- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Коя зодия предпочитате ?
С коя зодия ви е най-хубаво в секса...![]()
![]()
![]()
Мани ги зодиите, щеката и техниката са важни![]()
Понеже съм близнаци мисля че искам близнаци
определено с близнаци![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Хахаа <3 Евала!
Ех - най-хубавата зодия -Близнаци![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мойта зодияяяяяяПървоначално написано от klimatronik
![]()
![]()
![]()
![]()
Ъъъъъ, кво значение има?
Била съм с много некадърен мъж, дето е Везни, а най-хубавият ми секс е бил с друг мъж, който също е зодия Везни.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
:PПървоначално написано от DragonLady
![]()
Рак, овен, дева, скорпион.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Тая тема по-скоро стана "коя зодия сте" и трябва да мине в друг раздел![]()
Иначе скорпионите са най-опасни![]()
Женско съм! Пикая клекнала...
Първоначално написано от naksdy
и овните.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Кофти ми е за хората които си мислят, че датата им на раждане и нареждането на планетите и звездите по някакъв невероятен начин имат нещо общо с характера им ... или в случая - умението им да правят секс![]()
![]()
.
БЛИЗНАЦИТЕ СА НАЙ - ЯКАТА ЗОДИЯ УЕ !
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
И аз не мисля,че от зодията зависи какъв ще е секса. Пък и за хубавия секс са необходими двама. И тези двама да си съвпадат в леглото. Така че.. дали той ще е везни/овен/водолей..аз ако седя като пън и гледам в тавана пак няма да е хубав секса.
Първоначално написано от BrokenKnight
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Гледам пак наричате зодията ми скорпионче ,,опасна,,..
![]()
Е как бе - ние сме душички ангелски!![]()
Хахахаха, много ми харесвате зодията :Дд И аз съм близнаци.
Ама зодиите нямат грам никакво влияние специално върху това. Да не говорим, че "хубав секс" е доста субективно понятие и се дължи изцяло на разбиранията и напасването между двамата партньори.![]()
ако се съди по зодиите, лъвовете трябва да са дървета в секса
все едно съм си взел надуваема кукла и съм е кръстил на нейното име ахаха
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
Естесвенно ,че зависи от самия човекПървоначално написано от PinkPan7her
Но не може да се каже ,че от части и зодиите не играят роля както в характера , така и живота и любовта ..
Например какво да кажа за зодия близнак - вие сте много забавни , красиви , социални ,приказливи .Умеете много добре да забавлявате (и знаете доста вицове),И за момичетата ,ами магнит сте за всички момчета и не случайно винаги имате по 1000 обожатели , за които вие дори не знаете .
А да не говорим колко сте умни и ЛЮБОЗНАТЕЛНИ -ОБИЧАТЕ ЗАГАДКИТЕ И ВИНАГИ ИСКАТЕ ДА ПИТАТЕ , ДА ЗНАЕТЕ ВСИЧКОКогато разгадАеЕте тайните - ви омръзва? Мразите скуката НО НАЙ-МРАЗИТЕ ДУМИЧКАТА . ,,ЗАВИНАГИ,, ?
![]()
Първоначално написано от PinkPan7her
Съгласна.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Скорпиончетата могат да те подмокрят само с присъствието си.![]()
А козирозите са адски милички и и могат да гледат на теб като на порцеланче.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Близнаци, чеда мои![]()
Първоначално написано от ShtrudeL
И да загряват супер бавно.>> за козирозите.