.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Съвет :)

Съвет :)

Преди няколко месеца се разделих с едно момче окончателно... не бяхме дълго време заедно, но преди да тръгнем се забивахме нонстоп... раздялата ни беше гадна и неочаквана. Постоянно ми повтаряше колко много ме харесва и обича и колко много му лиспсвам(трябваше да замине за малко) и изведнъж е такааа от нищото ми каза еми аз не искам да съм с тебе повече.
    Най-тъпото за мене е, че той ми пише почти всеки ден, а като се видиме случайно аз се опитвам леко да го игнорирам понеже не знам какво да му кажа и той прави същото и после ме пита що съм го игнорирала..
    не мога да го разбера объркваме
    сега има няколко момчета които искат да ходят с мене, но аз просто не мога или не искам или и аз не знам...

Тая тема не е много яка ама приятелите ми ми дават малумни съвети .. и не знам към кой да се обърна.

Град
    Карлово, Пловдив
    замисли се какви приятели имаш тогава.. но това е друга тема. Еми виж ся! Както се подминавате и игнорирате ти просто отиди до него, спри го и дирекно го питай защо се държи така... Кажи как се чувстваш ти. Просто проведете нормален разговор да се изясните!
    The sun comes down, the stars come out.. It's beautiful, isn't it!?

Очи пълни, ръце празни... )))))

Град
    София
    Избери си този,който най-много ти харесва и продължи с него напред.

Привет... моя отговор на твоя въпрос .. се изразява в това,че този е пълен идиот!!! ... Независимо колко време сте били заедно и какво е било преди това,можеше да е по-тактичен или просто да ти намекне,че искате да се разделите...а щом е постъпил така,хич не се занимавай с такива идиотчета...не си заслужава..само тровене на нерви и нищо хубаво ;Р
    Много малко е нужно,за да видиш,че си жалък .. че амбициите ти са големи,а ти си МАЛЪК ..

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Няма как да тръгнеш с някого, ако не преодолееш предишния. И аз съм с такова убито желание. Въпреки, че не е смешно.

Не бързай да се хвърляш и си направи сметка с кой споделяш личните си проблеми и какви съвети ти дава.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Остани сама,зада преодолееш предишният и след това продължи живота си.Или избери някой,зада забравиш предишният.Ако те накара да забравиш бившият значи това е твоят човек.

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Според мен не е решение да си хванеш друг само и само да забравиш бившия. Това си е пълно измъчване. Винаги ще си имаш обожатели, но твоето сърце ще е на друг или на един от всичките. Продължете да се игнорирате, не си говорете повече. Забрави го.. ще отнеме време, няма да е лесно, но ти трябва да продължиш без него, защото такива идиоти като него не ти трябват!!

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    Поговорете за това, че се игнорирате. Подкрепям останалите мнения- за това, че не е редно точно в този момент да тръгнеш с някой друг.

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна

Re: Съвет :)

Цитирай Първоначално написано от MoonLighttt
    Преди няколко месеца се разделих с едно момче окончателно... не бяхме дълго време заедно, но преди да тръгнем се забивахме нонстоп... раздялата ни беше гадна и неочаквана. Постоянно ми повтаряше колко много ме харесва и обича и колко много му лиспсвам(трябваше да замине за малко) и изведнъж е такааа от нищото ми каза еми аз не искам да съм с тебе повече.
    Най-тъпото за мене е, че той ми пише почти всеки ден, а като се видиме случайно аз се опитвам леко да го игнорирам понеже не знам какво да му кажа и той прави същото и после ме пита що съм го игнорирала..
    не мога да го разбера объркваме
    сега има няколко момчета които искат да ходят с мене, но аз просто не мога или не искам или и аз не знам...

Тая тема не е много яка ама приятелите ми ми дават малумни съвети .. и не знам към кой да се обърна.
    Дааа след като ти е поднесал тухла 4-ка, как да не се чудиш... Поговори с него, според мен ще е загуба на време честно казано, ама все пак... :P

Мега фен Аватара на sasha_90
    Докато показваш какво влияяние има той над теб и как не си го преживяла,няма да те остави на мира.Докажи му,че е минало и продължи напред.Човек,който обича истински не изоставя половинката си по такъв нелеп начин.А що се отнася до другите момчета-никъде не пише,че щом някой те иска,трябва да те има.Напротив,дали ще бъдеш с някого,зависи изцяло от теб.

Мега фен
    като не искаш да ходиш с никого в момента, никой не те кара. излизай с приятели, забавлявай се, прави любимите си занимания. животът ти не се върти покрай бившия ти, нали?
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си