.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от djipsito
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Естествено, че отвътре първоначално ще ми изври и изкипи. Но за нищо на света не бих го показала. Освен това, вече ще знам на 100%, че не е било истинско и не си струва да страдам. Преди много емоционално приемах тези неща, ревях, нервирах се и прочие, докато в един момент не осъзнах, че докато аз се тормозя, някой си прави кефа. И няма смисъл от ядове. Такъв тип хора не заслужават да показваш или въобще да изпитваш някаква голяма мъка по тях.
    На теория е така, да.. Ама ако си разчитал и си вярвал на един човек, който винаги е бил до теб и изведнъж от нищото ти забива нож в гърба, няма как да ти е безразлично.

На мен лично няма да ми пука дали те ще разберат, че аз изпитвам няква мъка, защото мъката няма да я изпитвам, за да им я показвам. Гадното усещане ще ми покаже на мен, че аз не съм като тях и съм достатъчно човечна, че да не постъпвам като тях. ( Тва не значи, че ще се поболявам от мъка и ще си съсипвам живота заради тези хора... Просто няма нищо лошо да си показваш емоциите, без да целиш да те съжаляват )
    То мъничко винаги си личи щеш не щеш. Въпросът е, че има хора, които разиграват абсолютни циркове след нещо такова и са дълго време неспособни да спрат да се вълнуват и да си продължат живота. Не съм съгласна с такива неща. От опит знам, че като показваш болка и някакво преживяване на тези хора им вдигаш егото и се радват.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Просто тези хора няма да съществуват за мен
    Не съм перфектен но си струвам!

Повече от фен Аватара на PaffXdd
    Ако разбера такова нещо ще им купя кондоми и ще ги накарам да го направят пред мене ..След това чао и да двамата . Да малко ще ми е гадно .. но излишни сцени и циркове не ..
    ‎" I am male so am I lesbian if I like girls!? "

женско съм ..

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    То мъничко винаги си личи щеш не щеш. Въпросът е, че има хора, които разиграват абсолютни циркове след нещо такова и са дълго време неспособни да спрат да се вълнуват и да си продължат живота. Не съм съгласна с такива неща. От опит знам, че като показваш болка и някакво преживяване на тези хора им вдигаш егото и се радват.
    С такива неща и аз не съм съгласна. И си права за другото, и на мен ми се е случвало..
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

все пак по-добре да хапваш торта с приятели, отколкото лайно сам
    REGGAE BOOM <3

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ужасно ще се почувствам....предадена,изл гана,мамена...и после тоталният игнор.Не ги виждам , не ги познавам...мъртви са за мен.
    maDamn

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ще ги събера и двамата на едно място, ще им кажа, че се надявам да си е заслужавало това, което са направили, ще им пожелая всичко най-добро и след това ще преустановя абсолютно всякакъв контакт с тях.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Цитирай Първоначално написано от Azoria
    Цитирай Първоначално написано от li0n
    Бих теглила майните и на двамата..
    + да преспя с най-добрия му приятел
    Правила съм го.
    Реакцията на моичкият беше строшен телефон в стената за 900лв
    За Бога, спри се! Гордееш ли се със себе си? Мислиш си, че си много вървежна нещо ли? Не те бива, маце, и някой ден ще си намериш майстора. И няма да е в лицето на 30-годишния, който ти ходи по дебелия гъз като кученце, а в лицето на истински мъж, какъвто не си й помирисвала. Шамари ще бие, пиклата му с пикла. Да не си единствена и уникална?! Има цели купища самодоволни мръхли, които си мислят, че светът им е длъжен.
    Честно, не знам как някой въобще ти се връзва. Не предлагаш нищо, искаш всичко. Грам реална самооценка нямаш, вземи се в ръце, защото се излагаш. Сега можеш да ме наредиш, но някой ден ще осъзнаеш, че съм била права.
    Смешка.

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Правила съм го.
    За Бога, спри се! Гордееш ли се със себе си? Мислиш си, че си много вървежна нещо ли? Не те бива, маце, и някой ден ще си намериш майстора. И няма да е в лицето на 30-годишния, който ти ходи по дебелия "задни части" като кученце, а в лицето на истински мъж, какъвто не си й помирисвала. Шамари ще бие, пиклата му с пикла. Да не си единствена и уникална?! Има цели купища самодоволни мръхли, които си мислят, че светът им е длъжен.
    Честно, не знам как някой въобще ти се връзва. Не предлагаш нищо, искаш всичко. Грам реална самооценка нямаш, вземи се в ръце, защото се излагаш. Сега можеш да ме наредиш, но някой ден ще осъзнаеш, че съм била права.
    Смешка.
    Подкрепям !

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Хм... имам навика да прощавам какво ли не, но това не бих могла. Смисъл, зависи. Ако гаджето ми е било само гадже, колкото да не е без хич, ако видя, че не е само секс при тях, окей, всичко хубаво, дано сте щастливи, не знам защо да си развалям отношенията с когото и да било. Но ако преспи с приятеля ми, тогава много би ме заболяло, много. И бих прекъснала контактите си и с двамата.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Правила съм го.
    За Бога, спри се! Гордееш ли се със себе си? Мислиш си, че си много вървежна нещо ли? Не те бива, маце, и някой ден ще си намериш майстора. И няма да е в лицето на 30-годишния, който ти ходи по дебелия "задни части" като кученце, а в лицето на истински мъж, какъвто не си й помирисвала. Шамари ще бие, пиклата му с пикла. Да не си единствена и уникална?! Има цели купища самодоволни мръхли, които си мислят, че светът им е длъжен.
    Смешка.
    Шменти-капели са тва. Единственият х'уй, дето тая е виждала на живо е курнишон в Спортекс. Не вярвам някой толкова да се мрази, че да си говори дори с нея.

по темата: няма как да стане.
    Temet Nosce

벨야카

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от RoCkSpOt
    Доста к*рвенско
    Нали?
    Гаджето ми да преспи с ''най-добрата ми приятелка''.
    Доста курвенско бих казала.
    Ама какво да се прави като мислите с долните си глави...
    т.e. не мислите.
    Говорех за твойта постъпка !
    Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Ако гаджето ми е било само гадже, колкото да не е без хич
    Ето това немога да си го обясня. Защо всички (повечето) си мислите че ако сте без гадже света свършва? После защо сменяте гаджета по 3 пъти в месеца...

Бих се почувствала предадена и наранена.
    Не бих му простила,освен,ако не го обичам страшно много и прошката пак ще я дам трудно.Ще трябва сам да си я заслужи.

Супер фен Аватара на gabsit000
    то това приятелка ли е???

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Супер фен Аватара на BrokenKnight
    Цитирай Първоначално написано от PaffXdd
    Ако разбера такова нещо ще им купя кондоми и ще ги накарам да го направят пред мене ..След това чао и да двамата . Да малко ще ми е гадно .. но излишни сцени и циркове не ..

тва в кой филм го гледа ?

по темата: ще го викна все едно нищо не е станало и като ми се мерне пред погледа ще го чупа от бой и накрая ще го оставя да се гърчи на земята безпомощен .. и все едно не сме се познавали никога
    Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Seattle
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Ако гаджето ми е било само гадже, колкото да не е без хич
    Ето това немога да си го обясня. Защо всички (повечето) си мислите че ако сте без гадже света свършва? После защо сменяте гаджета по 3 пъти в месеца...
    Просто е по-яко да имаш някого ? И какъв е проблема със сменянето? Генералните и инфантилни заключения си ги прави пред наборките ти, случайно може и да ги впечатлиш.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Това няма как да стане,но ако се случи,както казаха по-горе,бих теглила майната и на двамата.Той ще го отнесе с няколко шамара,а нея просто няма да я погледна повече.. И нищо чудно след това да му направя мръсно с някой негов приятел

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си