.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Обрив

Повече от фен Аватара на meli2001
    Град
    Ruse,Bulgaria

Обрив

Здравейте,искам да ми отговорите как да се отърва от обрива си без да ми бият инжекции....
    Ето как стана работата:
    На училище изяждам едно парче мандарина и точно на другата утрин някаква досадна пъпка ми се е лепнала на рамото,
    аз не я пипам да не се раздразни и като пристигнах на училище разбрах,че вече са ми избили още 2 пъпки......така само за 2 дни имам 24 пъпки адски досадни,по челото,на палеца,цялото ми тяло и гръб в пъпки.....и знам,че когато хората се изприщят от немити плодове им бият инжекции,а аз просто не искам да си имам работа с 12 инжекции на дупето.....как да се оправя от обрива ми?
    Anyone can cook! Angel forever!

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Ама ти сигурен/на ли си от какво точно са ти пъпките? Как разбра, че са от немити плодове? Може да имаш алергия?

Алергия нещо? Отиди при лекар и ако ти каже нещо за дупчене поиксай някой мехлем ! Едва ли проблема се решава с инджекции ! И аз ги мразя
    You follow what you feel inside.
    It's intuitive, you don't have to try!
    It comes naturally, mmmm it comes naturally ..

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Плодовете се мият,преди да се ядат.На това мама и тати не са ли те учили?

А относно пъпките-не можеш със сигурност да знаеш от какво са.Отиди на лекар-може да е някаква алергия.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Повече от фен Аватара на meli2001
    Град
    Ruse,Bulgaria
    Днеска бях при джи-пито си и се разбра,че имам варицела(едра шарка)и просто съм си под карантина тъй че плода не е виновен.Сега искам да извикате моделатора и да ми заключите темата,щото не искам още отговори.
    Anyone can cook! Angel forever!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си