Здравейте!Висока съм 1.81 и съм слаба(58 кг.).От една страна се радвам,защото всички много ме харесват,а и аз се чувствам отлично в кожата си.Възхищават се на тялото ми и на височината,но аз дори не мога да разбера как става този номер...Ям колкото баща си,не спортувам нищо,като се затичам малко се задъхвам все едно съм стар пушач.Не пуша,не пия...но съм стройна и висока.Притеснявам се да не надебелея изведнъж.От една страна харесвам височината си,защото ми харесва визхитителния поглед на околните,но от друга страна-не.Повечето от хората,които познавам са по-ниски от мен и се чувствам като кон...А като се обуя на токчета смятайте за какво става на въпрос...![]()
![]()
Познато. Аз съм 175, сравнение с теб съм ниска, но повечето ми познати момичета са супер ниски, че дори и момчетата, защото аз уча в мъжко училище и дори момчета са или колкото мен или има и по ниски от мен. Това понякога ме кара да се чувствам странно. Обичам да общувам с високи хора, иначе ми е некомфортно да се навеждам към тях.
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Не разбрах за какво е темата ? За да се похвалиш, че хората ти се възхищават или да споделиш страха си от внезапно напълняване ?
Ако е за второто - наскоро гледах филм на BBC отнасящ се до това, защо слабите хора не са дебели, т.е какъв е техният механизъм и защо не трупат мазнини. Накратко казано, някои хора колкото и да ядат не могат да качат повече от един определен % , т.е тялото ти е "програмирано" и знае кога да спре. Така, че не се притеснявай, че може да напълнееш внезапно.
П.П - с възрастта и след менопаузата всъщност е възможно, но до тогава има време да му мислиш!
Много благодаря.Баща ми постоянно ми казва да ям по-малко,защото съм щяла да стана "торта"...
То няма лошо човек да има самочувствие, ама ти напрво ..![]()
Първоначално написано от elizabethg
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Пфу, вие пък да не би някой да напише някоя тема и веднага се хващате за най малките детайли. Това е кофти чертата на българина
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Първоначално написано от katii
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
58 килограма за тази височина са много малко,може ли да пуснеш снимка на тялото си
![]()
хех и аз съм 180 и съм 55 кг ама не съм тръгнала да се хваля, щото нито си първата нито последната мила![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Извинявам се ако е излязло,че се хваля.Не съм го направила умишлено.Просто съм объркана.Хората ми казват,че съм добре,а баща ми ми казва,че не трябва да ям за да не надебелея.Цитирам:"Ще станеш хем грамадна,хем дебела"...
какво разбираш под " внезапно надебеляване" бе ? да се събудиш и да си 150 кг ли ? като видиш, че почваш да пълнееш, вкарваш някав спорт и не чакаш да надебелееш, освен тва спорта няма да ти е излишен,за поддържане на СТЕГНАТА, не СЛАБА фигура, щом се задъхваш толкова лесно.
пс: и слез малко на земята, не си единствената стройна мацка
Първоначално написано от Rebirthing
Живота е рисуване без гума за триене... : )
метър и шейсет 45 килограма
Always laugh when you can. It is cheaper than medicine…
Не се хваля.Не знам за кой път да ви го кажа.Тук всички сме анонимни,какъв ми е зорът да се хваля??Нито ме знаете коя съм,нито нищо.Споделям просто,не се хваля.![]()
158 44
Живота е рисуване без гума за триене... : )