- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Преместване в друго училище
Трябва ми помощ днеска желая да се преместя в друго училище,оказа се че не можело да се преместя защото е започнала годината но са минали само две седмици.аз сам от училище по дърво обработване и строителство и желая да се преместя в механотехникум . оказва се че няма как да се преместя в другото училище докато не завърша тази учебна година която аз не желая да да прекарам с този клас . някой може ли да ми даде някакъв съвет какво да направя10 клас съм
Абе как да не може, бе. Ходи, върви, накарай ги да си мръднат пръста малко, че те тия от толкова мързелуване не знаят какво може и какво - не!! Успех!!![]()
![]()
Все още помня момента, в който те видях за първи път.
Първоначално написано от jakito
и аз миналата година исках да се преместя но понеже уча икономика не стана трябвало първо да завърша и тогава.тази година реших да си остана
Първоначално написано от Soraq
така е много ме ядосват на мене ми казаха че министерството непозволявало
над 10/15 неизвинени и си тиТогава искат не искат по правилник би трябвало да те преместят в друго училище или поне да имаш такова предупреждение за преместване ...
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
te nqkoi ot nashiq klas minalata godina imaha ama nishto ne im napraviha samo mai im spirat semeiniteПървоначално написано от Jus7DreamBoy