- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да си поговорим за друг аспект на изневярата.
Момичета - проблем ли е за вас, ако приятеля ви случайно целуне друго момче ? Просто така ? А друго момиче?
Момчета- проблем ли е, ако приятелката ви си има взимане-даване с други момичета, докато е с вас? Не говорим за ситуацията, в която ви кани за тройка.
До къде слагате границата на отношенията на половинката с нейният пол? Същите ли са както при хетеро отношенията?
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Да науча ,че мъжа ми е целунал друга,или още повече,че си има вземане даване с мъж директно му тегля майната.
Щом имаме връзка трябва да си имаме уважението и да се целуваме само един друг! В любовта няма място за 3ти! Даже и в секса!
The sun comes down, the stars come out.. It's beautiful, isn't it!?
Очи пълни, ръце празни...)))))
+1Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
Нито к*рвари, нито педе*аси ми трябват ....
Ходила съм с бисексуален и първоначално бях убедена, че няма да ми е проблем да има вземане даване (не секс) с момчета. Е, не беше така. Някакво много гадно чувство обзема човек при мисълта.
Аз съм си на принципа, че като съм си с някого - точка. С него и това е. Всякакви интимности са си помежду нас и никой друг не е добре дошъл.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
+1 :PПървоначално написано от Silwiya
Много малко е нужно,за да видиш,че си жалък .. че амбициите ти са големи,а ти си МАЛЪК ..
имам си строги граници. никакъв вид изневяра не е приемлив. и той го знае. какъв е смисълът иначе?
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Взе да става твърде извратено![]()
Live now, this is your time!
за целувки нямам против ,ще ми стане криво ,но не бих вдигнала скандал и т н ,но секс -НЕ с който и да е от половете
love is gone!
И в двата случая ще е проблем, но не бих сложила край на връзката.
Ако се повтори вече ще бъде край..
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Интересна тема.
Честно казано с моят приятел си говорихме преди време за тези неща. Той не би имал нищо против, ако аз пожелая да опитам с момиче. А аз като се замисля, също не би ми пречило той да опита с момче, въпреки, че той отрича да има такива желания и не вярва някога да прояви любопитство към човек от неговия пол.
Аз нямам нищо против експериментите в леглото и извън него. Дори ми е интересно.
И спря да се върти за миг земята..
Против съм всякакъв вид изневяра.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Ако "просто така" целуне момиче ще е проблем. Ако целуне момче - пътищата ни се разделят![]()
Нямам нищо против гейовете ,но искам хетеро гадже.![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
сигурно ако целуне момче надали ще ми направи такова впечатление..но ако е момиче вече със сигурност ще е голям проблем....
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Целувала съм се с момиче пред него - но това беше в началото, сега вече не ме даваПък и аз нямам желание. Ако той целуне момче за бъзика примерно, (в което дълбоко се съмнявам) , сигурно ще ми стане странно, но няма да прекратя връзката. Обаче целуне ли друго момиче - случайно или не, хич не ме интересува - това ще е краят.
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
Да целуне др мъж? Ще повърна....
За момиче пък - тотално ще му отрежа нещото...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ще си помисля дали няма би сексуали наклонности...
А,ако целуне момиче по бузата може иначе много ще се ядосам.
Искам хетеросексуален и верен мъж!
Не правя компромис с нито едно от двете!!
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ще бъде ебаси ударът по женското ми самочувствие, ако изведнъж открие някви хомосексуални наклонности в себе си.
Няма шанс да харесам мъж, който има такива.
Оо душичке, после ще пиша.
*да си напомня*
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.