- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вашата коса..
Вашата коса на предните пластове по изгоряла ли е отколкото тази която е по назад и какво не си харесвате в косата? И това което харесвате в нея и ползвате ли някакви продукти които и помагат наистина да е по здрава и по жива?
!!! Продавам ръчно изработени бижута !!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=401161
https://picasaweb.google.com/108084175227885091320 (албум)
да, и аз не знам защо, не е нацъфтяла, но някакси не е същатаПървоначално написано от moni010498
не си харесват това, че като се изкъпя е ужасна.. харесвам обаче, че като я изправя не се къдри постоянно а просто леко се чупи и не се занимавам всеки ден да я изправям..Първоначално написано от moni010498
Преси,гелове и подобни боклуци не използвам.
Имам зрав косъм като въже
До задника е и е гъста.
Моята не е изгоряла поради простата причина, че преси, маши и подобни не ползвам. И много си харесвам косата освен това, че расте много бавно..
Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..
Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
Той си тръгва.
Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..
gummy bears![]()
В.
Моята пък, незнайно защо, е изгоряла отдолу, а не отгоре ( след около година изправяне с ютия :X ). Не ми харесва това, че косъмът ми не е гладък, харесва ми че е начупена. Продукти .. ползвам маска за коса и домашна маска си правя веднъж в месеца, пък не знам доколко помагат.
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
Не си харесвам косата, защото е прекалено гъста. Косъмът ми е прекалено твърд и не подлежи почти на никаква обработка.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
От моята коса не мога да се оплача много само че понякога губи обема си... Тя не цъфти, аз не полагам особени грижи за нея.. Преса през 2 дена направя ли я веднъж..Стои си.. Иначе като продукт тривитаминол (малко ветеринарско) помага доста за укрепване и растеж на косата
![]()
Обичам те, когато идваш, когато сядаш тихичко до мен... Обичам те, когато си отиваш и те търся всеки ден след ден...Обичам те, когато се усмихваш и потъваш в моите сълзи... Обичам те, когато се смееш и когато ме мразиш дори!!!