявото ухо - раэстоянието между тях е горе долу колкото на снимката - според вас дали ще има място эа 4 мм
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...mj6l3fvVP9OhTG
имала съм,махнах ги преди 3 години . супер грозно и безсмислено е
Адски ми е интересно как ше изглеждат бебетата близнаци.. Сигурно ше са някви уродиПървоначално написано от WaterLilly
![]()
"Imagine all the people
колко ти бяха?Първоначално написано от rakiQ
затвориха ли се?
8-9 мм,затвориха се ,обаче като си сложа нормална обичка и мн лесно ми пада, щото дупката не се свива до нормалното си положение и са ми леко нацепени дупките ...
Мхм, а що реши да ги махнеш? Омръзнаха ли ти?
ми гадно е ..дупки некви.. глупости са тва пубертетски глупости... След некоя друга година няма да позволя на детето ми нито татуировки нито флешове пиъринги и тн,щото от личен опит знам ,че тва са глупости (поне за мен )!
Обикновено точно тия, на които са им забранявали, после се надупчват и нашарват целите.Първоначално написано от rakiQ
И татуировки ли имаш?Първоначално написано от rakiQ
"Imagine all the people