ЗдравейтеМай скоро не е пускана такава тема
Отдавна съм представител, но ме интересува вашето мнение за продуктите на Ейвън.. Харесват ли ви, имате ли оплаквания.. от кой продукт и така
![]()
Обичам те, когато идваш, когато сядаш тихичко до мен... Обичам те, когато си отиваш и те търся всеки ден след ден...Обичам те, когато се усмихваш и потъваш в моите сълзи... Обичам те, когато се смееш и когато ме мразиш дори!!!
Бях представителка - не, не и не, мисля че съм ясна с мнението си относно продуктите им.![]()
Често цените далеч не отговарят на качеството.
Но имам доста неща, които им ползвам.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Никога не бях ползвала нищо на Ейвън, защото ми зиглеждат отвратителни и некачествени. Но от чисто любопитсвто, преди 1 седмица точно си взех едно кремче за ръце. Някакво намалено май беше, нещо от рода на 3лв за 100мл. Еми ужасен е крема. Първо стои супер мазно на ръцете, после изведнъж си стават много сухи, както за зимата от студа. Изобщо не ми харесва, но то и цената му е толкова. Не очаквах много, за това не съм разочарована.Ще го хвърля сигурно. Повече не бих си поръчала.
![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Ми една приятелка е представителка и не знам, но като разглеждам каталога, просто всеки път се чувствам длъжна да си поръчам нещо...Не заради приятелката ми, а просто ей така на подсъзнателна ниво нещо...Ползвам им лосионите за тяло, червила/гланцове, някои парфюмчета и това е общо взето. Най-любимото ми червило, което ползвам, ми е от Avon. Иначе далеч не са кой знае колко качествени продуктите им, с малки изклюючения.
Не ми харесват продуктите им , единствено от спиралата Super Shock съм останала доволна.. , бих си я поръчала пак някога...![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Да имам само едно оплакване - не струват!!
Пробвала съм почти всичко от тях ии не останах доволна ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Имам доста неща от AVON, но повече от половин година нищо не съм си поръчвала. На каталога изглеждат хубави, но като си ги поръчаш.. направо без думи. Имам парфюми от които съм що годе доволна ама и те са едни трайни.. а спирала, молив, кремове и ФДТ.. е ужасни са!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Доста неща съм ползвала и не мисля че са качествени.Единствените неща,от които съм доволна са
![]()
![]()
Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?
Точно от този молив аз също бях доволна!!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Има някои неща, които ми харесват и ги ползвам, но като цяло продуктите им са много вредни. Парфюмите и гланцовете не са трайни.
От този горе/долу съм доволна. Иначе има някои неща, които са хубави и качествени...Първоначално написано от nnn1993
awerw♥
МНОГО Е ХУБАВ.Първоначално написано от nepowtorima
Пигментиран,не се размазва, издържа ми цял ден !
От години не съм поръчвала от Avon,защото продуктите не струваха в момента майка ми от време на време поръчва само душ гел![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Нямам оплаквания от продуктите им. Преди бях представител, вече не съм, защото много трудно се намират клиенти - има прекалено много представители. На Planet spa продуктите са много хубави. парфюм Percieve при мен е много траен, балсамчетата за устни с вкус и блясък (Color trend) много ми допадат.
Не съм представителка на Ейвън и никога няма да бъда...говорят се много лоши неща за тях![]()
![]()
![]()
аз съм доволна
DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...
Аз лично не знам какво са поръчвали недоволните, но съм много доволна.
Always laugh when you can. It is cheaper than medicine…
Поръчах едни сенки - УЖАСНИ са.
Поръчах една спирала - не ми хареса..
Поръчах един гланц - гаден е.
Поръчах си от светлата им пудра - нищо особено..
Нямам намерение да поръчвам нещо отново. : ))))
Момиче ^^
относно продуктите на Ейвън съм нито доволна,нито недоволна.. имам 2 неща за лице.. едното е отмиващо и го ползвам само като си мия косата (2 пъти в седмицата) и ми е общо взето все тая дали го ползвам.. имам едно като гел за пъпките от него съм доволна.. от спрейчетата и лосионите за тяло с плодовете съм доволна,но съм УЖАСЕНА от продуктите им за коса.. пълен боклук са.. фдт. техни не съм ползвала,нито спирали така че не мога да изкажа мнение.. ами г/д. това е..
забравих да кажа.. балсамите за устни ми харесват,но гланцовете не са кой знае колко трайни,а много често светло розов гланц на каталога на живо е изкрящо розаво![]()
DeaD_SouL пратих ти ЛС.
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Преди си поръчвах доста често,въпреки че не бях особено доволна(може би единствено от спрейовете за тяло съм доволна).Сега спрях и определено е за добро![]()