.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Преместване в друго училище

Трябва ми помощ днеска желая да се преместя в друго училище,оказа се че не можело да се преместя защото е започнала годината но са минали само две седмици.аз сам от училище по дърво обработване и строителство и желая да се преместя в механотехникум . оказва се че няма как да се преместя в другото училище докато не завърша тази учебна година която аз не желая да да прекарам с този клас . някой може ли да ми даде някакъв съвет какво да направя 10 клас съм

Senior Member Голям фен Аватара на Soraq
    Град
    Burgas
    Абе как да не може, бе. Ходи, върви, накарай ги да си мръднат пръста малко, че те тия от толкова мързелуване не знаят какво може и какво - не!! Успех!!
    Все още помня момента, в който те видях за първи път.

Re: Преместване в друго училище

Цитирай Първоначално написано от jakito
    Трябва ми помощ днеска желая да се преместя в друго училище,оказа се че не можело да се преместя защото е започнала годината но са минали само две седмици.аз сам от училище по дърво обработване и строителство и желая да се преместя в механотехникум . оказва се че няма как да се преместя в другото училище докато не завърша тази учебна година която аз не желая да да прекарам с този клас . някой може ли да ми даде някакъв съвет какво да направя 10 клас съм

и аз миналата година исках да се преместя но понеже уча икономика не стана трябвало първо да завърша и тогава.тази година реших да си остана

Цитирай Първоначално написано от Soraq
    Абе как да не може, бе. Ходи, върви, накарай ги да си мръднат пръста малко, че те тия от толкова мързелуване не знаят какво може и какво - не!! Успех!!

така е много ме ядосват на мене ми казаха че министерството непозволявало

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    над 10/15 неизвинени и си ти Тогава искат не искат по правилник би трябвало да те преместят в друго училище или поне да имаш такова предупреждение за преместване ...
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Цитирай Първоначално написано от Jus7DreamBoy
    над 10/15 неизвинени и си ти Тогава искат не искат по правилник би трябвало да те преместят в друго училище или поне да имаш такова предупреждение за преместване ...
    te nqkoi ot nashiq klas minalata godina imaha ama nishto ne im napraviha samo mai im spirat semeinite

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си