Първоначално написано от
SisiStrange
Естествено, че отвътре първоначално ще ми изври и изкипи. Но за нищо на света не бих го показала. Освен това, вече ще знам на 100%, че не е било истинско и не си струва да страдам. Преди много емоционално приемах тези неща, ревях, нервирах се и прочие, докато в един момент не осъзнах, че докато аз се тормозя, някой си прави кефа. И няма смисъл от ядове. Такъв тип хора не заслужават да показваш или въобще да изпитваш някаква голяма мъка по тях.
На теория е така, да.. Ама ако си разчитал и си вярвал на един човек, който винаги е бил до теб и изведнъж от нищото ти забива нож в гърба, няма как да ти е безразлично.
На мен лично няма да ми пука дали те ще разберат, че аз изпитвам няква мъка, защото мъката няма да я изпитвам, за да им я показвам. Гадното усещане ще ми покаже
на мен, че аз не съм като тях и съм достатъчно човечна, че да не постъпвам като тях. ( Тва не значи, че ще се поболявам от мъка и ще си съсипвам живота заради тези хора... Просто няма нищо лошо да си показваш емоциите, без да целиш да те съжаляват )