- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневяра с най-добрия приятел
То мъничко винаги си личи щеш не щеш. Въпросът е, че има хора, които разиграват абсолютни циркове след нещо такова и са дълго време неспособни да спрат да се вълнуват и да си продължат живота. Не съм съгласна с такива неща. От опит знам, че като показваш болка и някакво преживяване на тези хора им вдигаш егото и се радват.Първоначално написано от djipsito
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Просто тези хора няма да съществуват за мен![]()
Не съм перфектен но си струвам!
Ако разбера такова нещо ще им купя кондоми и ще ги накарам да го направят пред мене ..След това чао и да двамата . Да малко ще ми е гадно .. но излишни сцени и циркове не ..
" I am male so am I lesbian if I like girls!?"
женско съм ..
С такива неща и аз не съм съгласна. И си права за другото, и на мен ми се е случвало..Първоначално написано от SisiStrange
Първоначално написано от antifashionshit
все пак по-добре да хапваш торта с приятели, отколкото лайно сам![]()
REGGAE BOOM <3
Ужасно ще се почувствам....предадена,изл гана,мамена...и после тоталният игнор.Не ги виждам , не ги познавам...мъртви са за мен.
maDamn
Ще ги събера и двамата на едно място, ще им кажа, че се надявам да си е заслужавало това, което са направили, ще им пожелая всичко най-добро и след това ще преустановя абсолютно всякакъв контакт с тях.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
За Бога, спри се! Гордееш ли се със себе си? Мислиш си, че си много вървежна нещо ли? Не те бива, маце, и някой ден ще си намериш майстора. И няма да е в лицето на 30-годишния, който ти ходи по дебелия гъз като кученце, а в лицето на истински мъж, какъвто не си й помирисвала. Шамари ще бие, пиклата му с пикла. Да не си единствена и уникална?! Има цели купища самодоволни мръхли, които си мислят, че светът им е длъжен.Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
Честно, не знам как някой въобще ти се връзва. Не предлагаш нищо, искаш всичко. Грам реална самооценка нямаш, вземи се в ръце, защото се излагаш. Сега можеш да ме наредиш, но някой ден ще осъзнаеш, че съм била права.
Смешка.
Подкрепям !Първоначално написано от PinkPan7her
Хм... имам навика да прощавам какво ли не, но това не бих могла. Смисъл, зависи. Ако гаджето ми е било само гадже, колкото да не е без хич, ако видя, че не е само секс при тях, окей, всичко хубаво, дано сте щастливи, не знам защо да си развалям отношенията с когото и да било. Но ако преспи с приятеля ми, тогава много би ме заболяло, много. И бих прекъснала контактите си и с двамата.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Шменти-капели са тва. Единственият х'уй, дето тая е виждала на живо е курнишон в Спортекс. Не вярвам някой толкова да се мрази, че да си говори дори с нея.Първоначално написано от PinkPan7her
по темата: няма как да стане.
Temet Nosce
벨야카
Говорех за твойта постъпка !Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.
Ето това немога да си го обясня. Защо всички (повечето) си мислите че ако сте без гадже света свършва? После защо сменяте гаджета по 3 пъти в месеца...Първоначално написано от Extremescream
![]()
Бих се почувствала предадена и наранена.
Не бих му простила,освен,ако не го обичам страшно много и прошката пак ще я дам трудно.Ще трябва сам да си я заслужи.
то това приятелка ли е???
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Първоначално написано от PaffXdd
тва в кой филм го гледа ?
по темата: ще го викна все едно нищо не е станало и като ми се мерне пред погледа ще го чупа от бой и накрая ще го оставя да се гърчи на земята безпомощен .. и все едно не сме се познавали никога
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
Просто е по-яко да имаш някого ? И какъв е проблема със сменянето? Генералните и инфантилни заключения си ги прави пред наборките ти, случайно може и да ги впечатлиш.Първоначално написано от Seattle
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...