Само аз ли съм сбъркана и ми харесват почти всичките им нещаКато представител си ползвам Planet Spa, спирали, сенки, гланцове. Имаше продукти, от които не бях доволна, но не ми и трябват като цяло. А качествени и трайни парфюми ест няма да струват 15 лв. Аз се развявам с Outspoken by Fergie и мога да заявя с гордост, че трае дни
Сори за недовлните
![]()
Обичам те, когато идваш, когато сядаш тихичко до мен... Обичам те, когато си отиваш и те търся всеки ден след ден...Обичам те, когато се усмихваш и потъваш в моите сълзи... Обичам те, когато се смееш и когато ме мразиш дори!!!
Преди да стана представител си бях направила + и - лист и си избрах ейвън пред останалите.
Благодаря на всички, които отделиха време да се включат в темата! Вашите мнения и опит ще бъдат взети под внимание! :*
Обичам те, когато идваш, когато сядаш тихичко до мен... Обичам те, когато си отиваш и те търся всеки ден след ден...Обичам те, когато се усмихваш и потъваш в моите сълзи... Обичам те, когато се смееш и когато ме мразиш дори!!!
На AVON съм доволна само от спиралата Super Shock... и един гланц ColorTrend... Сега използвам Орифлейм.. и мисля че ми действат по-добре...
Сърце мое,грешен човек обичаш, нямаш къде да отидеш и се измъчваш. Не си струва за нея да страдаш, на любовни грешки научи се да не се отдаваш.. :]
И аз не съм доволна... продуктите им за коса са ужасни, а други които съм имала също... вече от година сигурно не съм си поръчвала нищо от Ейвън... не си струват парите.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Доволна от спрейчетата за тяло, парфюмните рол-ончета и един крем за лице с цинк.
Не съм доволна от шампоани, фдт, пудра, коректор ..
Това по горе са и единствените неща, които съм поръчвала + четки за грим, шал и часовник.
В момента използвам душ гел със силицилова киселина и съм в очакване да видя дали ще ме разочарова или ще има ефект защото имам някакви гадни малки пъпчици по рамото (ще се радвам някой да сподели опит с него).
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Здравейте момичета...Координатор към Ейвън съм и набирам представители.Без такса за регистрация,безплатно обучение и стартови материали за работа.Какво по-хубаво от това да изкарате допълнителен доход по време на кафе с приятели и познати.Максимални възможности с минимални усилия!За повече информация:0899462678 Ангелова skype:blondibg
Спиралата "Супер Шок" е хубава и е една от малкото,които не ми дразнят на очите.
Душ геловете и спрейовете също са хубави и миризмата им е трайна.
Един приятел ползва само техните парфюми и смея да твърдя,че на живо миришат дори по-хубаво
Имам една маска за коса и една за лице,от които също съм доволна.
Има едни гланцове за плътни устни - ужасен еНито цвета е същия,нито "гъделичкащото усещане" е приятно
Сега съм си поръчала мостри на няколко червила,защото по магазините така и не открих точно моя цвят червено.Ще видим дали те ще ми харесат,нооо всякаш малко ме съмнява
Като цяло има и хубави,и лоши продукти.То с коя ли марка не е така![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Доволна съм от спиралата Super Shock и рол-он-ите ;д
Have a problem with me? Solve it.
You think I'm trippin? Tie my shoes.
You can't tand me? Sit down.
You can't face me? Turn around.)
И аз съм доволна от него.
Имах една спирала Super Shock. И от нея бях доволна, но сега имам някаква друга пак на АVON, но не е хубава.
Лосионите за тяло имат вредни съставки (парабени) и вече не си взимам от тях.
Гланцовете стават.
Това е май общо взето, което съм пробвала.
Не съм ползвала всичките им неща , но нещата,които съм си поръчвала са си били на ниво!Аз съм доволна
![]()