- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Това е истината !!
Не,не бива с отмъщение да се върви става по-лошо за теб,разбрах го макар и късно.Първоначално написано от Rebirthing
Същото се отнася и за момичетата ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Kато ги наранят повечето стават комплексари и си го избиват на други невинни хора , но не трябва да е така. Не трябва да наказваш себе си или други, незаслужили такова отношение, заради чужди грешки. Не трябва да оставяш злобата да те разяжда и да убива човешкото. Заради тези, които си мислят, че като си отмъщават така са по-готини, светът е стигнал до това положение. Човечеството не се нуждае от това зло, трябва да сме добри и винаги да отвръщаме с добро.![]()
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Аз мисля че всички трябва да си минем през тези неща...може да даучим мн от едно разочарование ако се замислите и са неща което просто не можем да избегнем в повечето случаи.Неизбежно е да ни срине ако имаме силни чуства но отмащението в крайна сметка не ти връща онова което си изгубил...
И мен мн лошо са ма прецаквали веднъж и досега не мога да си възвърна вярата в момичетата...и ми е мн по добре така ,щото са такива, квото и да ти говорят не може да им се има доверие за нищо
After the fire comes the rain..after the pleasure is pain....
ама тва е доста гадно защото ... като ви наранят и ставате ужаснипознавам много такива момчета и е доста тъпо ... и на мен ми ми "разбиха" сърчицето ама все още съм жива.Не е първия/та ...последния/та
като първата любов май няма да има друга такава ... ама пак ще се влюбим,обичаме и т.н .. Горе главата
правете си кефа ..
![]()
И остават добри завинаги. Не само откъм любовта. Няма значение какво е станало, но преди всичко и всеки бъди човек. Злината се връща след време по един или друг начин.Първоначално написано от Rebirthing
Може и така да е ,но тук усещам повече накърнено его.
Всеки бива нараняван,използван ,захвърлен някой ден,това е живота.Научиш ли се да живееш,ще се научиш и да живееш с тези по-горе изброени неща.Според мен ,всичко се връща,не подминава никого.За това ,отмъщение ...на кого ,на човек който не му пука за теб?!Мисля ,че всичко това е лишено от смисъл.
Жените също сме наранявани!
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Абе Светлю ти ли си бе?Първоначално написано от goGu
![]()
![]()
и не само един. аз всеки път като ти чета постовете и ми се дореваваПървоначално написано от VaMpiRKaTaaa
REGGAE BOOM <3
А ти се събуди развита в леглото.Първоначално написано от Irti
П.С сори,че съдя за пола ти по това,че начина на писане ми напомня на някоя 15-16 годишна "принцеса",която си мисли,че живота е прекрасен.
Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Еми да има бе, всеки страда всеки наранява !! Ама всичко се връща !! Не мрази играча мрази играта !!![]()
![]()
JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!