.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Това е възможно най-глупавото нещо което можеш да направиш. Ако ще си го връщаш поне го върни на човека който те е наранил, а не на някое невинно и нищо неподозиращо момиче. За мен това е садистично.
    Добрите хора са добри, въпреки всичко, ти явно не си от тях.

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Това е възможно най-глупавото нещо което можеш да направиш. Ако ще си го връщаш поне го върни на човека който те е наранил, а не на някое невинно и нищо неподозиращо момиче. За мен това е садистично.
    Не,не бива с отмъщение да се върви става по-лошо за теб,разбрах го макар и късно.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Същото се отнася и за момичетата ..

Kато ги наранят повечето стават комплексари и си го избиват на други невинни хора , но не трябва да е така. Не трябва да наказваш себе си или други, незаслужили такова отношение, заради чужди грешки. Не трябва да оставяш злобата да те разяжда и да убива човешкото. Заради тези, които си мислят, че като си отмъщават така са по-готини, светът е стигнал до това положение. Човечеството не се нуждае от това зло, трябва да сме добри и винаги да отвръщаме с добро.
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Аз мисля че всички трябва да си минем през тези неща...може да даучим мн от едно разочарование ако се замислите и са неща което просто не можем да избегнем в повечето случаи.Неизбежно е да ни срине ако имаме силни чуства но отмащението в крайна сметка не ти връща онова което си изгубил...

Град
    Асеновград
    И мен мн лошо са ма прецаквали веднъж и досега не мога да си възвърна вярата в момичетата...и ми е мн по добре така ,щото са такива, квото и да ти говорят не може да им се има доверие за нищо
    After the fire comes the rain..after the pleasure is pain....

ама тва е доста гадно защото ... като ви наранят и ставате ужасни познавам много такива момчета и е доста тъпо ... и на мен ми ми "разбиха" сърчицето ама все още съм жива.Не е първия/та ...последния/та като първата любов май няма да има друга такава ... ама пак ще се влюбим,обичаме и т.н .. Горе главата правете си кефа ..

Супер фен Аватара на Irti
    И остават добри завинаги. Не само откъм любовта. Няма значение какво е станало, но преди всичко и всеки бъди човек. Злината се връща след време по един или друг начин.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    И аз подкрепям.Дори познавам едно такова момче,което постояно си ляга с различни момичета вече,а и също така вече 2 години се "занимава" просто с една моя приятелка,а покрай нея и с други.. и и казва,че не иска да тръгне с нея,защото го е страх,да не стане така,както е станало с бившата му..

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Може и така да е ,но тук усещам повече накърнено его.
    Всеки бива нараняван,използван ,захвърлен някой ден,това е живота.Научиш ли се да живееш,ще се научиш и да живееш с тези по-горе изброени неща.Според мен ,всичко се връща,не подминава никого.За това ,отмъщение ...на кого ,на човек който не му пука за теб?!Мисля ,че всичко това е лишено от смисъл.
    Жените също сме наранявани!
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Banned Мега фен

Re: Това е истината !!

Цитирай Първоначално написано от goGu
    Първият път, когато на един мъж му разбиват сърцето, трябва да бъде документиран. Защото мъжете често стават гадняри заради онова, което са преживели.
    Абе Светлю ти ли си бе?

Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Мъж е ревал за мен
    и не само един. аз всеки път като ти чета постовете и ми се доревава
    REGGAE BOOM <3

Повече от фен Аватара на musicinmyveins
    Цитирай Първоначално написано от Irti
    И остават добри завинаги. Не само откъм любовта. Няма значение какво е станало, но преди всичко и всеки бъди човек. Злината се връща след време по един или друг начин.
    А ти се събуди развита в леглото.
    П.С сори,че съдя за пола ти по това,че начина на писане ми напомня на някоя 15-16 годишна "принцеса",която си мисли,че живота е прекрасен.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Всеки трябва да си има сефтето
    Няма само ние да ревеме.
    Време е и вас да ви помачкат както заслужавате...
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Еми да има бе, всеки страда всеки наранява !! Ама всичко се връща !! Не мрази играча мрази играта !!
    JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от musicinmyveins
    Цитирай Първоначално написано от Irti
    А ти се събуди развита в леглото.
    П.С сори,че съдя за пола ти по това,че начина на писане ми напомня на някоя 15-16 годишна "принцеса",която си мисли,че живота е прекрасен.
    Аз ли?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си