.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Ръст...

Hybrid View

Повече от фен Аватара на elizabethg

Ръст...

Здравейте!Висока съм 1.81 и съм слаба(58 кг.).От една страна се радвам,защото всички много ме харесват,а и аз се чувствам отлично в кожата си.Възхищават се на тялото ми и на височината,но аз дори не мога да разбера как става този номер...Ям колкото баща си,не спортувам нищо,като се затичам малко се задъхвам все едно съм стар пушач.Не пуша,не пия...но съм стройна и висока.Притеснявам се да не надебелея изведнъж.От една страна харесвам височината си,защото ми харесва визхитителния поглед на околните,но от друга страна-не.Повечето от хората,които познавам са по-ниски от мен и се чувствам като кон...А като се обуя на токчета смятайте за какво става на въпрос...

Супер фен Аватара на lubovvv
    Познато. Аз съм 175, сравнение с теб съм ниска, но повечето ми познати момичета са супер ниски, че дори и момчетата, защото аз уча в мъжко училище и дори момчета са или колкото мен или има и по ниски от мен. Това понякога ме кара да се чувствам странно. Обичам да общувам с високи хора, иначе ми е некомфортно да се навеждам към тях.
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Не разбрах за какво е темата ? За да се похвалиш, че хората ти се възхищават или да споделиш страха си от внезапно напълняване ?
    Ако е за второто - наскоро гледах филм на BBC отнасящ се до това, защо слабите хора не са дебели, т.е какъв е техният механизъм и защо не трупат мазнини. Накратко казано, някои хора колкото и да ядат не могат да качат повече от един определен % , т.е тялото ти е "програмирано" и знае кога да спре. Така, че не се притеснявай, че може да напълнееш внезапно.

П.П - с възрастта и след менопаузата всъщност е възможно, но до тогава има време да му мислиш !

Много благодаря. Баща ми постоянно ми казва да ям по-малко,защото съм щяла да стана "торта"...

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София

Re: Ръст...

То няма лошо човек да има самочувствие, ама ти напрво ..

Цитирай Първоначално написано от elizabethg
    Здравейте!Висока съм 1.81 и съм слаба(58 кг.).От една страна се радвам,защото всички много ме харесват,а и аз се чувствам отлично в кожата си.Възхищават се на тялото ми и на височината,но аз дори не мога да разбера как става този номер...Ям колкото баща си,не спортувам нищо,като се затичам малко се задъхвам все едно съм стар пушач.Не пуша,не пия...но съм стройна и висока.Притеснявам се да не надебелея изведнъж.От една страна харесвам височината си,защото ми харесва визхитителния поглед на околните,но от друга страна-не.Повечето от хората,които познавам са по-ниски от мен и се чувствам като кон...А като се обуя на токчета смятайте за какво става на въпрос...
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Супер фен Аватара на lubovvv
    Пфу, вие пък да не би някой да напише някоя тема и веднага се хващате за най малките детайли. Това е кофти чертата на българина
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Много благодаря. Баща ми постоянно ми казва да ям по-малко,защото съм щяла да стана "торта"...
    Добре ще е да се храниш здравословно от гледна точка на това, че с балансиран режим след години може да си спестиш доста болести. А за количеството явно при теб няма значение, яж колкото ти се яде, стига да не усещаш подуване.

Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...

Re: Ръст...

Цитирай Първоначално написано от katii
    То няма лошо човек да има самочувствие, ама ти напрво ..

Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
    (... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)

Фен Аватара на rihanna344
    Град
    Пловдивв
    Аз съм същата,само че съм 1.70 още.Съвета ми е да тренираш нещо,за да не се задъхваш като тичаш...
    Колкото повече,толкова повече. -казал Мечо Пух и умрял от свръх доза

ах как се радвам на слаби хора които ядат много!

58 килограма за тази височина са много малко,може ли да пуснеш снимка на тялото си

Град
    Шумен
    хех и аз съм 180 и съм 55 кг ама не съм тръгнала да се хваля, щото нито си първата нито последната мила
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Извинявам се ако е излязло,че се хваля.Не съм го направила умишлено.Просто съм объркана.Хората ми казват,че съм добре,а баща ми ми казва,че не трябва да ям за да не надебелея.Цитирам:"Ще станеш хем грамадна,хем дебела"...

какво разбираш под " внезапно надебеляване" бе ? да се събудиш и да си 150 кг ли ? като видиш, че почваш да пълнееш, вкарваш някав спорт и не чакаш да надебелееш, освен тва спорта няма да ти е излишен,за поддържане на СТЕГНАТА, не СЛАБА фигура, щом се задъхваш толкова лесно.
    пс: и слез малко на земята, не си единствената стройна мацка

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от gabi7u
    хех и аз съм 180 и съм 55 кг ама не съм тръгнала да се хваля, щото нито си първата нито последната мила

163см-55кг

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Не разбрах за какво е темата ? За да се похвалиш, че хората ти се възхищават или да споделиш страха си от внезапно напълняване ?
    Ако е за второто - наскоро гледах филм на BBC отнасящ се до това, защо слабите хора не са дебели, т.е какъв е техният механизъм и защо не трупат мазнини. Накратко казано, някои хора колкото и да ядат не могат да качат повече от един определен % , т.е тялото ти е "програмирано" и знае кога да спре. Така, че не се притеснявай, че може да напълнееш внезапно.

П.П - с възрастта и след менопаузата всъщност е възможно, но до тогава има време да му мислиш !
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Повече от фен Аватара на mixii017
    Град
    Widin
    метър и шейсет 45 килограма
    Always laugh when you can. It is cheaper than medicine…

Не се хваля.Не знам за кой път да ви го кажа.Тук всички сме анонимни,какъв ми е зорът да се хваля??Нито ме знаете коя съм,нито нищо.Споделям просто,не се хваля.

Супер фен
    158 44
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си