- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Неприятна ситуация ..
Здравейте бих искала да попитам конкретно най-вече момичетата.. Притеснена съм много,ще съм благодарна,ако изкажете опит и мнения съответно положението и проблемът ми в момента. Благодаря предварително. Ето и въпроса ми : Мили дами имали ли сте проблем след любовната игра ? Включваща проникване на пръсти която съответно очевидно е била малко по-груба и след ден да сте имали съвсем леко протичане на кръв? И на другата сутрин пак да има малко протичане на кръв. Притеснена съм понеже за първи път ми се случва,а момчето найстина проникна по-навътре. Страхувам се да не съм се разранила много ,но предполагам,че не е толкова сериозно,надявам се.. протичането беше много леко. Ще очаквам мнения. Благодаря)
Хей тъмно е,но някакси е хубаво
Веднъж ми се е случвало да има съвсем малко след акта, но не и на следващата сутрин.Съветвам те да не правиш секс няколко дни , но ако продължи да тече кръв иди на лекар. Въпреки ,че си и мисля,че леко може да те е одраскал или разранил.Мисля ,че ще мине![]()
maDamn
кажи му следващия път да си изреже ноктите
За коя дупка става въпрос, че не разбрахме ?
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Да, случвало се е. Ще ти мине. Кажи му да е малко по-внимателен следващия път.
http://doctoronline.bg/articles/6062...D1%82%D0%B5%3F
Според мен ако е само за веднъж не е голям проблем, но ако почне да ти се случва редовно е добре да те види лекар. А ти сигурна ли си, че е от пръстите, а не от секса?